TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Kai Tracid

• Toto téma obsahuje celkem 131 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 8 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 135)
  • Autor
    Dolvich
    Správce
    DjPeroxid
    Člen

díky za překlad.takže se nevrátí no to je tedy hnus.

Schmidt
    Člen

Já bych ho pochopil, kdyby s tím seknul někdy teď až nebo v letech 2008, 2007 atp, ale 2004 nebo 2005 měl ještě stále co nabídnout a i ta scéna si myslím, přece jenom, byla na trošku slušnější úrovni než je tomu dnes. Jinak jóga neříkám, že je špatná, jen by mě zajímalo, jestli Kai hraje stále ten paintball, kterej si kdysi strašně vychvaloval…

[b]SHP:[/b] Šak jasný, to nemusíš číst ! Ostatně ti, co rozuměj tomu rozhovoru,tak ten příspěvěk vůbec pořádně číst nemusí…. sm16

SHP
    Člen

To ani nebudu číst, jak je to dlouhý.
    Já ho letos slyšel a dobrý, takže to klidně může zabalit.
    A smrt trancu! (o jeho scéně nic komentovat nehodlám)

Starf
    Člen

Ja ho chapu, dnesni trancova scena je tragedie… jestli Kai zacinal hravat nekdy pred 15 lety, tak je mi jasny, ze to, co vidi ted, se mu hnusi. Este, ze psytrancova scena je porad zajimava.
    Co je spatnyho na joze? Cloveka uklidnuje, v dnesnim navalu stresu je to dobra vec… A na co televizi? Ja ji nevidel poradne 3 roky a vubec mi nechybi, akorat to zabiji cas, potrebny informace si clovek najde na internetu

Schmidt
    Člen

Tak vážení,

Všichni, kdo si ještě dělali naději, že se mistr Kai McDonald aka Kai Tracid jednoho dne vrátí k produkci EDM,
    tak na to můžete rychle zapomenout. Zde je video natočené 11.09. 2010 v TechnoClubu ve Frankfurtu nad Mohanem, kde si s Tallou střihnul classical EDM set.
    Je to jasný důkaz toho, [u]že [b]KAI TRACID SE NA 98 % NIKDY K ELECTRONIC DANCE MUSIC NEVRÁTÍ[/b] ![/u] sm9sm9sm9sm18

Interview with Kai Tracid @ Technoclub Frankfurt 11.09.2010
    Uploaded by Tranergy. – See the latest featured music videos.

Protože je rozhovor v němčině, vypíchnu pár hlavních bodů, aby všichni věděli, co nám Kai prozrazuje. Po řadě otázek
    ohledně Tracidovy hudební minulosti je dotaz, co se vlastně stalo od toho roku cca 2005, kdy už o něm nebylo ani vidu, ani slechu.

Kai odpovídá něco v tom smyslu. že je to těžký popsat, že to bylo víc věcí najednou. Jeho poslední tracky (a možná i celé i album, které v roce 2006 plánoval vydat – mělo se jmenovat Immortal),už prý ve finále nezněly tak, jak by si on sám dle svého soundu představoval. Kromě toho mu také už připadalo, že kolem něj nebylo tolik fajn lidí, kteří by mu mohli s produkcí pomáhat a podpořit ho. Navíc prý i ztratil díky své DJské kariéře pár dobrých přátel, takže se prý opravdu rozhodl, že svoji dráhu
    ukončí, ostatně peníze nejsou na světě to nejdůležitější, takže se rozhodl věnovat se opravdu normálnímu životu, pořídil si pejska, začal dělat jógu a zkrátka si našel normální, denní povolání.

