TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Jorn van Deynhoven – 29.5 České Budějovice

• Toto téma obsahuje celkem 84 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 88)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Ahoj,
    to že se tady na všechno nadává už jsem si tak nějak zvyknul, takže to komentovat nebudu. Nakonec kvůli tomu už to tady opravdu beru s humorem. Stejně nadávají akorát Ti, kteří na akci vůbec nebyli. Což není můj případ. A taky že nadávat nehodlám. Jel jsem kvůli týhle akci asi hoďku a půl, čili dál než bych jel do Prahy.. vůbec jsem totiž neřešil, jestli je to Praha nebo Budějovice, jel jsem si zapařit na trancovou akci, která bude o hudbě za rozumnou cenu. A za kilčo to bylo nakonec víc než dobrý.. sice jsem si víc užil kluky z Matamaru než Jorna, ale tak to se občas stává, že headliner je pouze velkým jménem na flyeru. Lidí tam moc nebylo, čekal bych víc, ale zase na paření to bylo akorát. Jak to dopadlo finančně mi nepřísluší hodnotit, to ať si zhodnotí pořadatel. Ale celkově nelituju týhle vyjížďky. Bylo nás tam takhle 5 a bylo to fajn!

Takže Boxi díky!

Michal Š. z Příbrami

DjDkD@ve
    Člen

to Boxi:

No jo, ale sem chodi z CB tak maximalne 6 lidi, tak places na spatnem hrobe…….

Jo a jeste jedna poucka (sice jsem na sve akce nezval zahranicni DJs, ale zkusenosti mam) – nikdy se nespolehej na zname co reknou, ze dojdou, protoze z nich dojde maximalne tak 20% a z tech 20% po tobe bude chtit 90% lidi volny vstup…….

Boxi
    Člen

Zdravim,

na nikoho neutocim, jen me vytaci kdyz mi rika spousty lidi , ze je dobre ze konecne nekdo neco udela dobreho i v CB, a ne v Ph a kdyz se to udela a doveze dobry jmenou za dobrou cenu, tak tam prijdou jen zvedavci, co nepari. Ze je pry v CB spousty trance people,…. to jsem videl. A nejjednodussi je tu rikat, ze to bylo cely na houby.
    At si to nekdo zkusi neco takovyho udelat a teprve pak bude mit pravo neco rikat. Uz jsem potkal nejednu osobu nebo particku co se dusovalo jak mi se vsim pomohou a nevim co jeste a VZDYCKY se z nich zatim vyklubali diletanti a kecalove.

B.

Stoupa
    Účastník

Boxi: Timhle přístupem lidi dokonale odradíš… u mě už se stalo. Seřvat lidi, že nepřišli… kdysi tohle zkoušel nějakej vůl tady, už si nepamatuju o koho šlo… a moc se mu to nevyplatilo, tak příště bacha.

2Sexy
    Člen

+11 djdkdave

Zochi
    Člen

… a nadávkama taky ne sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

boxi: silnejma slovama lidi na akci nedotáhneš 😉

Sandeagle
    Člen

Jen počkejte nadchází chlatsezóna prázdnin a já zase budu obrážet všechny akce se svou libereckou bandou sm15

DjDkD@ve
    Člen

to Boxi:

Prestan delat akce v tak zapadlejch regionech……
    Do Budejic me osobne nedotahne „jen“ jedno zahranicni jmeno, abych mel chut podniknout vice jak ctyrhodinovou pout vlakem musim dostat vic a nejak podobne to tu ma vetsina lidi……
    Na jedno jmeno jsem ochoten dorazit maximalne tak do Praglu……..

Boxi
    Člen

Zdravim,

no, fotgalerie neni nic´moc, uz jsem na to upozornoval. Kazdopadne je tu zase ako vzdy spoustu kecu,..u kompu je kazdej nejvetsi borec. Akce byla vydarena jen jsem tam postradal lidi, co si na tomto foru rikaji TRANCE fans!!!!!!!!!!!! LIdi tam bylo dost jen neparili. Proste tam nebyla spravna parta. LIdi sli na dobre udelanou reklamu.
    Priste az me nekdo nekde zastavi na nejaky akci s otazkou kdyz uz konecne nekde nejako poradnou akci, tak jim reknu at jdou na Rudu z Ostravy nebo na SW.
    Tak priste zase u stiznosti jak „…. jemínkote byla ta SW hlloznáááá…..dementi

J.

Gizmo
    Člen

žiš ta fotogalerie je na pěst … Právě si vysloužila druhé místo v neoficiální soutěži o největší web zhovadilost na prohlédnutí fotek … to se fakt nedá …

Zochi
    Člen

Oldies by se na takovou akci vůbec otvírat nemělo, ale to majiteli Lucerny asi někdo těžko vysvětlí…

2Sexy
    Člen

Nechci bejt zlej, ale Deynhoven si vetsi crowd ani nezaslouzi, kdyz slysim tu jeho posledni tvorbu sm0

ics
    Člen

Me by to taky nebavilo, mit 2 metry a pult ke kterymu se ohybam nekde u kolen sm13

Vrečus
    Člen

no takové akce se nevyplácí.. myslím , že ho to moc nebavilo

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 88)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.