TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Jorn van Deynhoven – 29.5 České Budějovice

• Toto téma obsahuje celkem 84 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 88)
  • Autor
    Zochi
    Člen

Tak to je pro většinu lidí tady, co jsem čet, dobrá zpráva.

Boxi
    Člen

Zdravim,

vzhledem k nenadalým udalostem v Polsku bylo presunuto vystoupeni Jorna na ASOTu 450 na datum konani akce IN Trance. Proto se akce presouva asi na nasledujici tyden. Presne datum bude zverejneno co nejdrive.

Boxi

Boxi
    Člen

Zdravim,
    ofiko plakatek bude zitra nebo pozitri.

sm10

J.

Sandeagle
    Člen

sm15 Škvára že to odpískal takhle brzo? sm15

Dolikus1
    Člen

[quote majklhauske]mno ty budeš zase spát do 16ti takže toho moc nezničíš [/quote]

to sis mě spletl se Škvaroslavem ne voe?sm15
    Kdybych spal do čtyř tak ty nemáš pivo a zbytek bandy gulášsm2

bajkal
    Člen

Nejde to zrusit a mimo jine je to fakt daleko.
    A ve sklipku je jeste misto,tak muze priject do Znojma :-)Jinak ti drzim palce at ti to vyjde.

Gizmo
    Člen

Sandeagle : ať se staví – podle toho co řikal Bajky je možné, že by tam z DJských kruhů nebyl sám 🙂 (přičemž teď nemluvím jen o DJs, kteří se vyskytují na tomhle fóru)

Sandeagle
    Člen

Tak po akci nasmerujte Jorna do sklípku ne? snad nikam nespechá druhej den sm15

DjDkD@ve
    Člen

to Boxi:

Ten sklipek uz ma bajkal mesic zaplaceny, takze pochybuji, ze by to slo vzit z5…..

Boxi
    Člen

Zdarec,

tak udlejte narozky na Jornovi, ..co snim komunikuju tak to vypada na dobryho borce. Je velice ochotnej a nenecha se na neco dvakrat premlouvat.

Dám vam skupinovou slevu, cím víc vás bude najednou tím levnejsi to bude mit. sm11

J.

Gizmo
    Člen

[quote DjDkD@ve]No vidite to, pulka fora bude v Benecku a druha na bajkalovejch narozkach ve sklipku nekde na morave, takze to vypada, ze ta akce bude nejspis vyhradne o mistnich lidech.......[/quote]

Podpis v plném rozsahu – budu u Znojma a to celý víkend … Nebejt Bajkalovo narozky budu na Benecku – celý víkend … nebýt na Benecku tak nejedu – časově je to víc než do Ostravy – sry ne … tudy pro mě cesta nevede…

Zochi
    Člen

Já tam budu s partou sm4

DjDkD@ve
    Člen

No vidite to, pulka fora bude v Benecku a druha na bajkalovejch narozkach ve sklipku nekde na morave, takze to vypada, ze ta akce bude nejspis vyhradne o mistnich lidech…….

Sandeagle
    Člen

A Jorn si pak dá status „V Českých budějovicích by chtěl žít každý… kromě mě teda!“ sm15

Sq4Raa
    Člen

Lidí by bylo víc stejně sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 88)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.