TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse LAIDBACK LUKE @ SaSaZu Prague 17.12.2010

• Toto téma obsahuje celkem 62 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 90)
  • Autor

tomáš: +1

styk: dík za lupen! blau ti zahrál přesně podle přání:)

Anonymní uživatel
    Host

absolutně bez diskuzí akce roku pro mě..sm5
    kam se co se týče výkonů dj´s hrabe sensation, transmission, pleasure, mácháč, .. fakt že jo.. co laidback předvedl bylo opravdu ale opravdu famózní.. tohohle pána fakt cenním.. všechny předchozí akce smáznul..
    11/10 sm4
    doplnim tracklist:
    B.o.B feat. Bruno Mars – Nothing On You (id rmx)
    Lil Wayne – A Milli sm3 – nejslabší chvíle večera.. sm7
    Daft Punk – Harder Better Faster Stronger někde na začátku
    pak buďto La mezla nebo Mahalageasca nejsem si jist do teď.. sm6
    Armand Van Helden – I Want Your Soul
    MSTRKRFT feat. John Legend – Heartbreaker (Laidback Luke Remix)
    budu ještě vzpomínat.. sm0

Palda: Jsem slepoň.. Masakr, ta beatbox verze s origošem.. I podle videí z Youtube jsem přišel o dost. Fuck. sm7

sm6 tohle forum je fakt plné troubů jinak už to napsat neumím..

takže klid nebo mažu….

Palda61
    Člen

Dave: Jsi netolerantní. Protože kdybys nebyl, tak nenapíšeš, že to jsou sračky, ale hudba, co se ti nelíbí. Neberu ti to, že se ti house nelíbí a neposloucháš ho, to ale neznamená, že to jsou sračky, nebo snad ano? 🙂 Ty jsi vlastně řekl, že to, co poslouchám jsou sračky. Tomu říkáš tolerance?
    A nechápu tohle: na začátku topicu jsi psal, že máš na něj alergii, tak jsme už všichni věděli, že ho nemáš rád, nemusíš psát podruhý.

Michal
    Účastník

DjDkD@ve: Kor kdyz se jedna o forum trance, ze? 🙂

DjDkD@ve
    Člen

to Palda61:

Ja nejsem vubec netolerantni clovek, ale kdyz jsem se podival na to video, tak jsem se proste neubranil……
    Svuj nazor na cokoli mohu na diskusnim foru vyjadrit dle meho uvazeni, co presne na tom nechapes?

Palda61
    Člen

Luky: to video máš nahoře :).

Palda, Hanny, Dolikus a spol.: Kurevsky vám závidím.. Chtěl jsem jít, ale nechtěl jsem riskovat se silnejma antibiotikama to nějak přehnat.. sm7
    Parádní tracklist a věřím tomu, že i ten dj skill musel bejt parádní.. Btw žebral jsem v mailu, esi by nedal Blau, že ten song miluju a on odepsal, že ho dá
    v nějakým special editu, nemáte někdo z vás video s tím songem náhodou?

Revolt
    Člen

DjDkD@ve + 100000000000000000

Palda61
    Člen

Schmidt: mě se poštěstilo a mám s ním fotku :)).

Schmidt
    Člen

Naprostej souhlas s Paldou. sm3 Ach joooooo, jen mě strašně mrzí, že s ním nemám to foto….sm19

Palda61
    Člen

Dave: Tak sem nepiš a poslouchej si trance :). Nechápu, proč jsi musel reagovat. Tímhle jsi dokázal, jak jsi netolerantní člověk.

Hrál dál:
    Steve Angello – KNAS
    Super Ralvero Mode – Tell me people (Mark Simmons Mash Up)
    Afrojack vs Radioclit & Switch vs. Armand van Helden – I Want Your Divine Control (Laidback Luke Mashup)
    Ten Duck Sauce byl v Ziggy Stardust’s Groovy Remix
    Dick van Nille – Outside (ID Remix) w/ Ian Carey – Keep On Rising (Acapella) – zvlášť tohle bylo naprosot vynikající a nikd ybych to od něj nečekal!
    Robbie Rivera – Rock the Disco (Laidback Luke Remix)

Btw já na to furt musím myslet, nejradši bych na něj jel kamkoliv znovu. Fakt neskutečný.

Newman
    Člen

Chjo, když vidím ten tracklist, tak hrozně lituju 🙁 Blbá práce!

DjDkD@ve
    Člen

Puvodne jsem nechtel reagovat, ale po shlednuti toho videa o par postu vys me berou mdloby……
    Takovou smesici sra-piiiiiiiiiiiiiiiip jsem snad pohromade jeste neslysel…….. sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 90)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.