TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse INTENSIVE w/ Bryan Kearney (Ire) – 25.3.2011 – Brno

• Toto téma obsahuje celkem 406 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 417)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Toho už jsem oslovil 🙂 A myslím si že by to neměl být problém. Čekám jak se rozhodnu 🙂

Flash2001
    Účastník

[quote Anonymní uživatel]Kearney má Brno fakt v oblibě, zažil tu dvě skvělé parties (E-MOTION a Apokalypsa) a proto dojede 🙂
    Je to jeden z těch, kteří dokáží udržet lidi ve varu a je tím správným headlinerem a navíc se u něj nemusí člověk bát, že něco pokazí 🙂
    Každopádně bude to asi hodně záživný večírek, jak tak koukám.

Už teď ale přemýšlím koho doporučit na březen 🙂 To budu mít narozeniny +2dny já :)[/quote]

Co třeba znovu Ferry Tayle, minulej rok si to tu pochvaloval a pokud si dobře vybavuju, tak by se prý do ČR moc rád vrátil.

ics
    Člen

Je fakt, ze znam tady u nas v Budejovicich lidi, kteri byli nadseni treba z Emeryho na Pleasure Island, ale vsadim se, ze do klubu by na nej nejeli ani 50km do Tabora, natoz do Brna. Maximalne na Transmission. Ale na Kerneyho jsem se ukecal :)) Stejne jako bych je ukecal na Indecent Noise. Pokud ale ani ten lidi nenalaka vic lidi, nezbejva nez Armin sm0

Anonymní uživatel
    Host

[quote ics][quote Anonymní uživatel]
    Už teď ale přemýšlím koho doporučit na březen 🙂 To budu mít narozeniny +2dny já :)[/quote]
    Indecent Noise & Choose nebo treba Greg Downey & Jordan Suckley sm5 nebo ja sm0 sm15[/quote]

To jsou jména, která nic neznamenají. Pryč je doba nových jmen. I ostatní pořadatelé tahají zavedenou, na kterou dojdou lidé. Je málo lidí kteří chodí na jména, rozhodně ani jedno z těchto jmen nebylo při výběru vzpomenuto a opro mě to jsou naprosto nudná nulová jména, které zná omezený počet lidí, kteří kvůli nim do Brna nepojedou..
    I přesto si myslím že je spousta DJs, kteří jsou na tom kvalitativně lépa jak domácí pseudohvězdy..

ics
    Člen

[quote Anonymní uživatel]

Indecent Noise & Choose nebo treba Greg Downey & Jordan Suckley sm5 nebo ja sm0 sm15

Paya
    Člen

[quote DjDkD@ve]Uvidime......

V posledni dobe ztracim motivaci jezdit na party u nas, ale treba je to jen prechodne obdobi sm15[/quote]

+1

Anonymní uživatel
    Host

Kearney má Brno fakt v oblibě, zažil tu dvě skvělé parties (E-MOTION a Apokalypsa) a proto dojede 🙂
    Je to jeden z těch, kteří dokáží udržet lidi ve varu a je tím správným headlinerem a navíc se u něj nemusí člověk bát, že něco pokazí 🙂
    Každopádně bude to asi hodně záživný večírek, jak tak koukám.

Už teď ale přemýšlím koho doporučit na březen 🙂 To budu mít narozeniny +2dny já 🙂

D4ve
    Člen

Kearney opet v Brne ? myslim ze neni proc vahat, navic 3 dny po mych narozkach .. asi se bude slavit sm15

Felipe
    Člen

To se nemusím ptát ani na fóru.

Starf
    Člen

nejspis se zjevim…. za lidma 🙂

deivis
    Člen

Felipe – to se zeptej u vás na fóru 🙂 u nás bude až tak max v březnu.

Felipe
    Člen

Tyas kde ?? sm5

Zochi
    Člen

[quote=ics]jasna zochi, ono pojede vic lidi odtud :)) Kearney je povinost proste sm5[/quote]

Tak snad si to kvůli Tyasovi nerozmyslim. Doufám, že budou finance na obě akce 🙂

castlefipo
    Člen

no já taky taky 🙂

Jissiette
    Člen

Ja chcu na Magnett stage Jack&Joker 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 417)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.