TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse JOCHEN MILLER @ Fabric Ostrava 9.10.

• Toto téma obsahuje celkem 29 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lukin_ a poslední změna proběhla před 15 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 31. až 43. (celkem z 43)
  • Autor
    andre
    Člen

Lukin_: asi tak nějak

Lukin_
    Člen

Doper: Tak já mám jasno. Přijedu na Jochena, poslechnu a hned prvním busem dom 🙂

Doper
    Člen

Lukin: přesně taaak sm4 taky už se na něho těším, ale jako Heaton tam fakt být nemusela, no sm15

Lukin_
    Člen

iamek: Hele mi to je jedno kdo tam bude. Já jdu na Jochena a to je pro mě hlavní. Toho si přeju slyšet pár let takže jsem štastný že tu konečně je 🙂

Anonymní uživatel
    Host

iamek: Předpovím ti lajnu na Crystal na 3 roky dopředu, chceš? A nejen na Crystal, mrkni se např. kdo hrál na poslední Michael Burian Special. sm15
    Situace je taková, že kromě několika privilegovaných se nikdo další do Fabru nedostane. Pokud jsi mladý, talentovaný a hlavně neodbytný DJ, tak se dostaneš max. tak na Nu Breed. Pokud už něco znamenáš, je možné, že si zahraješ, ale pouze pokud Grednerovi nabídneš jako protihodnotu hraní na tvé vlastní akci anebo v místě, kde máš konexe.
    Pokud jsi promotér a pokusil by ses zabukovat např. Luccu nebo Lejdynu na svou vlastní akci do 50 km od Fabru, zjistíš, že to je nemožné. No a pokud se ti podaří buknout třeba Buriana, tak ho Gredner nasadí o týden dříve ve Fabru. Není to nádherné?
    Když si lidi začli stěžovat, Martin uzavřel guestbook. No a pak do klubu natáhl jiné, kteří tohleto neřeší, protože na Ostravsku má na zábavu monopol.
    To co předvádějí Grednerovic kluci ve Fabru je prostě parodie na clubbing. Přitom mají k dispozici perfektní prostory a navíc za babku. Tomu se říká promrhaný potenciál. sm9

iamek
    Člen

Lukin : lajna bna crystal je porad stejna … jen se meni host 🙁 … Asi je malo kvalitnich djs na ostravsku …

andre
    Člen

tak už je i flyer:
    [img]http://www.fabric.cz/flyery/2009-10-9_CRYSTAL.jpg[/img]

M1chl
    Člen

Jméno je lákavý, akorát Fabric je pro mě bohužel lehce z ruky, takže ještě to zvážim…

Lukin_
    Člen

Jochen bude hrát na párty [b]Crystal[/b] takže s ním bude hrát Laydee Jane (klasika) + další djs

dardic
    Člen

DomManiac -> Tak to sem na tebe zvědavý jak se chceš rozpůlit, když chceš jet i na Decadance s Durandem 😀

DomManiac
    Člen

aaaaaa silene sm14 nesmim chybet

hoky
    Člen

tak to bude rachooot

Lukin_
    Člen

Už dříve to Martin Gredner napsal na facebooku že tu bude a teď konečně i Jochen to má na myspace. Už se nemůžu dočkatsm5

[img]http://www.fabric.cz/flyery/2009-10-09_CRYSTAL.jpg[/img]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 31. až 43. (celkem z 43)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.