TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse INTENSIVE w/ Bryan Kearney (Ire) – 25.3.2011 – Brno

• Toto téma obsahuje celkem 406 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 417)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

díky díky všem, co dorazili a zapařili!! bylo to supr a v květnu doufám to bude taky takový sm11

Ocho
    Člen

Tak Michniak parada co som aj dufal…presne set aky som cakal a nesklamal. Este nam aj zahral dva tracky…aj Kearny zahral ako som cakal ale bohuzial som nevladal a este mi k tomu nebolo dako dobre takze som viac pocuval ako sa hybal. Akcia celkovo fajna…oplatilo sa prist do Brna.

Flash2001
    Účastník

Minule na E-Motion to byla paráda, nepochybuju o tom, že i teď to bude podobný. Těším se, že tam taky vrzne nějaké ty oldschool věcism4

Kamca_
    Člen

já sem právě Ferryho Tayla ještě živě neslyšela 🙁 a hodně mě to láká, ale hrozí, že zas nebudu po tý akci spát, tak nevim no … rozhodnu se asi zas až těšně před tim …

Jissiette
    Člen

Jsem ráda, že ještě někdo další považuje kerňáka za polovičního technaře. Je to ale zajímavá technika, kterou hraje, normálně snad dj v setu postupně přitvrzuje, Kearney naopak ubírá páru sm0 ale evidentně to funguje. Při první půlhoďce slabší povahy houfně opouštěly parket, zatímco já jsem si připomněla ještě staré časy techýnka z roku kolem 2002, s tím, co tam házel, by tehdá roztančil celé Zetko (dobrá, Corstenův Punk možná není techno, ale do trancu by to nezařadil ani nejzarytější šrumíkář). No a potom už ubývalo hutných (cha) beatů a přibývalo linek, a pak ubývalo linek a přibývalo vokálečků. Každopádně taneční pařba jako blázen sm16

Jinak u mě plus za Corstenovo Beautiful a za poměrně zdvořilé, ale nekompromisní vyhození fota/pusy/kdovíčeho chtivých rozjetých párty kočiček z pódia, když už otravovaly moc dlouho.

Deepress brotha za mě moc dobré, člověku se začaly samy pohybovat nohy, ani nevěděl jak, Michniak pro mě trochu moc … roztékací, ale slovy Flashe, sice nevím, co je to za track, ale hlavně, že je to uplift sm0

A Hellman s Paldou mimochodem absolutně ŠPIČKOVÝ šílený úvod setu, a o brojlích ani nemluvím sm3

K1aptcha
    Člen

tak párty docela slušná, nic extra jsem od toho zas nečekal, takže tak…

[b]Deepress[/b] fajn neznámý tracky na rozjezd a dobře to dodělal prasárnou na konec sm15 při [b]Michniak[/b]ovi super handz in the air atmosféra při Phynn Remixu na Language, [b]Kearney[/b] docela typickej jeho set, kdy první skorohodinka byla mazco-techno, a pak měkčí trance tracky, pár fajn klasik a mashupů padlo, kluci [b]HellmanskoPaldo[/b]vský měli podobnej vývoj, ale set jsem až tak moc nevnímal, a na konec [b]TyPhone[/b] překvapil tvrdym setem včetně tracků jako BK – Hardstep nebo A*S*Y*S – No More F*cking Rock ‚n‘ Roll, škoda, že jsme museli už jít…

jinak v kubu jsem byl podruhý, furt příjemný prostředí, dobrá klimoška tam napravo, zvuk v docela cajku, jen možná na konci Bryana to bylo nabáslý až moc, ztrácely se melodie… a strobáč možná moc silnej, hlavně pro lidi co byli uprostřed parketu

každopádně super sraz trance.cz sm2

Schmidt
    Člen

[b]Flash2001:[/b] Tak on bude Ferry Tayle taky na Lumi, takže ho uvidím patrně i tam. Ale podle situace se také ještě rozmyslím, třeba to nakonec vyjde. sm3

Flash2001
    Účastník

Určitě Hellman s Paldousm4

Kamca_
    Člen

no ještě si to promyslim 🙂 a kdo tam má hrát ještě?

Flash2001
    Účastník

Na Ferryho dorazím určitě, tenkrát na E-Motion zahrál luxusně!sm5

Kamča & Schmidt: tak v rámci odreagování se od učenísm4

Anonymní uživatel
    Host

boha BRYAN + Palda + Hellman +1 dobři ste … a zase se ukazalo že brno a praha je někde jinde než ostrava sm3

Schmidt
    Člen

[b]Kamca_:[/b]

[quote-0=to bude taky v 7. nebi? kdyby to nebylo to debilní zkouškový, tak bych určitě dorazila …][/quote-0]

Asi tak ňák, Kamčo…sm9

Kamca_
    Člen

to bude taky v 7. nebi? kdyby to nebylo to debilní zkouškový, tak bych určitě dorazila …

Anonymní uživatel
    Host

Díky všem za účast 🙂

[b]6.5. – FERRY TALYE (FR)[/b]

Doufám, že se uvidíme 🙂

Vrečus
    Člen

[quote djmatoliski]Akcia to bola vydarena, pre mna bol headliner Martin Michniak, ktory sa nasej partii stylovo velmi trafil. sm3 paradny set...ostatni djs tiez super[/quote] Martin hrál dobře, celý Markus 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 417)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.