TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse INTENSIVE w/ FERRY TAYLE (FR) – 6.5.2011 – 7.Nebe – Brno

• Toto téma obsahuje celkem 39 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 43)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Pokud jsi myslela mě s tou angličtinou tak fackovat se nehodlám 🙂

Přidám se s hodnocením právě uběhnuvší akce. Budu stručná, shrnu plusy a mínusy:

+ Ferry Tayle, neskutečné zlatíčko a člověk, který mě svým setem naprosto odrovnal
    + relativně malý počet lidí, který se na Ferdu o něco rozrostl, vyhovovalo mi to, nemusela jsem se mačkat
    + trance people a moje opavská kámoška, která na trance jela podruhé a myslím, že konečně objevila kouzlo trance parties

– bezohledný šmejd v bílém kšiltu, kterého zmínil i Tecko přede mnou
    – nebudu jmenovat, ale někteří lidé by potřebovali profackovat a poslat na doučko angličtiny, aby se neměli na co vymlouvat

sm3

Tracklist:
    http://forum.trance.cz/read.php?7,192894,192894#msg-192894

Tecko
    Člen

Tak asi budu prvni 🙂 vcerejsi akce se myslim dost vydarila a kdo prisel myslim ze neprohloupil. Ferry zahral vybornej energickej set a ja 3,5 hodiny s ostatnimi pekne zaparil. Jediny co mi na jeho setu vadilo bylo hodne nakopavaku. Minutu premyslet jak se asi vlnit je docela kumst. 🙂 Stepana Brucka jsem stihl diky hokeji jen konec, ale myslim ze ten taky nikdy nezklame a tech par poslednich tracku co jsem slysel tomu napovidalo. Duo Adrew a Hellman to o pul 4 rozjeli jak se patri pekne od podlahy a ti co jeste meli sily parili a parili. V 7nebi se mi to libi ceny na baru prijatelny svetla a vzduch v poho. Jediny minus bylo mensi mnozstvi lidi a debilek v bilym baretu fakujici na Ferryho. Diky a zase nekdy

Děcka, těším se jak malá…. sm2
    *konec příspěvku bez jakékoli vypovídací hodnoty*

hoky
    Člen

šajze nějak se po dnešku necítím zdravotně fit, snad se to přes noc nezhorší a zítra budu ready

Jimmy-Gellar
    Účastník

LINEUP:
    21:00 – 22:30 Gat Electra DJs
    22:30 – 00:00 Stepan Bruck
    00:00 – 03:30 FERRY TAYLE (FR)
    03:30 – 05:30 Andrew Mallet & Hellman

COONK.net stage:
    21:00 – 22:45 Archie
    22:45 – 00:30 Deivis
    00:30 – 03:30 Ziida vs. Diagonal

Tecko
    Člen

uz vi nekdo line-up? 🙂

Kamca_
    Člen

už se nám to blíží 🙂

Tecko
    Člen

a co takhle z ceskych luhu a haju pozvat Thomase Coastlinea?

Kamca_
    Člen

taky se pokusim dorazit 🙂 a jinak jako OT mě ještě napadlo, že na dalším vydání by mohl bejt Bjorn Akesson 🙂 zatim tu myslim v ČR byl jen jednou

Palda61
    Člen

Stavím se sm0.

nexxie
    Člen

[quote K1aptcha]spíš nedorazim, týden po tomhle je v Brně Scott Attrill, takže nebudu cestovat z Liberce 2x do Brna, to fakt né, navíc ještě na zvuk labelu Enhanced sm15[/quote]
    Přijedeš na Tayla, pak pojedeš na týden do Opavy a další víkend zase zpátky sem na Atrilla.. Vyřešeno sm16

hoky
    Člen

pokud mi nebude nic bránit tak rád dorazím, minule byla dobrá akce

Newman
    Člen

Paráda, to bude zase výborná slezina sm5

f1d0
    Člen

Ferry byl minule výbornej, takže pokud mi do toho nic nevleze, určo dorazím sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 43)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.