Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 30)
jj, v pohodě, stejně jsem se ani nechystal, jen to prostě potvrzuje jejich politiku poslední doby. A jelikož akce mizí jako houby bez deště, tak mě přístup UM trochu štve, ale to už je tu stokrát probraný, to tu vytahovat nebudu. Tolik k tomu, tečka.
kreeki:delas z toho velkou vedu…kluci z UM si proste chcou udelat akci sami pro sebe…soukromej vecirek, kam si pozvou znamy, kamarady nejaky ty novinare atd..je sice fakt, ze to presentujou stylem po x letech sem prijede velikan Junkie a ve finale napisou ze to je soukromy, ale tak to je burt…
Já nevim koho zvou a koho ne, jen mi tenhle způsob připadá trochu ujetej, nic víc sm6 Dave má známosti, velká ryba, o tom víme sm15
Jde mi jen o to, kolik fanoušků Junkieho, kteří na něj roky čekali, se tam dostane? UM je navnadilo a ve výsledku musí čekat dál, to jsem jen tim chtěl říct sm6
Sicky: Jo, to sice je každýho věc, ale public relations experti by se možná zlobili. U takhle velký firmy jde o obraz jak je na ni nahlíženo u lidí a jejich zákazníků a pro mě tohle rozhodně plus neni. Je to jen ukázka, že UM tu neni už pro normální lidi, co tu hudbu mají rádi, to asi vše. Je to byznys. Ale prostě když napíšou „bude akce, more info soon“ a pak napíšou že to bude soukromá party tak to beru jako podraz sm6
KreekI: A co má jako být? Každý si může udělat soukromou akci jakou chce. Kdybych na to měl, tak si ho pozvu klidně na narozeninovou party a každému to může být ukradené…
[i]„Jedná se o soukromou akci a vstupenky se rozdávají pouze pozvaným osobám.“[/i]
Tohle je dost nestandartní chování, abych pravdu řekl. Kdo budou ti účastníci? Snobská party pro bohaté a vlivné? Z toho se mi malinko zvedá žaludek, kam to UM dotáhla..