TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Videoklipy Lambda – Hold On Tight 2003

• Toto téma obsahuje celkem 16 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Tecko a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Autor

Tohle je paráda, nedávno jsem projiždět starý věci na disku a narazil i na tohle, bomba. Pamatuju když to dávali na Vivě a když to djs pouštěli na diskotéce i několikrát za večer. Klip je taky super.

Nulda
    Účastník

velka parada tahle skladba, poprvy jsem ji slysel na kompilacce Love Parade

Sonique
    Člen

Mě to je šuma fuk. Budu ti prostě říkat wenča a basta fidli sm0

wenca
    Účastník

Já si pamatuju když jsem si nahrál na videokazetu Someday od DJs @ work někdy v půl 10 večer z Vivy, tak jsem to pak poslouchal do půlnoci, a pak jsem nemoh vůbec spát jak jsem byl šťastnejsm15

Tecko
    Člen

To wenca: Taky jsem zacinal na techto interpretech..pamatuju si jeste mam vypaleny na prvnich cedech alba od Alice Deejay, Music Instructor apod..:) byly to ale casy…

wenca
    Účastník

Sonique: jo a nejsem Wenča ale Wenca, podle jména Václav (jen pro pořádek) sm0

wenca
    Účastník

Sonique: jo v 17ti jsem začal chodit, ale na naší vesnický discotéce se to nehrálo, tam běžel jen Traffic, ale třeba i Schiller – Ruhe (od tý doby tu písničku miluju, vrací se mi vzpomínky na mý pařmenský začátky)….každopádně tohle mě úplně minulo – jak na discotéce, tak na Vivě..a nebo mě to nezaujalo tak, že bych si to zapamatoval (tenkrát u mě frčelo DJs @ work, Rocco, Pulsedriver, DJ Visage atd)

Sanchez
    Člen

hit meho mladism11… libovka

sheppi
    Člen

parádní klubovka, i po těch 5 letech věřím, že by mě na parketu rozsekala sm3

[quote wenca]vážně, jestli je to z roku 2003, to znamená že mi bylo 17-18, to jsem ještě znal jen to, co se hrálo na Vivě a tohle jsem tam neviděl....strašně se stydím sm13[/quote]

hehe, já to znám právě z Vivy sm3

Sonique
    Člen

Wenčo, v tý době mně bylo 18. Tys nechodil na diskotéky? sm0

Tecko
    Člen

no je to starsi pisnicka ale je to predelany do new verze v roce 2003 ale vesmes je to stejny jak original…

wenca
    Účastník

vážně, jestli je to z roku 2003, to znamená že mi bylo 17-18, to jsem ještě znal jen to, co se hrálo na Vivě a tohle jsem tam neviděl….strašně se stydím sm13

Tecko
    Člen

to snad ne … hravalo to snad na kazde prima disko trisko a nekteri dj’s to davali do svych setu….

Sonique
    Člen

Wenčo, to fakt myslíš vážně? To snad neé sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.