Jsem ráda, že ještě někdo další považuje kerňáka za polovičního technaře. Je to ale zajímavá technika, kterou hraje, normálně snad dj v setu postupně přitvrzuje, Kearney naopak ubírá páru sm0 ale evidentně to funguje. Při první půlhoďce slabší povahy houfně opouštěly parket, zatímco já jsem si připomněla ještě staré časy techýnka z roku kolem 2002, s tím, co tam házel, by tehdá roztančil celé Zetko (dobrá, Corstenův Punk možná není techno, ale do trancu by to nezařadil ani nejzarytější šrumíkář). No a potom už ubývalo hutných (cha) beatů a přibývalo linek, a pak ubývalo linek a přibývalo vokálečků. Každopádně taneční pařba jako blázen sm16
Jinak u mě plus za Corstenovo Beautiful a za poměrně zdvořilé, ale nekompromisní vyhození fota/pusy/kdovíčeho chtivých rozjetých párty kočiček z pódia, když už otravovaly moc dlouho.
Deepress brotha za mě moc dobré, člověku se začaly samy pohybovat nohy, ani nevěděl jak, Michniak pro mě trochu moc … roztékací, ale slovy Flashe, sice nevím, co je to za track, ale hlavně, že je to uplift sm0
A Hellman s Paldou mimochodem absolutně ŠPIČKOVÝ šílený úvod setu, a o brojlích ani nemluvím sm3