Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Kai Tracid
- Toto téma obsahuje celkem 131 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 8 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7. 2. 2010 v 15:32 #157801
malarkey
ČlenKai to tenhle rok dal do kupy, protože si založil Facebook a kopy fanoušků ho tam denně bombardovali komentáři, ať se k muzice zase vrátí :-DD pracně jsem to všecko sledoval, protože jako pro většinu tak i pro mě byl Kai MacDonald producent, se kterým jsem začínal a jeho muziku poslouchám do dnes…..rýmy typu Life is Too short, Don´t Stress Every day..nebo Too many times, you have been high….to se prostě nedá zapomenout a vzpomínat na to budu do konce života
dokázal nádherně zkombinovat acidové zvuky do melodické podoby, že jsem mu to v těch devíti letech začal okamžitě žrát 😀 …. pak když mi bylo jedenáct, furt jsem volal na Zlatku ať zahrajou 4 Just 1 Day…to byly sakra časy…hezky se na to vzpomíná
a kdyby Kai vyhlásil comeback, tak bych byl nadšený, ačkoliv by mi bylo jasný, že další „4 Just 1 Day“ by neudělal, každopádně by to složil pro nás, fanoušky, a jiný důvod bych v tom ani neviděl
Nevím co se s Kaiem tehdá stalo, ale vím to, že ze dne na den mu spadly stránky, pak se tam objevilo to co teď a na myspace si hodil fotky psa :-D, který má mimochodem i na FB…a tím to skončilo, je dost možný, že se kai oženil, zpupkovatěl a bůhví co ještě…vždyť on původně měl v plánech i ten jeho label, a to taky padlo…teda krom toho že tam vydal dva svoje vinyly.
[img]http://img5.imageshack.us/img5/6451/hehenw.jpg[/img]
:-DD
6. 2. 2010 v 22:20 #157751hectic
Člen4 just 1 day, Life is too short a Conscious, stary dobry veci. A na Derb remixech jsem si nejvic ujizdel sm5. Dokonce tu snad mam original singl od 4 just one day
6. 2. 2010 v 19:54 #157724drastics
Členhehe, tak já se ted dozvídám že Kai to zapích 🙂 Tak to by mi taky zajímalo proč . . . coby producenta sem ho dost moh v časech minulých, ted již jen ten ACID 🙂
5. 2. 2010 v 21:25 #157655DjPeroxid
Členjj atb remix je hodně moc povedený!
4. 2. 2010 v 22:09 #157535Schmidt
Člen[b]Ratty:[/b] Tak, tak. Andrého remix byl na tu dobu (a stále je) lahůdka. Ale je pravda, že Tracidův own Energy Mix je taky nářez. sm3
4. 2. 2010 v 21:44 #157527Anonymní uživatel
HostNULD@: nevim, jakej remix 4 just 1 day máš namysli, ale naprosto dokonalej je remix od ATB.. Nádhernej a jeden z nejlepších remixů, co jsem kdy slyšel..
4. 2. 2010 v 19:44 #157512Nulda
Účastníkbtw. Aurosonic právě na AH.FM – 4 just 1 day v nevim jakym remixu ale uplne me mrazi
4. 2. 2010 v 19:24 #157507Nulda
Účastník[b]Live @ Einslive Partyservice 16-12-2001[/b]
01. ID
02. Kai Tracid – Life Is Too Short (Energy Mix)
03. DJ Gius – De-Generation (Original Club Mix)
04. Derb – Derb (Derbus)
05. Reeloop – Fucking Society
06. Cosmic Gate – Hardcore
07. Derb – Derb (Arome Mix)
08. Derb – In Africa
09. Cosmic Commando – Heartbreak (DJ Arne L II Mix)
10. ASYS – Acid Nightmare
11. Kai Tracid – Too Many Times (Warmduscher Remix)jeden z nej setů od Kaie co se mi doma válí…
1. 2. 2010 v 16:29 #157151seven
Účastník[quote Ocho]neskutocne veci mal...skoda ze s produkciou prestal ale jeho tracky ma stale vedia totalne nakopnut...Life is too short, Trance and acid, Too many times,4 just 1 day...
Na albume Skywalker som v podstate vyrastal a to som mal vtedy 11 rokov sm0
hned by som isiel skoda ze je to dalekokrasa sm19
[/quote]Liquid skies je mimořádný track, tady je překlad mluveného slova v něm, je to z google translatoru tak to není ůplně přesný překlad.
