TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Kai Tracid – album Immortal: Studioworx 2003 – 2006

• Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)
  • Autor
    Roman
    Člen

4Andrews: no spíš house, ale minimalistický soundy se tam taky najdou…

ale jinak tenhle styl mě teda nějak extra nebere…no sem zvědavej, jak s tim chlapec uspěje

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tracid dělá minimal/house? No nepovídejte, to bych si i poslechnul. Koukám, že tahle trendová mašina v Německu semele i lidi, do kterejch bych to nikdy neřek.

Tak z toho myspaceu to fakt vypadá, že se připojil k tomu poměrně typickýmu Berlin-minimal soundu… Nic zázračnýho to ale není.

Sonique
    Člen

jj pravda, ted jsem nakou tu jeho ukazku poslouchal

Roman
    Člen

mno, myslim, že s Tracid Traxxx stylem už nechce mít nic společnýho dle ukončení spolupráce s Ellrichem a Warmduscherem + zrušení Tracid Traxxx labelu… a ostatně i jeho nová tvorba je naprosto něco jinýho – celkem dost posun od hard trancu ke skoro až minimalisticky / house pojatý produkci

DjPeroxid
    Člen

Jo moje ikona tracid už jsem snad myslel,že se úplně vypařil.
    Akorát nechápu to odloučení od asyse a warmduschera vždycky to byli moje oblíbené tuckovky který mě vždy dostali svojí originální tvrdostí.
    vzpomínám na 10 kleine bassdrums to byla hitovka jako prase!
    a o asyse ani nemluvim moc dobrý album….
    Doufám ,že tracid ještě nesložil zbraně a převede nám pořádně v ČR tracid traxxx styl….:-)

Tadeas
    Člen

konečně si něco od Kaie poslechnemB-]

Karel
    Správce

napis nazor do diskuse:

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.