Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Kai Tracid
- Toto téma obsahuje celkem 131 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 8 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
31. 1. 2010 v 19:36 #157013
SkyWalker
Účastníktohle má Kai na Myspace myslim si že nepude jen o jeden retro set …..“I will do a limit of one Gig per Month this Year. Please contact R&Z ARTIST AGENCY at my Friends to catch one Date!“ 🙂
31. 1. 2010 v 19:33 #157011DjPeroxid
Členškoda ja už myslel že se aspon vrátí…..tracid je můj vzor..hodně moc uvažuji o tomto zájezdu 🙂
31. 1. 2010 v 17:19 #156991SHP
ČlenVyjeďte ven, ne? Já letos slyšel Derb a Scot Project hrát retro hardtrance sety.
31. 1. 2010 v 16:27 #156983kreeki
ČlenTohle slyšet live by byl mazec sm5
31. 1. 2010 v 16:09 #156973Anonymní uživatel
Neaktivnímám takový pocit, že to budou jiní Code Red 🙂
jinak u Tracida se mi nikdy nijak moc nelíbily singly, podle mě je to všechno mírný cheesy eurotrance, věci jako life is too chort, too many times, destinnys path, liquid skies, trance and acid…ani jedna se mi nikdy nelíbila, ale zato na jeho albech byly ukrytý zajímavý dílka, na Trance and acid to bylo především Massege without words a Suicide
a ještě zajímavější věci pak byly na podle mně mnohem ale mnohem lepším albu Contemplate the reason…tam se mi líbilo toto: express your hidden passion, follow me freely, Far Beyond Your Wildest Imagin, Drift Deep Into Your Own Thoughts a úplně nej co kdy vyprodukoval je u mně I Dont Want To Live 4 Ever a chilloutová Contemplate The Reason You Exist (trochu to zní jak Moby)
a celkem se mi kdysi líbil jeho postranní projekt Angel Of Death, i když dnes už to zní zastarale 🙂
z té novější produkce je výborný Aural Border a Discreet Charm, ale to už nebylo moc do tranceu…kdyby se vrátil k produkci a pokračoval v tomhle stylu, ale o špetku tranceověji tak bych byl nadšen 🙂
31. 1. 2010 v 15:56 #156969Newman
Člen[quote milan]Jinak Code red to jsou ti co zpívají Kanikuli? 😀 :D[/quote]
Asi, to je hlavní tahák 😀
31. 1. 2010 v 15:38 #156963milan
ČlenJj. Na Life is too short jsem si jednou zatancoval ploužák. Ani nevím jak nás to tehdá napadlo 😀 😀
Jinak Code red to jsou ti co zpívají Kanikuli? 😀 😀31. 1. 2010 v 14:57 #156953majklhauske
Členadd talla set byl celkme dobrej ale skoda že ho dost upravoval když viděl že mu ubejvaj lidi na parketu tak se to snažil napravit … bohužel pak poté co začal hrát podle sebe zase začalo ubývat a tak zase nahodil něco co lidi vratilo..
31. 1. 2010 v 14:48 #156950Schmidt
Člen[b]DjDkD@ve:[/b] Tak tak, ten set byl luxuriózní, ale taky by mě zajímalo, co si asi tenkrát myslel, když ze začátku viděl, že hraje v podstatě sám pro sebe. Ale zase je fakt, že lidi, kteří se tam tehdá sešli, byli absolutně v pohodě a pařili jako vo život (hlavně teda ke konci).
31. 1. 2010 v 14:35 #156947DjDkD@ve
Člento Schmidt:
Az mi tenkrat bylo Tally lito, ta navsteva byla hodne nuzna a pritom zahral naprosto fenomenalni set……
31. 1. 2010 v 14:32 #156946DjDkD@ve
ČlenJinak to vypada na celkem zajimavou party – Kay Tracid, DJ Mind-X, DJ Energy, Snowman – to jsou vsechno hodne lakava jmena……
31. 1. 2010 v 14:17 #156945Schmidt
Člen[b]DjDkD@ve:[/b] Mluvíš mi z duše. ATB taky super nářez (pamatuju na to, jaký tam bylo nesnesitelný horko – takový jsem snad nezažil na žádný jiný) a na Tallovi to bylo taktéž super, tam byla největší sranda, že tam celkem mohlo být asi něco málo přes 30 lidí. Dokonce si pamatuju, že když to Talla rozjížděl, tak tam na parketu ze začátku pařilo asi nějakejch 8 lidí, až v tý druhý polovině jeho setu se to rozrostlo…sm15
31. 1. 2010 v 13:39 #156944DjDkD@ve
ČlenTak ja jsem byl na obou vystoupenich v Karlovkach a rad na to vzpominam, oba sety hodne zajimavy a rozhodne to patrilo k tomu nejlepsimu co se tehda v Karlovkach odehravalo.