Ohledně toho, zdali je možné očekávat ho zpátky, říká, že se rozhodně drží rčení „nikdy neříkej nikdy“, ale rozhodně o tom vůbec neuvažuje v současné době, muzikálně prý teď nedělá vůbec nic. Ohledně nějaké tvorby vydává nyní pouze CD s jógou, které se teď naplno věnuje. A přijde mu, že je šance, že co se týče právě např. jógy, že bude mít větší úspěch i zisk nežli z nějakého produkování a vydávání CD, které dnes všichni běžní spotřebitelé v době internetu a moderní technologie během 5 minut stáhnou (mnohdy i zcela zdarma)…Očividně z moderní doby nějak není nadšen, tvrdí, že prý poslouchá všechno možné, ale poslední dobou čím dál míň nebo téměř žádnou taneční muziku. A hlavně prý také odhlásil televizi doma, prý mu k životu stačí rozhlas, tam se prý dozví vše, co je nutné…

Takže se zdá, že se potvrdilo to, co tu o pár příspěvků výše prorokoval [b]malarkey[/b] a [b]DJDKDave[/b]. 🙁 Nechce se mi tomu věřit, ale zdá se že právě u Kaie nastal jakýsi „burn-out syndrom“ nebo možná frustrace. Kai se sice dyšujue, že toho nelituje, že sice na ty časy, kdy byl hudebně slavný, rád vzpomíná, ale že si myslí, že se rozhodl správně.

Nevím, no…mně se pořád nechce věřit, že u takovýhleho mága se projevila takováhle nechuť. Např. pořád nedokážu pochopit, proč to ještě nezkusil, když už měl album Immortal evidentně hotové, protože v roce 2005 už na jeho webovkách běžely krátké ukázky asi tří tracků. Kromě toho vlastně vyšly i tracky, které to album měly předznamenávat (Depressive Mood, Inflator a ještě myslím nějaké) a rozhodně mi nepřišli v žádném případě nějak nepovedené. A když už tedy říká, že s muzikou skoncoval, tak proč ještě jezdí po klubech a hraje ty classic sety ??? A s tou jeho jógou…no, nevím…nevím…Vím o něm, že to byl
    vášnivý hráč paintballu a najednou se z něj stane nějaká mažoretka či co…no jo,no…ten kluk bohužel opravdu asi zšenštěl nebo zestárl….

Ach jo, ach jo, ach jo…ale pořád tomu nemůžu nějak uvěřit. PROČ ZROVNA KAI, KRUCI ??? sm7

Dolvich
    Správce

Kai Tracid – Follow Me Freely (Alex Raven Night Remix)

Dolvich
    Správce

[quote Anonymní uživatel]dejte sem pls nekdo odkaz na jeho skutecnej facebook profile 🙂 diky[/quote]
    [url=http://www.facebook.com/kai.tracid]Facebook[/url]

Anonymní uživatel
    Host

dejte sem pls nekdo odkaz na jeho skutecnej facebook profile 🙂 diky

ceero
    Účastník

[quote Dolvich]Kai Tracid @ Sensation Black 2006 Holland

Kai Tracid - Trance & Acid (Derb Remix)[/quote]
    To bola edicia 2003 nie 2006 🙂 Ten prvy track je neskutocny zabijak, ASYS – From Past 2 Phuture sm5

malarkey
    Člen

víte co má Kai asi minutu na FB za status?

Kai Tracid Dog ´n´ Walk -> Yoga -> Studio !

že by nějaká nová produkce? 🙂

seven
    Účastník

[quote Dolvich]Kai Tracid @ Sensation Black 2006 Holland

Kai Tracid - Trance & Acid (Derb Remix)[/quote]

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ty kráááááááávoooooooooooooooo já chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack v čechááááááááááááááách!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymní uživatel
    Host

Kai Tracida jsem vždycky mohl, ale nějak podvědomě jsem ho vždycky srovnával s DJem Deanem, kterej byl podle mě o třídu lepší, a o třídu tvrdší… Ale o něm už jsem taky dlouho neslyšel….

DjPeroxid
    Člen

dobrý remix …kde se dá sehnat?

Natix
    Účastník

Dolvich:
    Opravdu z loňska? To někdo ještě dělá takovýhle trance? sm10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 135)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.