TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Kuffdam & Plant – Dream Makers (Vinyl 2006)

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Showman a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    FDI
    Člen

loved 🙂

Sickboy
    Člen

Za loňský rok se mi od nich víc líbí Meltdown a originál The Ones We Lost. Jinak je to moc pěkný singl. 🙂

FDI
    Člen

shog tomu dal trochu energictejsi kabatek, ale rozhodne tracku slusi. originalu jsem si vsiml hlavne kvuli jeho senzacnim triumfu FF na ukor airbase – escape nekdy predloni myslim. armin vazne ziral 🙂 vynil dobry, 70%

hoky
    Člen

no tak dyž už to tu je tak to zhodnotí. Originál je určo kvalitní na takových 8,5/10 ten remix od Shoga sem ani vlastně nikdy neposlouchal, ale pro mě je od nich nejlepší samo Summer dream:-)

ceero
    Účastník

Original : uzasne, jedna z najlepsich skladieb minuleho roku 10/10
    shog Mix : nepoznam, ale urcite si to po tvojom hodnoteni zozeniem :oP

Showman
    Člen

Čao lidi,

jak jistě víte, jedná se o záležitost z loňského roku (u labelu Vandit). Tento release byl pro mě však loni jedním z těch vůbec nejlepších a nyní ho opět již několik dní v kuse poslouchám..:-P Zajímá mě, jak se tento Vinyl líbí vám 😉

Original mix 8.5/10 – osobně mám projekt Kuffdam & Plant dost rád, tahle verze je opravdu dobrá, nicméně si nemohu pomoct od pocitu, že mi přijde ‚lehce‘ nedotažená.. Myslím, že tomu ještě malinko chybí, ale i tak je to moc povedený mix;-)

SHOG’s 2 Faces mix 10/10 – lahůdkový remix. Jednak můj nejoblíbenější remix od Shoga vůbec, jednak parádný techy pasáže, později na ně navazující nádherná upliftová melodie.. song má náboj, jaký se mi moc líbí:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.