TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Jaké trancové akce nás čekají na začátku roku 2008?

• Toto téma obsahuje celkem 40 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 57)
  • Autor
    milan
    Člen

dance-girl – tjn, to máš pravdu…a až pro mě teprv přibudou house akce….:oD:oD

dance-girl
    Člen

Nejvíc mě štve, že chci chodit na trancový, hardstylový, hardcorový, psytrancový a drum’n’bassový akce najednou, což se nedá zvládnout ani finančně, ani časově…:-|

Palda61
    Člen

Mi zas štve, že bude málo peněz :oD

Sickboy
    Člen

Nejvíc mě štve, že se kryje Deadmau5 s Preachem. 🙁 Zatim to vypadá na Prahu.

Fox Mulder
    Člen

2 deivis:
    To je dobrý, jak to máš všechno seřazený!! :oD Každej měsíc jedna party, obvykle na začátku měsíce, střídání brněnských E-mocí s bratislavkými Krásnými věcmi. 😀

Imho asi se budem často vídat. 😉

M.i.k.e
    Člen

rád bych dal klubovky,takže pokud to vyjde,tak Jules a Gielen…v ideálnim případě ještě E-motion (ovšem podle financí to vypadá až na tu březnovou:-/)

Binary
    Člen

Budu všude krom Ronskiho a bohužel oželim i Wippyho. E-Motion je pro mě lákavější. 🙂 A 2 akce za víkend bych asi nedal…

mína
    Člen

Ten line-up na let it roll je bezkonkurenční, k tomu high contrast,marky a andy C v roxy + Jules a Apokalypsa – no nic, holt ještě první čtvrtletí 2008 zůstanu v dluzích;-)

Last
    Účastník

Tak rozhodně:
    25.1. K&A + S&T
    8.2. Judge Jules
    15.2. Gielen (možná, uvidím podle lidí – přijde mi slizkej :oD)
    19.4. Marcus Schossow
    31.5. SW

Kam se hrabe loňský rok, letošní je, co se týče akcí, daleko trancovější :-PB-]

komar
    Člen

No tak myslím že si přidám na personal schedule Let It Roll, ten lineup je famóózní :-O:-O

deivis
    Člen

Autor: dance-girl (IP zapsáno) – Ano.. Další je 19.9. Přes prázdniny si dávám oddech 🙂

dance-girl
    Člen

Heh, koukám deivis to pěkně rozjel :´-)) E-Motion jednou za dva měsíce…

Partygirl
    Člen

Kyau,Jules,TE 😉

Gizmo
    Člen

M4RT1NEK : jj festival mlácení pr*elí o svah na Snowboardu, lyžování a konzumace svařáku a grogu :oD:oD:oD

deivis
    Člen

Tak ja to vidim asi takto:

18.01.08 >>> E-Motion with Simon Patterson & Will Holland<<< Fléda <<>> Beautiful things with Talla 2XLC<<< Dopler <<>> E-Motion with 4Strings<<< Fléda <<>> Beautiful things with Blank and Jones <<< Dopler <<>> E-Motion<<< Fléda <<< Brno

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 57)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.