Úvod › Fóra › Trance Diskuse › JUDGE JULES 8.února 2008 @ VIBE – Mecca Praha
- Toto téma obsahuje celkem 151 odpovědí. Do diskuze (48 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
drobex a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 2. 2008 v 16:55 #66712
majklhauske
Člentak šacujou te ve vetšine podncích . nikdo neví co si zač a nikdo nestojí o problémy.. nebo i o to že to nekdo vyhodí do vzduchu..
9. 2. 2008 v 16:27 #66707honzátos
ČlenTo Mountainer : přesně tak, krásně si to vystihl sm15sm3, jinak moje oči jsou na tom stejně.
9. 2. 2008 v 16:23 #66706mountainer
ČlenMecca je fakt divná, mně víc než polovinu blbýho dojmu způsobilo to samotný prostředí – podélnej parket, na kterym nebylo k hnutí a každou 1,5 sekundu mi nějakej cizinec dupnul na nohu, ať už jsem byl kdekoliv…výše zmíněná ochranka mě hned za dveřma začla šacovat jak teroristu, na honzátose div nenasadili osobní dozor, aby si třeba nedovolil chvíli odpočinout sm15 a tuny smradlavý mlhy, která při absenci laseru byla užitečná a příjemná jak hřebík v řiti, ještě teď mě pálej oči…no doufám, že na Gielena bude líp a pak už se tam zase dlouho neukážu sm16
9. 2. 2008 v 15:24 #66704beyond infinity
ČlenMno, musím říct že Finix a Tripmain se mi líbili o něco víc než Mr. Jules, ne že by hrál špatně ale (nejen) podle mně se mu ten set moc nevyvedl. Nicméně v komunikaci s publikem je dle očekávání naprosto bekonkurenční, ten si ty gesta snad zkouší doma před zrcadlem sm15.
Každopádně nejlíp jsem si zapařil k ránu na poloprázdném parketu na Tripmaina…9. 2. 2008 v 14:44 #66697Sq4Raa
ČlenJá neměl problém s ochrankou, každej, s kým jsem mluvil, mi popřál příjemný večer. Jules zahrál dle mého očekávání, trance to nebyl, ale bylo to moc dobrý. Taky bych chtěl pochválit Bon Trip, to byl opravdu super setík. Samotnýho Tripmaina už jsem moc neslyšel, paření v tak hustým davu hodně vyčerpává, takže jsme se kolem pů páté odebrali domů.
Díky moc všem přátelům, bez vás by to nešlo sm49. 2. 2008 v 13:49 #66689majklhauske
Členže by ta ochranka chodila na dvě směny.. ????? já tam s nima neměl nikdá problém..
9. 2. 2008 v 13:33 #66684SHP
ČlenChceme hard house do Meccy!!!!!!!!!!!! no dobře, SHP chce hard house do Meccy…
9. 2. 2008 v 13:27 #66683honzátos
ČlenSlyšel jsem Tripmaina a Bon Finixe asi od 0:15 kdy sem dorazil do klubu, jinak je to celé bez komentáře!sm7
Ano, dopadlo to tak, že jsem seděl unuděnej na baru a když sem si pak opřel hlavu o ruku a zavřel sem na 3 minuty oči, tak ke mě přišli 2 týpci z ochranky a bouchli do mě a že jako ať vstanu a projdu se a že běda mi, jestli tam budu spát. Tak to už mě fakt vytočilo a i přesto jaké jsou zde hrozné ceny nápojů sem si jí nandalsm15. Závidim těm, co nešli a zdravim všechny lidi z trance.cz co sem tam potkal.9. 2. 2008 v 13:27 #66682souca
