TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse LAIDBACK LUKE @ SaSaZu Prague 17.12.2010

• Toto téma obsahuje celkem 62 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 90)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Majkle, to bys musel mít facebook :). Tam jde totiž založit pozvánka na akci a jsou pak 4 skupiny lidí. Buď se zúčastníš, nebo možná, nebo nezúčastníš nebo jsi ještě neodpověděl na pozvánku. 🙂

[i]je nás tam dost a i v možná je několik lidí. [/i]

já nejsem asi správná čecha aby ti porozumněla …:)

Palda61
    Člen

KDo teda nakonec všechno jde? Koukal jsem na FB a je nás tam dost a i v možná je několik lidí. Tak jak?

Palda61
    Člen

Škoda, že jen 2 hodiny, ale i tak to bude pecka.

Hrozně se těším!

Anonymní uživatel
    Host

Time- table:
    LINEUP :
    21:00 – 23:00 I-ONE (SK)
    23:00 – 00:00 DJ CONTEST WINNER
    00:00 – 01:00 JOHN CULTER (CZ)
    01:00 – 03:00 LAIDBACK LUKE (NL)
    03:00 – 05:00 LAYDEE JANE (CZ)

D4ve
    Člen

pro me Sasazu luxusni jmena vozi celej rok, prostor klubu je taky v pohode a zarizen je extratridne sm15 sm3

starf šak na beardymena budu mít osobně premieru v sasazu 🙂

Starf
    Člen

Stacilo mi slyset od kamosu a podivat se na fotky… 🙂 party tvori i lidi a ty maji byt pratelsky a ne s kyselymi xichty… kdybych to mel zprumerovat, tak v mnou zminovanych klubech mi prijdou lidi urcite vic „happy“ 🙂 ale w/e, tahle diskuze nikam nepovede, to uz je jasny ted…

jinak pro nekoho sou atraktivni jmena v Crossu, pro nekoho v Sasazu…. v Sasazu me tenhle rok zaujal jen Beardyman

Hanny
    Člen

Nevím no. Na Gagu bych nešla proto, že se mi ta hudba nelíbí. Do Sasazu jdu právě za tou hudbou a je mi vcelku jedno, kde to je.
    Jak psal Dolikus, každý to má hozené jinde.
    Já jsem třeba asi snob a tak Sasazu miluju a naopak do klubů jako je Cross a Akropole by mě musela přitáhnout hodně, hodně, hodně (pro mě) atraktivní jména.

Dolikus1
    Člen

[quote Starf]D4ve: z fleku me jako lepsi napada Akropole, Cross, Meetfactory a Fleda (mozna i Fabric - nebyl sem), coz sou bezesporu kluby, ktery vic hledi na hudbu, maji skvelej zvuk a nepusobi natolik snobsky[/quote]

Tak každej to má hozený jinak že:) Já teda do klubu chodím za tím,co se mi líbí (hudba). a je mi u řitě, jestli je to snobský či ne.

Každopádně nechci začínat žádnej flame,jen mi přijde..úsměvný..když někdo odsuzuje něco,kde nikdy nebyl, toť vše:)

Starf
    Člen

D4ve: z fleku me jako lepsi napada Akropole, Cross, Meetfactory a Fleda (mozna i Fabric – nebyl sem), coz sou bezesporu kluby, ktery vic hledi na hudbu, maji skvelej zvuk a nepusobi natolik snobsky

Dolikus1
    Člen

[quote Raduška]Jooo, šla bych! Jen škoda toho SaSaZu. Já to s ním mám asi tak, jako někteří z vás s Gagou. "Ani za peníze bych tam nešla!" :o))[/quote]

Kolikrát si tam byla?sm0

D4ve
    Člen

Raduska: co se ti na Sasazu nelibi ? lepsi klub v CR snad neexistuje sm3

Raduška
    Člen

Jooo, šla bych! Jen škoda toho SaSaZu. Já to s ním mám asi tak, jako někteří z vás s Gagou. „Ani za peníze bych tam nešla!“ :o))

Dolikus1
    Člen

no,co jinýho se dalo čekat žesm6

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 90)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.