TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse INTENSIVE w/ Bryan Kearney (Ire) – 25.3.2011 – Brno

• Toto téma obsahuje celkem 406 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 417)
  • Autor
    Kamca_
    Člen

no já sem určitě pro 7. nebe, byla bych docela nerada, kdyby se to někam přesouvalo …

spawn.leo
    Člen

tak jako třeba já sem se na kearneyho tešil jako svina ale takovej schranz nážez v boby si nenecham ujít (ale buh ví jak ta akce dopadne) a to opravdu lístek zdarma nemám. klidně si ho koupim! takže promě by byl posun termínu ideální 🙂

deivis
    Člen

andre – až se budeš dozvíta od spousty lidí, že místo na Bryana jdou zadarmo na Boby, ze Boby je Boby tak pote budeš mluvit a premyslet jinak..

andre
    Člen

kurník, Brno…. co to tam vyvádíte? sm6
    btw. taky nechápu proč se někdo bojí Boby…. úplně odlišná akce….

dardic
    Člen

DjDkD@ve : Pet Duo, Bold, Frank Kvitta, Mario Ranieri, Boris S., Alan Fitzpatrick atd.

DjDkD@ve
    Člen

A jaka je vubec akce v to Boby (kdo tam hraje)?

Nikde to tu nevidim….

D4ve
    Člen

jako podle me je celkem rozdil, jestli jit na Kearnaka nebo do Bobycka.. uplne 2 odlisne hudebni styly.. a aji kdybych dostal lupen zadarmo, tak bych do toho bobycka nesel a to myslim ferove sm15 sm3

dukelak
    Člen

zrovna dneska sme dohodli víkend i se sobotním sklípkem kósek za Brnem, takže termín 100% vyhovuje sm2

Felipe
    Člen

vogo co řešíte ??? do toho sedmýho, pokud si jseš jistej kvalitní kampaní, ti lidi dojdou, o tý Anitii vědí hlavně lidi ze scény a to ještě v tom skandálním slova smyslu, jako úvodní akce, na které mají soutěžit tanečnice o nový iPhone a photobooky od modelingový agentury, mi přijde totálně ujetá, nebo je pořadatel vzácný filantrop, na což my dospělí už moc nevěříme, jinými slovy Kingdom > Cybertronic > Anitia.
    Já bych teď tlačil tu akci, kde mohl a hotovo, jedem v termínu ;)))

btw jestli ta boby akce skončí skandálem, tak lokální djs (zejména na druhý stage) jsou pro mě vocasi, co pro hodinu ego-slávy podporují takový akce.

deivis
    Člen

majklhauske…. úprave.. o te akci vi akrat brnaci. je bez proma a podle me je to nejake smecko, ale lakadlo Boby a vstupu zadarmo je lakave..

btw http://www.anitia.cz

deivis
    Člen

Kytar – vzdy jste se vSe dozvedeli vcas.. Ver ze ja chci mit take jistotu terminu a toho kdy akce bude, protoze vse mame zaplacene a letenky zakoupene..

Kurňa, že nemám čas to číst, neznamená, že to nemůžu v práci přesunout. Dejvisu nejednej se mnou jak s hlupačkou.
    Jen to chci vědět včas. Tak si nech tu ironii, ju?

Nic jsem na té události neviděla, NEMÁM čas to číst, psala jsem si s Newmanem a ten taky o ničem nevěděl, protože času má asi tak jako já….
    Já to chápu, když jsi to tak hezky vysvětlil. Doufám, že akce bude, a že se potřebné info dovíme včas.

S pozdravem
    DJ Kytaro

deivis
    Člen

Mimojine casy kdy sedim od rana do vecera u zabavy jsou davno pryc. Od prosince mam novou super praci, ktera me zamestnava tak ze na veci kolem (krome standartnich promo veci) neni cas. To si urcite spousta z vas vsimla jak casto jsem na icq…

nejak se v tom ztrácím… lidi co chtěli jit na kearnyho jdou na nějakou tancovačku kam se rozdává vstup zdarma ???

pane bože kam jsme to klesli český člověk je fakt kus …… kvůli čemukoliv za co nemusí platit se div nepřethne. když se otevirá nejaký obchod kde jsou otevírací slevy tak se tam lidi div nezabijou …. nechápu lidi který si promotér koupí tím že jim dá lístek free kdyby je to alespon nehcal vyhrát v souteži ale jen tak to rozdávat a že ti lidi na to skočej..

mno každého věc..

deivis
    Člen

Jo a verte ze prvni lidi kteri by dostali informaci by byli DJs a jak vidite Palda nic nevi..

Btw toto sem dneska psal TyPhonovi. On urcite potvrdi..

Kearney import export
    Mezi Vy a Přemek TyPhone Plch

Přemek TyPhone Plch 06 leden v 12:13 Nahlásit
    Zdarec, jo jak jsme se bavili o tom Kearneym, tak pro něj klidně zajedu a pak ho zase odvezu, jestli ještě chceš. Sem ti to zapoměl napsat…

David Deivis Linhart 06 leden v 12:29
    Cau, vubec nevime zdali ta akce bude. Porad cekame co ta akce na Boby.. Uz sem psal i Bryanovi ohledne presunu a prebookovani letenek a jeste neodpovedel..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 417)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.