Toto téma obsahuje celkem 84 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 88)
mno ty budeš zase spát do 16ti takže toho moc nezničíš
sorry za OT !!
každopádně asi jsem za těch par let zmenil vnímání ale pojem dobrý dj fakt neznám.. vetšina si vyšlapala cestu producetnskými schopnostmi a ti ostatní vlezdoprdelstvím..
tak ono v praze nikdo nebude delat akci aby ji dotoval a protože na vstup ti nepřijdou lidi (taky chodím až na par vyjimék tam kde se neplatí vstup) tak tu vetšina klubů žije z pití na baru .. tady nejste na vsi je tu výber a když je vstup hodně lidí se otočí ..
Pro mě je to tak na 7 hodin a to bohužel kvůli jednomu DJovi nebudu podstupovat. Pro srovnání: v HK bych byl za necelé 2,5 hodiny a dokonce i v Plzni jen za 5 a něco. Já si normálně nestěžuju, ale tohle nedám, i když jsem JvD chtěl u nás zažít 🙁
jsem na tom podobně jako kolegové výše, Dejnhovna bych si rád poslechl, ale Budějovice jsou pro mě dost hrozná pětihodinová štreka napříč celou republikou ze severu na jih sm7