TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Kyau & Albert – 7.nebe – 29.2.08

• Toto téma obsahuje celkem 28 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ondrab a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 34)
  • Autor
    _ayrton_
    Člen
    veon
    Člen
    veon
    Člen

dakujem za pozitivne ohlasy sm3 avsak v mojom sete bolo par nedostatkov. hlavne v polke setu, ked mi odislo prave sluchadlo sm10 to bola celkom haluz. preto som zaradoval znamejsie veci, lebo ich dobre poznam a vedel som kedy a co si mam dovolit. hrat o polke sluchadla je ozaj dost o hubu sm17

btw nove sety uz smerujem do menej znamych veci..napr toto uplift battle mozete skusit zostavit tracklist sm0

Tecko
    Člen

Dyztak sem hodte nejaky linky s fotkama az nejaky nekde objevite….

Tecko
    Člen

Kyau And Albert taky zahrali myslim ze hned druhej track Cressida – 6AM (Kyau And Albert Remix) jejich novej remix

Dexx
    Člen

sm15sm15sm15 To není video!!! To jsou barevné šmouhy! Ale song je MASAKROIDNÍ!

Tegan And Sara – Back In Your Head (Tiesto remix)

Housik
    Člen

Hej, výborný večírek, díky všem spolupařícím za výbornou atmosféru! Nevíte prosím, jak se jmenuje tento track? http://www.youtube.com/watch?v=WSuN32NkSow – jinak je to video samozřejmě z této báječné akce 🙂

Dexx
    Člen

Takže…. bylo to absolutně fantastický! sm10sm5 Maximálně jsem si to užil. Prostě masakr! sm5

V podstatě co napsal kolega nade mnou je pravda… Lidí tak akorát, světla dobrý, klima dobrá, žádnej bordel. Ty záchody by měli fakt rozšířit. A Tiësto na LCD byl opravdu úsměvný. Ale nic mi nedokázalo zabránit si to maximálně vychutnat. Zvuk mi připadal v klidu. Dokonce jsem to tentokrát zvládl bez špuntů, což bylo vyjímečně (hučelo mi v hlavě ještě dlouho), ale stálo to za to!!!

Veon – tak ho jsem slyšel poprvé a hrál opravdu sympaticky. Příjemný set.
    – Lustral – When my satellite falls down
    – DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Who Will Find Me
    – John’O Callaghan – Big Sky
    – Fragma – Toca’s Miracle (In Petto 2008 Remix)

Lieskovský – tak Milan mě odstřelil hned asi druhou skladbou Morgan Page – Longest Road (Deadmau5 remix) sm5sm5 a od té doby už jsem nevnímal a jen pařil jak utrženej z řetězu… sm3

Kyau & Albert – naprosto vyčerpávající příval vysoce kvalitní trancové music, který mě ani na minutu nenechal v klidu. Kluci jsou jedni z mála, kteří to dokážou tak rozpařit a výborně pracovat s publikem. Polovina DJs by vedle nich působila jako moderátoři večerních zpráv.
    Luxusní výber tracků. Opravdu poklona až na zem. Jinak to nevidím. sm3

– Sia – The Girl You Lost To Cocaine (Sander Van Doorn Remix)
    – Kyau & Albert – Walk down
    – Kyau & Albert – Are you fine
    – Marc Marberg with Kyau & Albert – Megashira
    – Rex Mundi vs. Ronski Speed – The perspective space (Markus Schulz mashup)
    – Markus Schulz ft Departure – Cause You Know (Nic Chagall Remix)
    – Funkagenda – What The Fuck
    – Sultan & Ned Shepard – Eye Spy (Matthew Dekay Remix)
    – Tegan And Sara – Back In Your Head (Tiesto remix)
    (- Marksun and Brian – Saturday)?

