mno tak jen ve stručnosti …
dorazil jsem nakonec alespon na chvilku brneńských hochů a ti celkem hudebně pohladily, ale ty první dj´s maj halt dycky smůlu že je stejně nikdo neposlouchá bo se všichni vítaj atp..
nasledující dva dj bych kdyby mi je nikdo neukázal asi nedokázal rozeznat. Set prakticky identický začátek cosi ala dirty house s epickými náběhy a konec uplift….
ronny nepřekvapil což tedy bylo ale jenom dobře brrvzzhuíí užmi nák za ty cca tři hodky stačilo .. poprvé jsem taky slyšel ty re-edity diskoték.. mno obě skladby jsem bez toho abych je v těchto nových remixech okamžite rozpoznal prostě oproti ostatním trackům v setu to bylo hned jiný .. ovšem nikoliv špatný dali se oba 🙂
víc jsem nedal protože..
už když jsem četl že akce bude v Yesu (tedy byvalý klub demínka aj názvy to i mělo ale chodila tam smetánka) tak mi bylo jasné že cenově to na nějakou opiádu nebude i když tak nák jsem díky systemovým akcím doufal že by to zase nemuselo bejt tak hrozné. Ale krušky za 50 to je pořadně krušná cena .. no takže pri setíku oslavence jsem se tak nák rozhodl opustiti veselící se klub a šel spát…(domu kupodivu sm15)