Já jsem hlas z nebe Tekuté planetu, aby vám přinesla zprávu
Pojď blíž k reproduktorům, abych mohl spatřit světlo světa v tvých očích
Jsem tady, abych Vás pozvat na cestu na planetu lásky a svobody
Takže se uvolněte své tělo a otevřete svou mysl k melodii přenosu
Melodie je jediný způsob, jak zářící planetu kapaliny nebe
Pojď blíž k reproduktorům, abych mohl spatřit světlo světa v tvých očích
Pojď se mnou tančit a cítit rytmus se po celém těle
Následujte mě na planetu kapaliny nebe1. 2. 2010 v 15:32 #157145DjPeroxid
Členstejně bych rád věděl co se tedy stalosm3
1. 2. 2010 v 0:11 #157073Sicky
Člen[quote Freezer]mám takový pocit, že to budou jiní Code Red 🙂
jinak u Tracida se mi nikdy nijak moc nelíbily singly, podle mě je to všechno mírný cheesy eurotrance, věci jako life is too chort, too many times, destinnys path, liquid skies, trance and acid...ani jedna se mi nikdy nelíbila, ale zato na jeho albech byly ukrytý zajímavý dílka, na Trance and acid to bylo především Massege without words a Suicide
[/quote]Vyjímečně souhlas. sm3
31. 1. 2010 v 23:41 #157066Schmidt
Člen[b]DjDkD@ve:[/b] To je zvláštní, to by mě nikdy nenapadlo, že se i tohle může stát, takové nenadálé rozhodnutí zničehonic.sm10 Ale já si stejně spíš myslím, že za tím bylo něco jinýho. To by snad alespoň o tom fanoušky informoval a snad by udělal i něco s těmi webovkami. Vidím za tím spíš nějakou nepředvídatelnou a mimořádnou okolnost…mno ale teď už je to stejně fuk.
31. 1. 2010 v 22:57 #157059DjDkD@ve
Člento Schmidt:
Nedivil bych se tomu, ze prestal z duvodu, ze ho to hrani prestalo bavit, ja jsem zazil neco podobneho na vlastni kuzi, kdyz jsem rezidentoval pred 3 roky v Prazske Dransy, tak jsem tam prestal defacto ze dne na den…..
Normalne jsem jel v patek hrat jako vzdy, no a kolem 2 hodiny rano se ve me neco zlomilo a sel jsem za majitelem a oznamil jsem mu, ze „zitra tu budu naposled a na pristi tyden sezenu nahradu“ a bylo to…….
V sobotu jsem si udelal rozlucku a od te doby nikde nerezidentuji, jen si sem tam nekde zahraju, jen tak pro zabavu…….Sice se to neda rovnat s produkcni karierou. Chci tim jen rict, ze to pravidelne hrani muze prestat bavit ze dne na den…….
31. 1. 2010 v 21:30 #157035Schmidt
Člen[b]ceero:[/b] Tam jde o to, jestli by Kai dokázal ještě dnes navázat na svou úspěšnou kariéru před více než 5 lety a vyprodukovat opět nové tracky, které by něčím dokázaly zaujmout. Jak již uvedl Freezer, jeho poslední 2 vinyly (1) Inflator / Aural Border, 2) Depressive Mood / Discreet Charm), které patrně měly asi původně předznamenávat příchod jeho očekávaného alba, které bohužel nikdy nebylo vydáno, byly opravdu vynikající, i když už to opravdu do trancu už moc nebylo, ale svou kvalitu rozhodně měly. Mě by stejně zajímalo, co ho vlastně vedlo tehdá k tomu, že se naprosto odmlčel, nejprve co se týče vlastní produkce, a pak i co se týče djs performingu. Kdo ví, třeba měl pro to své vlastní osobní nebo rodinné důvody, těžko by ho to asi jen tak ze dne na den přestalo bavit. A zajímalo by mě, proč se teď najednou po x letech zase hlásí o slovo.
Ale samosebou bych si ho přál zase někdy vidět a ještě lépe slyšet od něj nějaké nové kousky. Také patřil a stále patří mezi mé oblíbence a k těm, díky němž jsem vlastně progresivní taneční hudbě přišel na chuť.
31. 1. 2010 v 20:26 #157019ceero
ÚčastníkJeden z ludi, ktorym vdacim za to ze dnes pocuvam EDM sm2 Nerobil poslednou dobou nejaky divny minimal/idm ? a mimochodom, co sa stalo s tym jeho avizovanym albumom, ktory mal vyjst uz pred dobrymi tromi rokmi ?
Aj ked popravde, od jeho comebacku by som vela neocakaval, jedine ze by to bol obdobny pripad ako Airscape, radsej nechat jeho hudbu odpocivat v pokoji ako znasilnovat stare klasiky vydavanim nejakej nechutnej trendovej hudby pod tym istym menom. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.