TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse INTENSIVE w/ Bryan Kearney (Ire) – 25.3.2011 – Brno

• Toto téma obsahuje celkem 406 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 417)
  • Autor
    iamek
    Člen

dardic : To mi nedelej sm15

dardic
    Člen

iamek: Napiš Michaela Buriana a máš to 😉

Kamca_
    Člen

já sem určitě pro Coastlina 🙂

D4ve
    Člen

souhlas s Tibbym, O’Bira, Webstera nebo Pattersona v klubu bych si dal! 🙂

s CZ urcite FIDO, Dardic or Coastline 🙂

a s tim vstupem, myslim, ze vetsina tady je ochotna priplatit, do 250,- by nemel byt problem, ted otazka, zda i mistni by dosli…

iamek
    Člen

Tibby_ : Proc bych nekomu mel nekam lezt ?

dardic
    Člen

Z CZ určitě F1D0 🙂

Jinak děkuji některým že mě doporučili 🙂 Těší mě to ….

Anonymní uživatel
    Host

napiš taky svoje kamarady ne ? nebo znaš nějake jine lepší? sm0

iamek
    Člen

Pisete vsichni jmena svych kamaradu. Nuda.

Anonymní uživatel
    Host

z čechu … jn John Waver jestli fakt hraje tak on ! … F1do … a znova Palda s Hellmanem … ještě Coastline byval dobry ale asi spadl do progresivu tak to nebrat ! sm17

Nevim
    Účastník

Tak jsem jsi to nechal rozležet v hlavně a taky jsem něco písnu.

Na akci jsem jel hlavně z jedno důvodu a to abych osobně poznal lidi z fora.

A taky jsem je poznal (né všehny ale dost jo) takže hlavní část mise splněna.

Co se týče muziky: Zvuk byl dobrej ale nevim přesně kdy ale ještě než začal hrát Bryan (nebo když hrál on) tak se to podělalo. Moc moc basů.

Když jsem se zpětně koukal na tracklist, tak jsem tam pár věcí znal, ale vůbec jsem je v tom setu nepoznal. Připadal jsem jsi na techno akci kolem 140bm. Vždycky mě přišlo že byl break a po breaku furt to stejný a jestli tam byla melodie, tak jsem ji fakt neslyšel (asi jsem hluchej).

Ten Dj co hrál poslední docela dost děs.

Jediný track co jsem za celej večer poznal byl Paul Ritch – Walk the line na druhé stage sm15.

[quote-0]Nevíme, co pijes? Nevím[/quote-0] sm15 …… to mě připomína sms z minule akce z nexxiem….sms: Tak je nevím, kde je ten Nevim.

Jsem fakt rád že jsem poznal spousty lidí a už je neznám jen přes písmenka.. Dobrá akce děkuji.

V květnu uvažuji že pojedu taky…ale mám strach s tím zvukem a to by mělo být víc melodické takže se tam toho dost ztratí. Prostředí klubu parádní (++++klimožka výborná)

Jinak D4ve máš u mě ještě panáka sm4

Flash2001
    Účastník

Na psaní návrhů, koho by si kdo představoval na Intensive, nevidím osobně nic špatného, aspoň má promotér tipy, kterými se může a nebo taky nemusí řídit . Rozhodně mi to přijde jako konstruktivnější a přínosnější, než se hádat, jestli Čechy, nebo Morava stojí za ho*no, z toho konstruktivní návrhy ve vztahu k akci nikdy nepadnou. Ale to je jen můj názor, se kterým souhlasit můžete, nebo nemusítesm4

nexxie
    Člen

v klidu, nevim jak to vyznělo ale vůbec jsem nenarážel na tebe..

Anonymní uživatel
    Host

Nexxie – pokud ti to vadi cist to nemusis. Ja nemam prehled o cz djs, tak promin ze se na foru k akci k ptam.

Flash2001
    Účastník

Sandeagle, John Waver (i když nejsem si teď jistej, jestli hraje), F1d0, Dardič, Zooropa (tuším, že měl být i na Emo, která se nakonec nekonala), Electribe, Thomas Coastline…

hoky
    Člen

jj dardič by se tam na konec hodil

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 417)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.