TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Kai Tracid’s New Album – 2013

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    ErikDeejay
    Člen

na BPM mi až tak nezáleží, ale trošku mi vadí, že Kai aj tie staré klasiky hráva spomalene…keď hráva všade po svete tie classic sety…občas to neznie až tak úplne dobre…a trochu to postráda dynamiku…jak je človek zvyknutý na originál…nechápem, čo ho k tomu vedie…väčšina DJs hráva tracky v classic setoch v original BPM…sm7

ErikDeejay
    Člen

asi tak…no nechajme sa prekvapiť…uvidíme, čo z toho vznikne…

Stoupa
    Účastník

To čísýlko 128 mě tam poněkud děsí… eště pár let a z trancu bude rychlostně chill out.

ErikDeejay
    Člen

[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/13587_10151791952338006_651536851_n.jpg[/img]

Anonymní uživatel
    Host

Že by „Be The Change“ (Derb Remix)??? sm14

Anonymní uživatel
    Host

Bude to bomba!

ErikDeejay
    Člen

ja som popravde tak skvelý comeback ani neočakával…najviac sa teším na Kai vs. M.I.K.E.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

No ten track zní melodicky hodně jako jeho starší tracky, jen v trochu pomalejší podobě, žádnej vodvaz popravdě…ale co, hlavně že je zpět

mareno
    Člen

Kaie na jarní Trancefusion!

ErikDeejay
    Člen

Track vo videu nesie podľa všetkého názov „Be The Change“ sm11 Kai na tomto albume spolupracoval ešte s M.I.K.E, Derb a A*S*Y*S, takže pre Tracid Traxxx fans asi najočakávanejší album tohto roku sm14

wenca
    Účastník

tak to už se těším 🙂

ErikDeejay
    Člen

Kai zverejnil na svojej FB page malú ochutnávku jeho nového tracku z nadchádzajúceho albumu, ktorý by mal vydať ešte tento rok..(dúfam, že nie len v digitálnej podobe).
    Track s neznámym názvom zahral na poľskom letnom festivale – Silesia In Love.

Kvalita zvuku je fakt na nič, ale kvalita tracku je niekde úplne inde. Good old Tracid’s oldschool TB303 sound, tracidovská psychohĺbka a vokály speváka Pricea známeho z hitov Life Is Too Short a Too Many Times…Jedným slovom – geniálne!
    Ten album bude podľa mňa bombový a myslím, že Kai po dlhej odmlke načerpal veľa inšpirácie a určite sa na jeho nové nápady vyplatilo čakať takmer 6 rokov! sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.