TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse LAIDBACK LUKE @ SaSaZu Prague 17.12.2010

• Toto téma obsahuje celkem 62 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 90)
  • Autor
    D4ve
    Člen

Stoupa: ale to se bohuzel nestane sm15

Stoupa
    Účastník

Já sem taky tolerantní, ale prostě když někdo už neposlouchá trance a leze na trance.cz, aby tu předved, že z trancu vyrost a je to hudba pro děti, tak mě to prostě sere. Taky poslouchám x dalších stylů a nemám potřebu plivat na ty, co nemusim. Možná kdyby to pár zdejších prudičů taky zkusilo, hned by se tu dalo líp dejchat.

D4ve
    Člen

deivis_: souhlasim s tebou, taky se mi to vubec nepaci sm3 ale 1000 lidi, 1000 chuti sm3

DjDkD@ve
    Člen

Nechtel jsem tu odstartovat flame, ale vyjadril jsem svuj nazor tak jak jsem to v tu chvili citil….

Hudebne netolerantni urcite nejsem (snad jen krome hip-hopu a Rapu), ale neco se mi libi vic, neco min, pouze jsem se vyjadril k tomu co jsem v tom videu videl a pouzil jsem expresivnejsi vyraz….

Tracklist celkove jsem tim nemyslel, protoze podle nazvu znam tak maximalne tretinu songu, a to jen zbezne…..

Vubec nechapu proc si to nekdo bere tak k srdci, proste nekomu se to libi a nekomu ne….

iamek
    Člen

Nosala : Neznas tohle ? Prazak mistr Evropy, Brnak mistr sveta ? sm15

nosala : jo v tom máš pravdu ale to tedy není jen domenou trance cz lidí co si myslí že by měli poslouchat všichni jen to co oni sami je všude hromada …

house je house to že to mimoni nazívaj jinýma škatulatama je jejich věc.. já vyrostl na „old skůlhouseu a prdění rád nemám (ten stejně jako minimal nemusím ale dá se tam najít tu a tam zajimavý kousek) ale to že ta hudba je pokračovatelem houseu prostě žadný radoby odborník i kdyby se na hlavu stavěl nic nenadělá… prostě vývoj bejt Guetta před 15ti lety dělal by uplně jinou hudbu než dnes..

Stoupa.. mno… na to aby človek sám hlídal takovéto forum už mám asi málo času ostatní co maj moderátora za jménem snad aby si někoho nerozhádali nedělaj nic… .osobně nesnasím lidi kteří maj proste svůj nazor a přez to nejde vlak ostatní je nezajímaj

pokud někde něco v rámci svého volněho času najdu snažím se to ukorigovat aby se tu nekonaly války na sdvě strany což některým dost asi chybí třeba práve iamek je hadavý jak svina a když mu někde něco utnu už jsem ten kdo si tu honí ego a na jméno mi nemuže prijít moc SHP jehož mluva ze 4té cenové mi na foru pro normální slušné lidi taky moc nesedí … ale všichni zde by měli pochopit že trance cz je forem pro všechny, je to normální forum jako většina jiných ale málo koho zajimaj osobní problémy dvou lidí která se začnou probírat z malicherností typu „house jsou ho.na“ „ne trance jsou ho.na“ .. tzn každej by měl psát do témat co je zajímaj a ne do temat která je nebaví ….

K1aptcha
    Člen

Klídék, vždyť jde jen o názor sm2 zatim krom slova „sra-píp“ tu nikdo vulgární není, tak co že jo sm2 a čistě k akci (teda podle videa a toho tracklistu), moc nelíbí, nebo spíš koukal jsem na to video s úsměvem, tohle se moc vážně brát nedá sm2 a Traffic a Superstring mi přijde pro housový set trochu křeč, ale budiž, je hezký, že ste si to užili sm3

Nulda
    Účastník

my sprosťárny rádi sm0

Hanny
    Člen

Boha jeho, lidi, jsou Vánoce.
    Prostě každýmu se líbí něco jiného a i když ineligentni na trance.cz budou sebevíc pomlouvat a kritizovat a posílat na diskotéku, tak názor těch, kterým se to íbí se prostě nezmění. Tak nebuďte tak netolerantní a buďte rádi, že ne všem se líbí to stejný.

Mám chuť sem napsat něco sprostýho, ale budu hodná.

Nulda
    Účastník

taky přispěju krátkým komentem víceméně proto že se v práci nudím sm0

takže house je podle mě také o něčem jiném jak píše deivis, ale LL žeru, tečka sm2 howgh

Nosala
    Člen

Zajímavé jak se tady každý druhý považuje za toho, který rozhoduje co je a co není dobrá hudba…

Anonymní uživatel
    Host

Jen pro upřesnění. To co hraje Laidback Luke a 3/4 Evropy (zbytek hraje dojč hauz) je klasickej prog a electro house. Vtirava melodie a uprděný zvuky j, to je celý magie a základ této „hudby“. Klasickýho house tam není a nemá to s ním nic společného.
    Každopádně když poslouchám produkci Afrojacka a spol. (i LL) tak se mě hrne obsah žaludku ven. Toto je hudba na diskotéku a ne na party. A co mě teda zvedá kufr ještě více je to, že je to slyšet ve skoro každém „klubu“ kam člověk vleze. Prostě hnus přátelé..
    A to sem tolerantní člověk vůči hudbě.

Btw to video není otřesné. Je pouze úsměvné.. Člověk by se nad tím asi neměl ani pozastavovat a přemýšlet 🙂
    Ale každý strůjcem svého..

Palda61
    Člen

Stoupa: nejsem houseř.

iamek
    Člen

Pozor pozor ja jsem technar !

Stoupa
    Účastník

majklhauske: Zajímavý, že sis toho všim až teď (nebo že reagueš až teď), houseři typu iamek nebo palda tady na jinejch threadech držkujou na trance co je to za sračky a nic se neděje… ale je tu jejich oblíbenec, někdo udělá to samý co jinde oni a už je zle… chi sm15

K tématu, na akci sem samozřejmě nebyl, ani bych nešel a to video mě taky utvrdilo v tom, že pro mě je tohle ekl docela vysokýho kalibru.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 90)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.