Člentak podle mého názoru kdo zůstal doma, může se radovat z ušetřených peněz, kterých by jistě, vzhledem k cenám v Mecce (včetně ceny vstupu), utratil nemálo. To, co předvedl Jules ve druhé polovině svého setu bylo naprosto příšernýsm8 takhle jsem se na party dlouho nenudilsm8 a nezachránil to ani Luvstruckem, při kterém jsem skákal snad metr vysokosm5 ani gesty a grimasami. Nicméně abych jenom nekritizoval, tak musím pochválit první půlku Julesova setu, která byla velice pestrá a zábavná. Velice potěšil Dance4Life vs. Insomnia, Voodoo and Serano – Blood is pumpin‘ vs. brutal electro/techtrance track typu Marco Vsm3, Laid Bare a Lemon Tree. Dále mám pocit, že zahrál Miko – Muzaik (Marcus Schossow remix). Také musím pochválit závěr setu Andrease s Tripmainem – hezký. Víc jsem toho bohužel nestihl, protože krátce po Julesově setu jsem znechuceně odešel domůsm8
Jinak s Luckou zdravíme všechny spolupařany z trance.cz bez kterých by to byl totální děs. Díky, že jste tam byli.9. 2. 2008 v 13:08 #66680Horvi
ČlenTakže : Když jsem tam přišel, uvítala mě „““ velice příjemná „““ sm13 ochranka, která doopravdy dělá „““ dobré „““ jméno clubu.To byla první věc, pak jsem si uvědomil, že sem asi lidi chodej kvuli Mecce, než vkuli hudbe taky atmoška tak ze začátku vypadala. Mecca mi příde jako takovej zvláštní klub, skoro vším vybočuje z takového normálu.Ted přijde to dobré, ten pán někdo, bez kterého bych do Meccy nešel.Ano přichází Judge Jules ! Bože muj, stačilo poslouchat minutu, a koukat na něj deset vteřin a hned člověk věděl, proč tady je! Pravda, jeho hudba není přesně můj styl, ale v Judgeovo podání, který mě a myslím si i celou Meccu burcoval svejma dramatickejma výstřelkama a gestikulacema udělal atmosféru jako moc DJs neudělá, podle mě se mu v Praze líbilo, za což jsem rád :o) Judge prostě má svůj styl, a na ten jsem šel. Pak jsem se za zvuku minimalu od Tripmana, vydal na cestu domů.
Toť moje data. Chci Judge znova, ale třeba v Retru :o)9. 2. 2008 v 12:46 #66676sheva
Člentak i já se podělím o své dojmy sm11, dorazil sem akorát na půl druhou a dlouho sem si hledal místo odkud si odpařím Julese sm15, nakonec se mi to povedlo a našel sem bezva flek… Jules začal velice dobře a střídal hardhouse s techtrancem, což se dalo poslouchat, je vidět že tenhle týpek už má taky něco za sebou, jeho mixy byly super sm2, škoda že nepokračoval v takovém trendu… druhá polovina setu mě vyloženě nudila, hrál pro mě velice nudný electro house a rozhejbal sem se vážně málokdy…. Jinak Jules si hraní moc užíval a některé jeho grimasy byly fakt srandovní sm15
9. 2. 2008 v 11:54 #66670SHP
ČlenJá kromě toho, že zase blbě slyšim na pravý ucho sem spokojen. Ze začátku se hrál house a dokonce zazněl jeden hard house track sm10 Pak se jelo v příjemném techtrance stylu, fajn. Druhá polovina setu byla slabota, ale alespoň zazněl André Visior – Speed Up (Luvstruck).
9. 2. 2008 v 11:28 #66667Binary
Členmountainer: Tušil jsem, že to bude slabota, tak jsem radši zůstal doma. V Mecce jsem byl jednou a taky se mi tam moc nelíbilo, snad to tam na Gielenovi nějak přežiju. Retro a Roxy ftw! sm3
9. 2. 2008 v 11:22 #66664Partygirl
Členzlata Ibiza sm0
9. 2. 2008 v 10:24 #66656Palda61
ČlenTak dobrý… zahrál jsem si doma líp sm11sm0sm15
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.