TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse INTENSIVE w/ Bryan Kearney (Ire) – 25.3.2011 – Brno

• Toto téma obsahuje celkem 406 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 417)
  • Autor

Akcia to bola vydarena, pre mna bol headliner Martin Michniak, ktory sa nasej partii stylovo velmi trafil. sm3 paradny set…ostatni djs tiez super

Vrečus
    Člen

už se těším na sety , pokud teda půjdou ven:D

Flash2001
    Účastník

Výborná akce, odcházel jsem rozhodně spokojenejsm4 Zejména sety od Bryana a Hellmana s Paldou mi sedly opravdu hodně, tolik trancových klasik jsem v setech už dlouho neslyšel a moc díky za ně!sm5 Jináč zdravím všechny, se kterými jsem se tam mohl potkat a zapařit s nimi, nebo třeba jen prohodit pár slovsm4 Těším se na další díl!

Na můj vkus byla taková akce namačkána do dost malého prostoru s dost přemrštěným zvukem a dost agresivním světelným parkem (bolí mě oči jak sviňa, děcka!).
    Jinak jsem ale ráda, že jsem jela, všechny vás znovu viděla, zapařila, vyblbla se do sytosti a už aby byla další akce! Pusinu posílám, vám všem.

Kamca_
    Člen

akce to byla fakt hodně super! sem nakonec ráda, že sem se rozhodla jít 🙂 i když teda od Bryana sem toho čekala ještě víc, než předvedl … a kluci potom byli o trochu lepší než Bryan 🙂

Jinak taky zdravim všechny, co tam byli 🙂

D4ve
    Člen

Schmidt: pan Nevím sm15 Nevíme, co pijes? Nevím sm15

Schmidt
    Člen

Mno já jsem za dnešní den naspal tak max. 2 hoďky, takže dneska večír to zalomím asi brzy, ještě když se mění ten čas na letní. Jinak akce naprosto bombastická, kupa super lidí a všech pařících, Bryana jsem už tenhle rok live viděl, čekal jsem, že i tady zahraje podobně dobře, ale že až takhle skvěle, to jsem skoro ani nepředpokládal ! 🙂 🙂 Tracky jako Us, Beautiful, The Beauty Of Silence či Adelaide mě vážně rozsekal. Ale super byl i Deepův set na rozjezd a potom samosebou i Hellman a Palda. sm5

Takže ještě jednou všem dík, zdravím zvláště nově poznané (pana Nevíma a Davida Havlíka) a už se těším na fotky a na sety, budou-li.

A rozhodně, až Bryan dorazí příště, ať už to bude v rámci tý naší zemičky kdekoliv, tak se budu snažit opět dorazit ! 🙂

D4ve
    Člen

Tecko: tech jsem si taky k ranu vsimnul sm15

Hunter
    Člen

diky vsem za to ze sem se s nema mohl potkat, vic takovych akci 🙂 hudebne taky velka spokojenost, tolik skvelych veci sem fakt necekal 🙂

Tecko
    Člen

Tak jsem se ted probral 🙂 party luxusni – Bryan to rozsekal pařil jsem jak urvanej z řetězu. kluci po nem se stim taky nemazali. Klimacka porad valila vzduch vynikajici, holky vynikajici. Nejvetsi minus pro me byla dvojice kluk holka v bilem (holka cervenou sukni) se tam obirali uprostred placu…..jsem myslel ze je taky rozsekam….JInak se tesim na dalsi 🙂

D4ve
    Člen

hoky: Brno je Brno sm14

hoky
    Člen

já to říkal že to Bryan zase rozseká, ale i kluci po něm parádní set…souhlasím že to byla velmi podařená akce…díky všem a rád jsem vás všechny zase jednou viděl

D4ve
    Člen

deivis: stejne jsme to nenasli sm15 sm7

jinak teda prekonano, do vcerejska pro me klubovka roku byl TF warm-up s FS a Myon & Shanem, ale po vcerejsku…. bozeeeeeeeeeeeee, neco neskutecneho, co Bryan predvedl sm5 ten set mel grady od zacatku do konce! a to nemluvim o tech, co hrali po nem, ze sm15 a jsem moc zvedavej, co prekona tohle tenhle rok, ale rekl bych, ze nejspis nic sm11 whuaaaaaaaaaaaaa, na tuhle party budu hodne dlouho vzpominat sm3

zdravim vsechny nove poznane a hlavne spolucestujici sm14

Vrečus
    Člen

výborná párty!!! sm11

Anonymní uživatel
    Host

D4ve – hned vedle 7.Nebe 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 417)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.