10/10 celkově. Nemůžu jinak. sm3

Tecko
    Člen

tak ja taky vcera zavital..nevim co ma ayrton proti cerne hore ale ja se ji nemuzu nabazit. ale jelikoz jsem byl ridic dal jsem si jen jednu..tocila ji po skle takze sem z ni byl nafokle jak balon. JInak jsem byl v 7 nebi poprve a uprimne jen na Kyau and Albert..Uz 4 roky cekam az budou nekde pobliz. Takze nemuzu hodnotit mezi starym a novym klubem.Kazdopadne na me udelal pozitivni dojem at uz zvukem tak svetly.Na ten maly plac bych klidne vypustil i ten laser. Tancil jsem napred vzadu jenze me ten laser porad blikal do oci a lidi se tlacili takze jsem chte nechte se presunul pred reprobednu a paril tam..je pravda ze tam byl zvuk hlasitej ale kdyz mate hlavu pul metru od bedny. ale v poho…
    Takze prostredi v pohode proti nemu nic
    Setla taky v poho po presunu k djs pultu
    Lidi v poho az na nektery jedince co jdou a mezi mnou a borcem prede mnou je 10cm a stoupnou si tam a pari. To se mi stalo tak 20x. To me vytacelo.
    Milan Lieskovsky zahral super tracky ktery mam rad takze jsem dost zaparil. Mel tam dost nakopavaku 8/10
    Kyau And Albert luxusni zalezitost..mam ty kluky rad a po jejich vykonu neprestanu…10/10
    libilo se mi ze si dali pekne pivko pokecali s partypeople…pohodicka…
    Celkove akce dost vydarena…jen tak dal….

_ayrton_
    Člen

ahoj,tak jsem včera zavítal po dlouhé době do 7. nebe a zavzpomínal na doby, kdy tam ještě bývala Sound Of Ibiza…..
    na webu hlásali o velkých novinkách, no na první pohled jsem až na trochu jiný světla nic zásadního nového nepochytil, nebo možná už jsem zapomněl, jak klub vypadal předtím sm6…..a teď už k samotné akci…..

Samotná akce se dost povedla, lidí přišlo dost (docela mě to překvapilo, před akcí bylo o ní mrtvo), světla za jedna (ten jeden laser nebudu hodnotit sm5), po celou dobu uvnitř klubu příjemný klima (což dřív nebývalo), mlha tak akorát, ceny dobrý (Plzeň za 29, Černou horu jsem raděj po minulých zkušenostech nezkoušelsm15).

Co bych viděl mínusem, že zůstaly strašně malý záchody, projekci na LCD televizorech, kde 3x za večer běželo Tiesto In Concert 2004, no a nějak mi neseděl zvuk – příliš plochý a výšky rvaly dost uši (aspoň můj subjektivní pocit v přední řadě).

Výkony DJ:
    DJ Veon – opět víc než dobře jako už na lednové e-motion, možná by mohl nebát se hrát i méně známé věci, ale jinak doufám, že ho ještě uslyším v nějakém přiznivějším čase (než rozjiždět celou party) , zaslouží si to…..
    Milan Lieskovský – jedním slovem super, progressive jak má být…..po odehrání setu, pak i pařil mezi lidmi
    Kyau & Albert – tak kluci si to včera užili, zahráli velice dobře, kdo čekal jejich zpívánky, tak asi byl překvapen, protože až na Walk Down, Megashiru a tradiční Are You Fine prostě nebyly, celý set se odehrával spíše do electra, progressive, nějaký ten psy-trance, uplift velice málo…..prostě překvapili mě, co zahráli, ale hodnotím za jedna (tracklist po mě ale nechtějte, málo si pamatuju sm13)
    Martin Grender – řekl bych dobrý, pokračoval v jízdě a řekl bych i ve směru, který předtím nasadili Kyau & Albert, zůstalo na něm hodně lidí, co mě jediný vadilo, že zazněly některý věci už podruhý během večera i když třeba v jiným remixu
    Hydrophonic – nehodnotím, už jsem musel odejít….
    Na závěr řekl bych jako zahřívací kolo na e-motion povedené (o konkurenci nemůže být řeč, e-motion party je díky Deivisovi úplně už někde jinde..)….a teď už vzhůru na e-motion a 4 Strings sm5 jupíííí sm3

Paya
    Člen

nechápu, jak někdo může stavět tranceovou party proti české klubové tranceové jedničce, chjo …

milo
    Člen

tak prave jsem se dozvedel ze se jich mozna v lednu dockate i v praze, ale mam obavy ze to bude prave v den jak je emotion …

jinak by to melo byt v neokoukanem a neprovarenem prostoru 😀

hoky
    Člen

armin: mno pokud se mi bude po TE chtít jakožto že asi jo tak já snad dojedu

ondrab
    Člen

armin:heh..bohuzel nebudu moci:´-(zrovna budu na Slovensku na horach..

Armin
    Člen

dance-girl : :oP

Ty jo jsem tenhle topic skoro prehlidl!

No v Ostrave byli paradni, brno je kousek, ondro zakalime? :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 34)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.