Úvod › Fóra › Trance Diskuse › JUDGE JULES 8.února 2008 @ VIBE – Mecca Praha
- Toto téma obsahuje celkem 151 odpovědí. Do diskuze (48 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
drobex a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 2. 2008 v 20:59 #66951
SHP
Člen2 urorkinátor: Jak víš, že byl gay? Podle mě to byl sjetej metrosexuál….
10. 2. 2008 v 20:53 #66950urorkinator
Členmé dojmy….
Judge Jules … skvělé, bavil jsem se, je to velkej showman….poslouchat a hopsat a tak do toho jeho setu mě víc než bavilo….ikdyž to měl ke konci už trochu monotónní,…ale i přesto….na jedničku…viz Amazing City
BonTrip a Tripman…taky dost slušný…. hudebně se to víc než povedlo….….jenže….je tu jedno ale, který z mého večera udělalo spíše noční můru….
…nemam nic proti 4%nťákům, ale když je jich v Mecce víc než 10 a jeden – ten nejgayovatější vás štípe do zadnice a neustále na vás zezadu skáče….máte chuť mu rozbít hubu… já to naštěští neudělal.,…jelikož jsem si nechtěl kazit večer vysvětlováním bodyguardům, že ten prcek co v saku s růžovou košilí co byl jako Annie Lenox v pánskym provedení, si začal…. prostě a jednoduše…ty cizincí a ještě 4%nťácí mě tam sr***i víc než dost…ale stejně i přesto jsem si to užil díky výbornému setu Judge Julese10. 2. 2008 v 15:12 #66895Gizmo
ČlenPro upřesnění BonTrip = Bon Finix + Tripmain … na začátku měli hrát oba (tedy BonTrip) na konci pak Tripmain sólo (nepletuliž se je rezidentem VIBE parties).
díky za gratulaci … nemám na tom pravda nejmenší zásluhy …
10. 2. 2008 v 13:33 #66870dance-girl
ČlenGizmo: Congratulations!!! sm3
Jinak moje dojmy.. líbilo se mi všechno… Bon Trip super, Jules výbornej… lepší byla první našláplejší polovina setu, pařili jsme jak diví, ale housík v druhý půlce taky nebyl špatnej sm3 Tripmaina jsem slyšela jen tak z dálky a taky to znělo super
já rozhodně nelituju sm3
btw ten party rok začíná hodně dobře, od začátku roku jsem nebyla na party, kde by se mi nelíbilo, o co víc, všechny byly nadprůměrný sm310. 2. 2008 v 5:19 #66827Gizmo
Členjaj doufám, že mám čeho litovat -i když jsem právě dopil do plného jména a přijmení mé neteřere – nedobrovolně jsem tím vynechal Julese. Co mě štve je dlouhodobě vyhledávanáná a slibovaná návštěva tripmana a bon finixe (:-() štve mě to ale prostě to nešlo – jsem halt stréc a musim se podle toho chovat 🙂 taxem se halt právě dopil. Pro pitce na libovolné téma – Neteř se jmenuje Lucka Svěcená a narodila se 6.2. 23:57 s rozměry a váhamy 2,87/49 tož každému kdo jí připije nazdraví předem děkuju – dneska a den po jejím narození jsem to prostě zvládnul tolikrát, že tahle akce pro mě byla zakletá (ač jsem říkal, že budu chybět jen přes mou mrtvolu) všem komu jsem tam přislíbil účast se omlouvám … nahradím to v nejbližším možném termínu nekolidujícím s porodem sestry ROFL sm15sm15sm15
9. 2. 2008 v 18:08 #66733majklhauske
Člensice mirne OT ale nasel jsem si rozhovor s produkčním meccy který kdysi dělal juki pro techno.cz.. a z neho vytahuji pro nekteré možná důležité věci..
Teď bych trochu odbočil a zeptal se na ochranku, což je jedna z věcí, co mě zajímá úplně nejvíc. Všichni si pamatujeme incident, kdy byl před klubem zastřelen náctiletý návštěvník. Po potyčce v Mecce. Takže…
Já jen zopakuji, co stálo v našem tiskového prohlášení. V klubu došlo k hádce mezi dvěma zahraničními hosty a mladým českým klukem. Já jsem byl tu noc mimo klub. Ten chlapec je začal provokovat a nakonec došlo k potyčce. Ochranka ho vyvedla ven. On byl poměrně dost agresivní, dobýval se zpátky a stále tam někde na ulici čekal na někoho, kdo mu zařídí, aby se dostal zpátky dovnitř. Bohužel se stala poprvé v historii věc, která zapříčinila celé to neštěstí. V Holešovicích, včetně Meccy, vypadl proud elektrické energie na téměř hodinu. Nehrála muzika, rozsvítila se exitová světla a lidé začali odcházet pryč. Vyšli tedy i další dva aktéři potyčky a konflikt začal znovu. Jeden z nich to nějakým způsobem neustál, šel si do auta pro pistoli a vyřešil to po svém. To co se stalo, se stalo třicet metrů vedle Meccy, za což my už pochopitelně nemůžeme nést odpovědnost. Je mi to samozřejmě nesmírně líto, ale je to věc, která se může stát v hypermarketu, na ulici, prostě kdekoliv.
Jaké jste si z toho vzali ponaučení?
