TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Jorn van Deynhoven – 29.5 České Budějovice

• Toto téma obsahuje celkem 84 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 88)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

Ajó ono je přesně benecko… tak pozvem jorna k nám spíš než do budějek sm15

mno ty budeš zase spát do 16ti takže toho moc nezničíš

sorry za OT !!

každopádně asi jsem za těch par let zmenil vnímání ale pojem dobrý dj fakt neznám.. vetšina si vyšlapala cestu producetnskými schopnostmi a ti ostatní vlezdoprdelstvím..

Dolikus1
    Člen

Tak já jsem z Prahy a nebejt toho, že budu v tý době s pulkou místního fora ničit Benecko, tak bych jelsm3 Škoda, třeba někdy příště….

Anonymní uživatel
    Host

Kdybych byl z Budějovic tak bych to kilo za dobrého Dje urřitě dal, ale bohužel to mám taky přes celou republiku 🙁

iamek
    Člen

sm15

Lukin_
    Člen

A všechno přímo pod nossm0

Muff
    Člen

No jo, prazaci by chteli vsechno zdarma sm0

jo hochu na venkově 🙂 v praze za vstup 99 to by tam musel hrát minimálně burian 🙂 a i tak mám pocit že by se hromada lidí otočila..

Boxi
    Člen

Zdravim,

kdyz chces delat akci, musis naklady zaplatit a od toho je vstupne. To nejde do kapsy. A vstup za 99, niz uz to nejde.

J.

tak ono v praze nikdo nebude delat akci aby ji dotoval a protože na vstup ti nepřijdou lidi (taky chodím až na par vyjimék tam kde se neplatí vstup) tak tu vetšina klubů žije z pití na baru .. tady nejste na vsi je tu výber a když je vstup hodně lidí se otočí ..

Newman
    Člen

Pro mě je to tak na 7 hodin a to bohužel kvůli jednomu DJovi nebudu podstupovat. Pro srovnání: v HK bych byl za necelé 2,5 hodiny a dokonce i v Plzni jen za 5 a něco. Já si normálně nestěžuju, ale tohle nedám, i když jsem JvD chtěl u nás zažít 🙁

mountainer
    Člen

jsem na tom podobně jako kolegové výše, Dejnhovna bych si rád poslechl, ale Budějovice jsou pro mě dost hrozná pětihodinová štreka napříč celou republikou ze severu na jih sm7

2Sexy
    Člen

sm10 wow. Deynhoven v ČR. Otazkou zustava, kolik mistnich ho zná sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

souhlasim, že praha nemá pořádnej prostor, kde dělat menší až středně velký akce, to je velkej problém

Ale třeba pro takového Opaváka je HK či Praha, popř. Brno dvakrát dostupnější než ČB, kam se vlakem jede kdovíkolik hodin.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 88)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.