TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Kyau & Albert – Retro Praha 26.6.2010

• Toto téma obsahuje celkem 49 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel rogerer a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 51)
  • Autor
    kreeki
    Člen

[quote hectic]..i kdyz mi nejak podezrele dlouho trvalo, nez sem se z toho chlastu tam opil. [/quote]

jasný mínus pro Retro sm2

TIGI
    Člen

Tracklist [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,169130]ZDE[/url]

Parádní akce. Taktéž doufám že to rádio v nejbližší možné době zopakuje.
    Vrchol večera SaT – Moment a Cirez D s Arminem v MashUpu.
    Organizačne nemám co bych vytknul.
    Zdravim všechny známé co jsem potkal.

hectic
    Člen

kreeki +1

me pro změnu někdo popálil cígem na lokti. Mám tam solidní díru. Na Luca jsem nebyl. Na Clouda bylo malo lidi no, ale nic moc. Crossryders zahrali dobre. Kyau & Albert parada. Hlavne This Moment od Stoneface and Terminal, to je rozsek jak prase. Na Laydee jsem byl uz docela na sracky, takze jsem paril taky, i kdyz myslim nehrala nic co by mi bylo nejak znamy. Jinak Retro paradni klub. Ceny vpohode, i kdyz mi nejak podezrele dlouho trvalo, nez sem se z toho chlastu tam opil. Vyborna akce

kreeki
    Člen

Tady se opět ukázalo, že nemá smysl pořádat akce už od osmi, protože čeští clubbeři stejně nejsou schopný přijít před jedenáctou sm6

Ale jinak akce povedená, Jean Luc výborný rozhejbávačky v progresivně až housovym rytmu (+ jako bonus Silence v mashupu s emerym a Beatiful Things), škoda že v klubu bylo po celou dobu co hrál tak pět lidí, drtiná většina návštěvníků téhle párty asi vůbec neví že nějakej Jean Luc tu hrál, škoda. Adam Cloud vyloženě nuda, ale od půlky setu měl na parketu v kusech 5 platících, a pak už to nějak začalo chodit. Crossryders si u mě napravili špatnou reputaci a předvedli solidní jízdu, jen kdyby to tolik nevrzalo (myslim tak electrohousově občas, Should’ve known ve Wippyho remixu peklo). Nu a hvězdy večera – Kyau&Albert, po divnym vrzavym začátku spustili a jelo se, hrálo se ledacos (Always A Fool, Are You Fine, Out of The Sky v jejich remixu, to samý Cressida – 6AM, Bent – As You Fall a další, mashup In & Out Of Love s Cirez D – On Off následovaný Lethal Industry), největší kotel nečekaná Megashira, kurva to byla jízda. Na Laydynu už mě nenesli nohy a já se vydal potemnělým městem domů.

Plusy: Prostory, po rekonstrukci druhý bar, takže absolutně žádný fronty, příjemná obsluha, světelnej park, výbornej zvuk (jako tradičně v Retri, l-acoustics se nezapře), DJs, clubbeři
    Mínusy: pyroshow, která se snažila lidem zapálit hlavu (osobně mám puchýř na čele od jiskry), naštěstí to pustili jen jednou, pak asi zjistili, že neskáčeme z toho blahem ale snažíme se hasit a minimalizovat škody, do tři hodin od začátku akce bylo schopno přijít tak 20 lidí
    Neutrální: ceny

Díky všem clubberům i týmu Danceradia ze vydařenou akci, nemusela by být poslední protože si myslím, že tohle byl úspěch sm4

nexxie
    Člen

nevíte jestli to někdo nenahraval? jsem na live broadcast uplně zapomněl sm9

kreeki
    Člen

jinak pro ty, kteří se shánějí po časovym lineupu a neumějí hledat sm4

[b]20,00 – 22,00 Jean Luc
    22,00 – 23,30 Adam Cloud
    23,30 – 01,00 Crossryders
    01,00 – 03,00 Kyau & Albert
    03,00 – 05,00 Laydee Jane[/b]

Showman
    Člen

paráda, bohužel nemůžu dorazit, ale zkusím alespoň naladit! Určitě to bude skvělá kalba, Kyau and Albert ani jinak neuměji :))

Danceradio
    Člen

Pro všechny, kteří jsou z velké dálky a nebo se z jakéhokoli důvodu nemohou zúčastnit oslav 26.6.2010 v Reto Music Hall osobně, máme pro vás skvělou zprávu. Celý večerní program počínaje 21,00 hodinou bude přenášen LIVE.
    [img]http://www.danceradio.cz/dance/media.nsf/v/9511417F28AD31CBC125774C0050B4C4/$file/ikona_live.jpg[/img]
    Jste z velké dálky, v práci a nebo slavíte něco u sebe doma, nevadí oslavte to s námi i na dálku. Připravili jsme pro vás LIVE přenos z této události.
    Živý přenos začíná ve 21,00 hodin a končit bude kolem 05,00 hodin ráno.
    Celým večerem vás bude přímo z místa dění provázet vysíláním Radka Stratilová, která bude taktéž celý večer moderovat.
    Během celého přenosu se můžete těšit na živé rozhovory s DJ, kteří zahrají na této oslavě včetně live rozhovoru s hlavními hvězdami večera Kyau & Albert.
    K mikrofonu budou taktéž přizváni VIP hosté kteří přijdou popřát Danceradiu k pátému výročí.

Danceradio
    Člen

Rozhovor s Kyau & Albert a informace naleznete [url=http://www.danceradio.cz/index.jsp]ZDE[/url]

Anonymní uživatel
    Host

jeeej jak ja se tesim, navic Retro – skvely prostory 😉

GiGiDAGia
    Člen

Úplně nahý Binary v klubu! 😀

Binary
    Člen

Že bych po 100 letech vyrazil na nějakou akci konečně? 🙂

Hanny
    Člen

Nebýt mimo Prahu, razila bych hned 🙂

scorn
    Člen

Tak tohle je povinnost sm5, na mácháči hráli super. Rád si to zopakuji. Navíc je Retro super prostor do dnes vzpomínám na tu staropramen párty co tam proběhla v roce 2007. I když je fakt, že po té rekonstrukci jsem tam pořádně nebyl.

2Sexy
    Člen

To je fakt neuveritelny. Super.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 51)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.