TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse JUNKIE XL @ NIGHT REDESIGNED, 2.10. SLOVANSKÝ DŮM

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 30)
  • Autor
    Newman
    Člen

[quote kreeki]A jelikož akce mizí jako houby bez deště[/quote]

Jen v říjnu jsou minimálně tři klubovky, kde se chci ukázat, já to nevidím tak černě sm3

kreeki
    Člen

jj, v pohodě, stejně jsem se ani nechystal, jen to prostě potvrzuje jejich politiku poslední doby. A jelikož akce mizí jako houby bez deště, tak mě přístup UM trochu štve, ale to už je tu stokrát probraný, to tu vytahovat nebudu. Tolik k tomu, tečka.

ondrab
    Člen

kreeki:delas z toho velkou vedu…kluci z UM si proste chcou udelat akci sami pro sebe…soukromej vecirek, kam si pozvou znamy, kamarady nejaky ty novinare atd..je sice fakt, ze to presentujou stylem po x letech sem prijede velikan Junkie a ve finale napisou ze to je soukromy, ale tak to je burt…

kreeki
    Člen

Já nevim koho zvou a koho ne, jen mi tenhle způsob připadá trochu ujetej, nic víc sm6 Dave má známosti, velká ryba, o tom víme sm15

Jde mi jen o to, kolik fanoušků Junkieho, kteří na něj roky čekali, se tam dostane? UM je navnadilo a ve výsledku musí čekat dál, to jsem jen tim chtěl říct sm6

Paya
    Člen

Kreeki: souhlas se Sickym (22:45)

Sicky
    Člen

[quote DjDkD@ve]to kreeki:

Ja bych to nevidel zas tak snobsky, kdyz tam muzu jit i ja sm15

Nebo si tu o me nekdo mysli, ze jsem bohaty a vlivny snob? sm15[/quote]

No možná ještě nejsi, ale po té akci se z tebe určitě stane. sm15

DjDkD@ve
    Člen

to kreeki:

Ja bych to nevidel zas tak snobsky, kdyz tam muzu jit i ja sm15

Nebo si tu o me nekdo mysli, ze jsem bohaty a vlivny snob? sm15

kreeki
    Člen

Sicky: Jo, to sice je každýho věc, ale public relations experti by se možná zlobili. U takhle velký firmy jde o obraz jak je na ni nahlíženo u lidí a jejich zákazníků a pro mě tohle rozhodně plus neni. Je to jen ukázka, že UM tu neni už pro normální lidi, co tu hudbu mají rádi, to asi vše. Je to byznys. Ale prostě když napíšou „bude akce, more info soon“ a pak napíšou že to bude soukromá party tak to beru jako podraz sm6

Sicky
    Člen

KreekI: A co má jako být? Každý si může udělat soukromou akci jakou chce. Kdybych na to měl, tak si ho pozvu klidně na narozeninovou party a každému to může být ukradené…

kreeki
    Člen

[i]„Jedná se o soukromou akci a vstupenky se rozdávají pouze pozvaným osobám.“[/i]

Tohle je dost nestandartní chování, abych pravdu řekl. Kdo budou ti účastníci? Snobská party pro bohaté a vlivné? Z toho se mi malinko zvedá žaludek, kam to UM dotáhla..

Dolikus1
    Člen
    TWElight
    Člen

Ano , ale zase tak mě to nerozhodilo , jako náhradní variantu volím The Timewritera v Roxy sm11

ondrab
    Člen

takze si kluci udelali soukromej vip vecirek s junkiem jo??heh

milan
    Člen

dave – nj, trance od něho nečekej…
    mě je to jedno jestli hraje na pozvání nebo ne, já jdu beztak na Hed Kandi.

Starf
    Člen

djdkdave: koukal sem nedavno na videa na youtube a hraje dost poppy electro house mi prijde…. s jeho starou produkci to uz nic spolecnyho nema :/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 30)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.