TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse JUDGE JULES 8.února 2008 @ VIBE – Mecca Praha

• Toto téma obsahuje celkem 151 odpovědí. Do diskuze (48 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 152)
  • Autor
    mountainer
    Člen

no, já se asi radši podrobnýho komentáře zdržim sm12 bída, hlavně Mecca, její ochranka a většina návštěvníků, to je zlo sm17

Bylo to vazne super. Hudebne se mi to moc libilo !

Starf
    Člen

tak ja sem spokojenej, Judge zahral lip nez sem doufal, scratche a takovy efekty sem od nej ani necekal sm3 bavic je to bezesporu jeden z nejlepsich, co EDM dokaze nabidnout… a dodatecne se loucim s trance.cz posadkou, s kamosema sme vypadli nejak narychlo… :O

kdyztak par namatkovych tracku:
    Faithless – Dance4Life / Insomnia (nejakej electro house mashup)
    Judge Jules – Laid Bare (Trumpet mix)
    Marcus Schossow – Mr. White
    Marcel Woods – Lemon Tree
    Marcel Woods – New Feeling
    Sia – The Girl You Lost (SvD remix)

trochu me sklamalo, ze nezaznelo Techy Techy od Yojiho, ale co, i tak to byl mazec sm5

jinak Bon Trip sme slyseli posledni cca pul hodku a parada, na Tripmaina sme postavali uz akorat chvilku u baru na doplneni tekutin a pak sme vyrazili domu, ale taky to znelo pekne…. sm4

Tripmain
    Člen

Dekuji moc na vsichni kdo priseli, to byl noc kterou vsichni urcite budou pamatovat. Pres tyden budeme mit tracklist od zacatek set od Bon Trip. To urcite bude zajmovy pro vas, Electro, Tech, Progressive, Trance, Minimal vsechno spolu!

Zase dekuji!

Sq4Raa
    Člen

sm15 sm15

SHP
    Člen

Když budeš v triku, tak tě tam určo všichni dobře poznaj, budeš hodně nápadnej 🙂

Gizmo
    Člen

huh takže nakonec nejdu sm19 včera sem se zmastil bo se ze mě stal strejda a dneska jsem total … štve mě to maximálně ale pokud bych měl bejt vzhůru do 6 ráno tak asi chcípnu …

Pospan
    Člen

Pak budu v triku!sm15 No ja sem taky v praci a nejakou chvili tu este budu…

SHP
    Člen

No a potom budeš nahej? sm3 Já nevím, jak zbytek fóra, ale já podle práce…a mám jí hodně…
    Ale může se tě tam ujmout kdokoliv jinej 🙂

Pospan
    Člen

No ze zacatku cernej alpinpro svetr.. Na kolikatou se tam chystate?

SHP
    Člen

2 Pospan: No tak řekni, co budeš mít na sobě a třeba si tě tam najdem sm4

Pospan
    Člen

2 SHP: A myslis, ze bych se moh tak nak pridat? Nerad bych tam byl jak voves sam…sm17 shanim cely odpoledne nejaky znami, ale fakt na to vsichni kaslou…sm13

SHP
    Člen

2 Pospan: Tak vypadá to, že se všichni sejdem až v Mecce…

Pospan
    Člen

Cau, nasla by se nejaka particka, ktera zacina kalit nekde driv a pak razi do Meccy, ke ktery bych se moh pridat? Vsichni kamosi, s kterejma sem pocital tuhle akci vzdali…sm19

Madaros
    Člen

jde se nekam predtim na warm ?? to bych se stavil,ale mecca bohuzel ne e.. sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 152)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.