Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
[quote ceero]tak takmer po roku som si na toto spomenul a kladiem otazku, co dopekla sa s tymto albumom stalo ?[/quote]
odmietli mu ho vydať…pretože sa odmietol svojou tvorbou podriadiť mainstreamu….vraj bol jeho sound na tú dobu veľmi zastaralý a pre vydavateľstvá by ten album pochopiteľne nebol veľmi ziskový…sm7
Já Tracida chápu, minulé album byl celkem propadák v porovnání s Trance & Acid, něco se asi změnit muselo a tahle změna špatná není, ale souhlasím, že podobné hudby je spousta a má své jiné a známější producenty a Kai, kterej je řadou lidiček považován za „komerčního“ tak asi u nich těžko uspěje i s touto změnou, bo si ji ani neposlechnou, ale jinak Discrete líbí:-)
No Kai mě překvapil těma ukázkama.
Připadá mi to jako kdyby si poslechnul od Schumachera album Home a řekl si jee tohle budu skládat.
Neni to album špatné ale takovýhle styl na kaie mi vůbec nesedí.No uvidíme co se z toho vyvine…..
Me se treba libi Alex Stealthy.
Takovej Permanent nebo Deploring je libůstka, ale nevim jak moc to ma s minimalem spolecnyho, asi moc ne co 🙂 Spis to je takovej Progg House, ale fakt nevim 😛
Jinak kdyz uz se tady bavite o tom minimalu, tak jsem si stahnul naky novy videoklip od Ladidy na techno.cz
a jako strašná prča ten klip 😀 a nejvíc legrační v tý skladbě jsou tam potom takový ty zvonečky :_)
Nevim, nevim. I když několik let zpátky to byl pro mě skoro bůh, po té tříleté pauze a propadákách z labelu Acid Files jsem ho odepsal. Asi už by mě nenalákal ani na komerčnější záležitosti, který dělal dřív a ve svý době byly skvělý… ale minimal opravdu ne, děkuji 😀
tak mně osobně trendová vlna v tom smyslu, že producenti cpou do svejch produkcí minimal prvky, nevadí…osobně sem tenhle styl nějak nevyhledával a takhle mam možnost si poslechnout věci, který nejsou ještě úplnej minimal… třeba celkem mě mile překvapila nová produkce Soliquida, kterej od cheesy hard/techu začal dělat pod jednim svym aliasem celkem good minimalisticky pojatou produkci a nebo i nový věci od Özgür Cana (hlavně teda 84 Shots) sou dobrý 🙂
Hm, ale to Discrete z myspaceu je celkem dost dobrý…. líbí moc.
Ale velkou šanci na úspěch mu nedávám, jenom skáče na trendovou vlnu a i když to není špatný, tak to dneska v tom moři podobně znějících věcí dost lidí přehlídne.
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)