Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 30)
Vím, není to moc ofiko ale dole v diskuzi to zaznělo.. http://poslouchej.net/10691-Junkie-XL-jiz-pristi-vikend-v-Praze.html
Ale i na stránkách UM píšou „Zcela strhující nenapodobitelné vystoupení Junkieho XL, si budou moci někteří [b]vyvolení[/b] vychutnat již příští pátek“ :(((
Nějak nechápu.. 2.10 je Robbie Rivera v sasazu a 3.10 Hed Kandi. Proč to nedali později? Ale i tak, na Riveru bych rád jel, ale dva dny po sobě být v Praze fakt nee…
[quote nexus666]Macháč s Junkiem byla pro mě akce na kterou nikdy nezpaomenu.. Předvedl tam nadpozemskou šou.. Předem říkám, že attenduju.. i když se mi jeho posledni album nelíbilo :))[/quote]
Macháč s Junkiem byla pro mě akce na kterou nikdy nezpaomenu.. Předvedl tam nadpozemskou šou.. Předem říkám, že attenduju.. i když se mi jeho posledni album nelíbilo :))
Byl jsem na něj na Creamfields 2004 a pamatuju si že zahrál celkem slušný set. A taky je to pěkný šoumen, něco jako Jules… Ale vůbec netuším co hraje teď