Toto téma obsahuje celkem 62 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 90)
majklhause: jo chapu. Nechci tady být za negativistu a zapadnout do toho koloritu, ale v případě L.L. a toho tracklistu mi to nedalo trochu si rejpnout…. sm13 takže sorry,…holt někdo poslouchá tohle,druhej tohle, ale aby se tady za chvíli neřešil death metal….sm17
petrz .. mno ono to bylo myšleno trochu jinak zapadls do koloritu protože tady každej kouká všude jinde na to co se mu nelibí aby to mohl světu napsat ale to co se mu libí nechává ladem a nepíše tám… poněkud zvláštní ale na trance.cz normální za tech cca 10 jsem si už zvykl že to tu spíše než na hudebním serveru je jak na novinkách nebo idnesu …
I kdyby hral Maddonu tak vam to muze byt u vaginy. Lidi se bavili, akci chvali, bylo plno takze vsichni spokojeni. A vy si muzete kopat kolem sebe jak chcete, ale nic na tom nezmenite …
[quote DjDkD@ve]Puvodne jsem nechtel reagovat, ale po shlednuti toho videa o par postu vys me berou mdloby......
Takovou smesici sra-piiiiiiiiiiiiiiiip jsem snad pohromade jeste neslysel........ sm15[/quote]
to joooo no sm15
ještě v tracklistu chyběji remixy Rihanny a Lady Gaga a byla by to jistě akce roku sm15 sm15 sm15