Znovu opakuji, že je nám strašně líto zmařeného života mladého člověka, ale jak podle našeho interního šetření, tak i podle vyšetřování policie ČR se neprokázalo nic v tom smyslu, že by naše ochranka cokoliv zanedbala, ba právě naopak. Je totiž svědecky prokázáno, že i když to naprosto nebylo v kompetenci naší ochranky, zasáhla do konfliktu a jednou se jí venku dokonce podařilo útočníky roztrhnout, bohužel oni se nehodlali vzdát a situaci vyřešili po svém. Na základě těchto zkušeností jsme se rozhodli naší ochranku ještě více posílit, čítá nyní dvakrát více členů, každý návštěvník prochází nekompromisní kontrolou na vstupu, používají se detektory, členové spolu komunikují pomocí vysílaček. Chci jenom poprosit návštěvníky, aby byli při vstupní kontrole trpěliví, nejde o žádnou prudu, děláme to kvůli jejich bezpečí a pokud by někdy došlo k nějakému neprofesionálnímu jednání ze strany ochranky v Mecce či v Duplexu, prosím, aby nás neprodleně kontaktovali co nejdříve po akci (kontakty naleznete na našich webových stránkách), celou záležitost nám vysvětlili a co nejpečlivěji popsali. Jsme tady pro vás, ale pokud někdo přijde s nějakou kritikou, že byl jednou před měsícem v Mecce a tam na něj byla ochranka hrubá či něco podobného, není v naší moci, i kdybychom sebevíc chtěli, na tom něco změnit či zlepšit, protože je to už prostě strašně dlouho od data, kdy se to stalo.
Máte vlastní ochranku nebo outsource?
Outsourcovou profesionální agenturu.
takže pokud někdo s něčím není spokojen necht se ozve produkčnímu.. ale myslím že nemáte šanci uspět kontrola je nutná a to že ji nědelají v ostatních klubech jednou možná nekoho bude mrzet…
9. 2. 2008 v 17:59 #66729Horvi
Člen2: sheva : Chápu, že jsou ostražitý a je to v pořádku, vždyt to dělají kvuli nám. Kontroly OK, ale po Julesovi jsem ležel tam dole na pohovce, ležím si a nalednou mi někdo kopne do nohy, že se tady neleží, a že mám vypadnout, a opravdu jsem nebyl zfetovaný člověk, který svým chováním narušuje správný chod clubu a někoho obtěžuje. Proto nechápu jejich chování, když jim tahle práce nevyhovuje, tak se asi měli líp učit, ale nevylejvat si svý problémy na nás. Nejsem chronickým stěžovatelem, ale tohle by se v jinejch clubech ( teda alespon mě ) prostě nestalo :o)
9. 2. 2008 v 17:57 #66728mountainer
Člentak já nejsem znalej Pražák a jestli do Meccy často lezou takovýhle pochybný existence a mafie, asi jsou kontroly na místě…podstatou mojí hluboký myšlenky je, že ten klub se mi nezamlouvá (akorát maj dobrej zvuk) a mrzí mě každý dobrý jméno, co tam hraje a bude hrát…Retro rulez sm3
9. 2. 2008 v 17:51 #66724sheva
Členmajklhauske no s albáncem si sem jistej ale jak to bylo doopravdy je fuk, každopádně si myslim že ochranka tam plní svůj účel a kontroly u vstupu sou adekvátní, toť celá moje myšlenka sm4
9. 2. 2008 v 17:36 #66722majklhauske
Člensheva nic si tam nevyřizovali albánci.. ale byla to hádke mezi nekam z východu tou albanii si jistej tedka nejsem a jedním českým mladým klukem slo tam proste os jednoduchej spor… bohužel nekteré národy se svojí horkou hlavou ne vše unesou navíc když jsou napitý.. a tu bouchačku měl v aute.. možná i díky tomu že to v mecce kontrolujou ji nevzal dovnitř .. kde by to mohlo skončit ješte huř..
9. 2. 2008 v 17:31 #66721sheva
Členno k tý ochrance, opravdu nevím na co si všichni stěžujete… jistě všichni víte, že cca před půl rokem si před meccou vyřizovali účty nějaký albánci a střílelo se tam, takže nikdo nestojí o problémy a jen dělají svojí praci a je dobře že provadějí tyhle osobní kontroly, mě to teda nevadí… když se podívate na některé lidi co do meccy choděj (většinou z východu) tak se nemůžete divit!!
9. 2. 2008 v 17:28 #66720honzátos
Člensm15
9. 2. 2008 v 17:20 #66718komar
Členhmm, ještě že jsem dal teď pauzu a na gielena budu na Let It Rollu…aspoň se připravím na toho Schossowa do meccy sm15
9. 2. 2008 v 17:16 #66716Paya
Členmě se Jules i Finix s Tripem líbili moc ;o) highlights soudcova setu:
Sia – The Girl You Lost To Cocaine (Sander van Doorn Remix)
Judge Jules – Laid Bare (Ibiza Trumpet Mix)
Josh Wink – Higher State Of Consciousness (Marco V Remix)
Marcus Schossow – Mr. White
Marcel Woods – Lemon Tree
Marcel Woods – New Feeling
DJ Tiësto feat. Maxi Jazz – Dance4Life vs. Faithless – Insomnia (Judge Jules Mash-Up)
Southside Spinners – Luvstruck9. 2. 2008 v 17:03 #66713mountainer
Členno co se týče klubů, šacování jsem zažil jen v Mecce (Roxy, Retro, Vertigo, Fléda, Envelopa……nikde nic) sm4 ale jako proti normální kontrole, jestli někdo nenese dovnitř bouchačku apod., nic nemam, jen by se sekuriťáci mohli chovat líp než nějaký bachaři sm0
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.