TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Kai Tracid

• Toto téma obsahuje celkem 131 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 8 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 135)
  • Autor
    SkyWalker
    Účastník

další vystoupení 4.4.2010 v PROTON (Stuttgart) !!!sm11

Anonymní uživatel
    Host

Kai Tracid nejak zestarl ne??sm0 Mel by se vratit chlapik a oprasit svy legendarni songy.On je v EDM neco jako Ritchie Blackmore v Rocku.

Anonymní uživatel
    Host

Taky jsem nebyl, ani zadna videa ci fotky jsem zatim nenasel, ale behem zitrka urcite neco vyleze.

DjPeroxid
    Člen

nejel…ale nejaky setík by se snad mohl najit ne?

K1aptcha
    Člen

jel někdo? sm0

Kai Tracid & Dave 202 přímo z akce sm3
    [img]http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs379.snc3/24226_393171904492_574864492_4849589_4350190_n.jpg[/img]

veon
    Člen

ej veruze prispejem aj ja. Kai Tracid je jeden z DJs co ma pevne priputali k EDM .. jeho breakdowny, synthy a v neposlednom rade slova ku skladbam .. este teraz mam zimomriavky pri pocuvani niektorych songov (predovsetkym z albumu trance & acid). Jeho sety (hlavne Kai Tracid – Live @ Rosenmontagsrave (03.03.2003)) ma inspirovali k ceste za DJingom .. neviem co viac povedat. Radsej tu hodim nieco z jeho zatial posledneho albumu =]

malarkey
    Člen
    Kamil
    Člen

Album Skywalker mi ve svý době totálně dostalo. Koupil jsem si ho kvůli hitovkám jako Your own reality, ale nakonec mi totálně dostaly tracky jako Making Friends, So simple a pak hlavně Destructions. Když o tom tak přemýšlím, tak to je asi jedinej interpret, od kterýho mám koupený všechny alba 🙂 Být v lineupu ještě Alien Factory se svým retrosetem, tak neváhám sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

není, ale není to špatný

SkyWalker
    Účastník

je!!! sm11

DjPeroxid
    Člen

no není tohle genialita?

a další..

Návrat [b]Tracida[/b]? sm10 [b]Y E Ssssss[/b] sm5

Nulda
    Účastník
    Tracid
    Člen

Kai Tracid to byla prostě paráda…jemu jsem vděčný za svůj nicksm0

drastics
    Člen

Tak tys taky volaval na zlatku? :))) Ja teda az tak v 16 a tracida sem poznal az díky zlatce 🙂

A ted kdyz cojek umi anglicky líp – je prdel, jak v too many times popisuje fetovaní, coz v ty dobe jsem znal jen slivku, vodku a rum . . . ovsem v tom pripade typka zazila hodne bad state of conciousness 🙂

A ve spouste tracku jsem ten acid teda neslysel. . . . a neslysim do ted . . . .

Tak jesli to ukoncil takhle tajemne, tak bud z duvodu zdraví, nebo ze ho klofla nejaka bitch a že co si budem namlouvat, kučina je to sympatickej a mel z ceho vybirat. Popripade mu LSD ukazalo jinej vyvoje nez krz muziku 🙂 Pejsek je jasna znamka freecka a rodiny 🙂 A nebo je to zatracene dobrej strategickej plan, jak doclit comebacku v jeste vetsim a monumenalnejsim stylu . . . . Pocka si az se hvezdicky este vic okoukaj, nasklada hodne materialu a Dj top 100 @ 2015 – Vytej pane Tracide, Krali 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 135)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.