TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse JUNKIE XL @ NIGHT REDESIGNED, 2.10. SLOVANSKÝ DŮM

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 30)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

to ondrab:

Je to jen na pozvani, ale jeste se rozmyslim jestli se tam vypravim (tak 4 roky z5 bych asi nevahal ani minutu sm15).

Nemate nekdo nejaky tracklisty jeho setu z posledni doby, nebo nejaky linky na sety?

K1aptcha
    Člen

se vůbec divim, že k tomu teda dělaj tiskovku sm15

nexus666
    Člen

[quote ondrab]nexus:coze?[/quote]

Vím, není to moc ofiko ale dole v diskuzi to zaznělo.. http://poslouchej.net/10691-Junkie-XL-jiz-pristi-vikend-v-Praze.html
    Ale i na stránkách UM píšou „Zcela strhující nenapodobitelné vystoupení Junkieho XL, si budou moci někteří [b]vyvolení[/b] vychutnat již příští pátek“ :(((

ondrab
    Člen

nexus:coze?

nexus666
    Člen

Tak vstupné pry není.. jen na pozvání :((((

nexus666
    Člen

Co třeba tohle?

andre
    Člen

rivera vs. hed kandi vs. junkie xl = junkie jednoznačná volba! akorát jsem ho pár let neslyšel, tak vůbec netuším, co teď kutí

milan
    Člen

Nějak nechápu.. 2.10 je Robbie Rivera v sasazu a 3.10 Hed Kandi. Proč to nedali později? Ale i tak, na Riveru bych rád jel, ale dva dny po sobě být v Praze fakt nee…

ondrab
    Člen

a zase oproti akci v Sasazu kde bude Robbie Rivera…sakrys..tak tedka fakt nevim…

Sonique
    Člen

[quote nexus666]Macháč s Junkiem byla pro mě akce na kterou nikdy nezpaomenu.. Předvedl tam nadpozemskou šou.. Předem říkám, že attenduju.. i když se mi jeho posledni album nelíbilo :))[/quote]

Poslední album byla tragédie, zlatý Today sm3

DjDkD@ve
    Člen

Tak to jsem zvedav co z toho vzejde sm16

Ale asi to bude rekord v poradani akci u nas sm15

nexus666
    Člen

Macháč s Junkiem byla pro mě akce na kterou nikdy nezpaomenu.. Předvedl tam nadpozemskou šou.. Předem říkám, že attenduju.. i když se mi jeho posledni album nelíbilo :))

Sandeagle
    Člen

tyjo o JXL sem hodně dlouho neslyšel, naposled 2006 sm11

Byl jsem na něj na Creamfields 2004 a pamatuju si že zahrál celkem slušný set. A taky je to pěkný šoumen, něco jako Jules… Ale vůbec netuším co hraje teď

kreeki
    Člen

Tohle teď UM vyhodili na facebook. Prej more info soon. To docela brzo, jestli má bejt akce za tejden. Tak to jsem teda zvědavej, jak se to vyvine..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 30)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.