TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Italo dance party Berlin 2009

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

Tak kdyby tam byly Prezioso, Gabry Ponte, Mabel, Gigi, tak bych se snad i utrhl, ale takhle mi to az tak super neprijde (je fakt, ze ani tohoto se u nas nikdy nedockam, ale ty hlavni hvezdy mi tam proste schazeji)

2Sexy
    Člen

Tenhle thread je snad vtip pana Milana ne? Pochybuju, ze jakykoliv zaregistrovany uzivatel na foru TRANCE.cz zvoli misto domaci Transmission nejakou diskotéku….

GiGiDAGia
    Člen

Odkdy dělá Luca Noise (až na extra vyjímky) italo dance ? Nebo GiGi D´Agostino ? Mě přijde, že každý tyhle „italo disco“ jména vidí kolem roku 2001 … Dneska tihle dva dělají něco jiného …

Stoupa
    Účastník

andre: ty už sme prošvihli sm7 sm15

andre
    Člen

nepořádá něco i Eva s Vaškem, že bychom to tu šoupli? sm0

Anonymní uživatel
    Host

Playahitty, Soundlovers, Corona, Paps N Skar, tak ted se budu rozhodovat jestli jit na Transmission nebo do berlina sm0

Stoupa
    Účastník

é disco é disco sm15 Neuděláme si thread i na nějakou dechnoparty? sm3

milan
    Člen

Pro příznivce italské taneční hudby (hudebního stylu Italian dancefloor) tu mám party, která bude stát za to.

Italo Party 2009 Berlin
    Kdy – 14.11.2009
    Kde – Discothek Kontrast

Live/djs – Playahitty, Soundlovers, Luca Zeta,Kim Lukas, Corona, Paps N Skar, Den Harrow, Ken Laszlo, Taleesa, Fabrizio e marco, Roby Pinna, Albert One. Možná i Gigi D Agostino.
    Uslyšíte to nejlepší z italské taneční hudby od 80tých let do současnosti.

Lístky jsou k dispozici již kolem 30 Euro

Sice mi tam chybí třeba takoví Prezioso, Mabra, Gabry Ponte, Luca Noise a pár dalších, ale i tak to jsou jména, která jsou blízká italo dance music.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.