Jinak si taky vzpominam na tu neuveritelnou saunu, kdyz se tam nacpalo 2x vic lidi, nez normalne sm15
Je skoda, ze to v tech Karlovkach skoncilo, konaly se tam super parby……. Kai, ATB, Talla, Cosmici atd……31. 1. 2010 v 13:02 #156942Schmidt
ČlenJojo, K1aptcha má recht. Já jsem byl na obojích jeho akcích v Karlovkách a poprvé to byl nářezovej set jak sviňa, samý A.S.Y.S., Frank Ellrich, Rob Acid, Warmduscher, Derb, Hennes & Cold…heh, vlastně počkat, ještě tady ten tracklist mám v compu někde uložen…prosím:
[b]01. ???- ??? (CDR)
02. A. S. Y. S – Storm & Thunder (Original Mix)
03. Hennes & Cold – Second Trip (DJ Scot Project Remix)
04. Kai Tracid – Conscious (A. S. Y. S. Remix)
05. Derb – D.F.C. (DJ Scot Project Remix)
06. Cohen Vs. De Luxe – Just Kick (Cox Mix)
07. DJ Deekline Pres. Cut & Run – Outta Space (Booty Space Mix)
08. Alter Ego – Rocker (Original Mix)
09. A. S. Y. S – Acid Headcracker (Original Mix)
10. A. S. Y. S – No More Fucking Rock ´N´Roll (Original Mix)
11. Warmduscher Vs. Derb – Tracid Traxxx EP Vol. 1
12. ??? – ???
13. Cave – Street Carnival (Max Wälder Remix)
14 . Warmduscher Clashs Hellraiser – Devil Fish (Original Mix)
15. Rob Acid – Perfecto (Original Mix)
16. The Real Booty Babes – Derb LK (CDR)
17. Kai Tracid Vs. Kan Cold – Tracid Traxxx EP Vol. 1
18. Kan Cold Vs. Frank Ellrich – Theme Of Pharmacy (Original Mix)
19. Kai Tracid – 4 Just 1 Day (Energy Mix)
20. Kai Tracid – Trance & Acid (Derb Mix)
21. Kai Tracid – Trance & Acid (Energy Mix)
22. BONUS TRACK: Kai Tracid – Conscious (Energy Mix)[/b]
No a podruhé, to bylo cca asi o půl roku později (myslím že leden 2005) hrál fakt dost nudně, opravdu samý klasiky, ale takový dosti nudný (např. Mellow Trax – Outta Space, Underworld – Born Slippy, Three Drives On A Vinyl – Greece 2000, Energy 52 – Café Del Mar a od sebe zahrál snad jen Too Many Times (ještě navíc jen v krátkým radio editu) a Trance And Acid.
[b]Dany:[/b] Jojo, Farrago a Union je super věc. Fakt, škoda, že André a Kai na tomhle projektu nepokračovali ve spolupráci. Ale evidentně to asi musel být, který se poté z naprosto neznámých důvodů nadobro odmlčel.
Btw. jako taky nechápu, proč stále do dneška na jeho ofico stránkách visí, že se v roce 2006 vrátí zpět s novým albem. (viz [url=http://www.tracid.de]Kai Tracid[/url])sm15
31. 1. 2010 v 12:50 #156940Ocho
Členneskutocne veci mal…skoda ze s produkciou prestal ale jeho tracky ma stale vedia totalne nakopnut…Life is too short, Trance and acid, Too many times,4 just 1 day…
Na albume Skywalker som v podstate vyrastal a to som mal vtedy 11 rokov sm0
hned by som isiel skoda ze je to dalekokrasa sm19
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.