TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Language Of Trance s Progression 3.10.2008

• Toto téma obsahuje celkem 18 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Autor
    Euphon1c
    Člen

přišel sem do vertiga jen tak posedet a hlavne se nazrat (ne kecam sm15 ) to byl teda prvotni plan, necekal sem ze budu polovinu casu parit na parketu ,ale djs me uplne znicili.
    nehodnotim djjsky skill jako takovej ale po hudebni strance to byla vyborna party. pratelska atmosfera, dobry pisnicky, no zaparilo se jak se patri az ze mi z toho zapotili bryle 🙂

ale jeden odstavec chci venovat dazzlemu? nebo dazzleovi? nevim jak se to spravne sklonuje sm16 ale tenhle chlapik kteryho sem nikdy nevidel a nikdy o nem neslysel tak ten me dostaldo kolem, vyber starsich tracku byl tou nejlepsi volbou – lecktery uz jsem hodne dlouho neslysel , tedka v rychlosti si vzpomenu treba na no one on earth nebo beautiful things , usmevy na vsechny strany, pokazdy si nas pritahnul na parket jako bychom byly na nejakym navijaku. sm13
    sel sem na zachod a v polovine cesty na schodech me pritahnul zase zpatky na parket nejakym songem sm13 po vystoupeni si s nama prisel pokecat jaktoze sem nedosel na zachod a vratil sem se :))

mimochodem poznal sem takhle od oka par lidi tady odtad – asi klapcu a kytaru 🙂

K1aptcha
    Člen

no peckami večera byly vedle obligátních Shine On v Activa Remixu a Going Wrong (Matamaři jsou bohové!!! sm0) rozhodně Beautiful Things v destrukčním Photon Project Remixu, Joop – 3008 (Dyor Remix) co hrál T-O-M (btw. vše z vinylů! sm10), Dazzlovy Chaos Theory a Backwards (Mark Sherry’s Outburst Mix), Avalanche od Wanrooye, a hlavně ten Bonsai od Nu-NRG, tyhle věci se jen tak na nějaké party neslyší sm10 (a to si ještě některé věci teď nevybavím)
    celkově, i když ne hudebně úplně ideální párty, tak z hlediska pohodové a přátelské atmosféry a toho, že DJs zůstali až do konce a povídali si s námi, to byla jedna z mých nejlepších akcí! (a to v tom Vertigu nebylo moc lidí – na druhou stranu bylo spousty místa sm3)
    Díky Matamarům (i za vtipnou a veselou procházku sm15 povídání o teleshopingu a remixech Evy a Vaška bylo velmi poučné; mám vás opravdu, ale opravdu upřímně rád sm2), díky DJs, díky Vertigo crew!

Tak něco k těm mým dojmům taky.
    Od tohoto večera jsem příliš nečekala asi z toho důvodu, že Daniel Wanrooy a spol mi zas tolik neučarovali. Ono taky lidí moc nepřišlo, no. Hudebně se až tak moc nedělo, až na dvojitou dávku Velvet Sun (tzv. pravidelná dávka Alíků) a tááák.. Ehm tak tedy:

[b]Tadeas[/b] – překvapivě se mu přechody moc nekopaly, hrál celkem slušně, např. Fly Away (Tyas Remix), Simon Patterson – Us, a tak podobně, docela to kotlil.

[b]Trance-O-Matic[/b] – ze začátku hromada vrzání a prdění, pak se ke konci rozjel a zařadil i uplift, celkem to šlo a hlavně na něm bylo vidět, že ho to baví.

[b]Dazzle[/b] – strašně sympatický pán, hrál sice trochu páté přes deváté, ale neskutečně tam za tím pultem pařil a dostal nás Andain – Beautiful Things (Photon Project Remix), což je verze, která oplývá neskutečnou gradací a těch pár lidí, co přišlo, tam zvedlo ruce nad hlavu a řádilo jak jen mohlo.

[b]Daniel Wanrooy[/b] – proseděla, prokecala, občas se zvedla, došla k parketu a pak si šla zase sednout….

[b]Matamar[/b] aneb Patka a Bradka – kucí nezklamalí! Hráli tak nějak zase ty svoje vokálovky, občas to střihli nějakým Resoundem nebo Bonsai ( sm10 ) a na závěr na nás čekal bonus sm15 Naráz totiž zavládlo ticho, všichni si vyměnili rozpačité pohledy a pak se z jedněch Matamařích úst ozvalo „A TEĎ PRO KLAPČU!“ Ozval se malebný hlásek Chrise Jonese, Klapča se chytil za hlavu a jak bývá v těchto srdceryvných chvílích jeho dobrým zvykem, počal procítěně zpívat [i]and I can’t see today, I can’t see tomorrow[/i]…. A aby toho nebylo málo, milý Klapča dostal originálně vypálené cédéčko s vlastnoručním podpisem… Bylo to opravdu od srdíčka.

A co potom? Inu vyklidili jsme klub, rozloučili se s DJz (Wanrooy, Dazzle a Trance-O-Matic tam s námi totiž propařili zbytek noci) a šli společně s Patkou, Bradkou a dalšími kumpány na romantickou procházku ranní Prahou..

Pánové, bránice mě bolí ještě teď, měla bych si na to naordinovat nějaké léčivo, co myslíte… (BradkaPat?)

DanYjel
    Člen

trance-o-matic dobrý, dazzle dobrý, progression nuda, bradkapat dobrý (BONSAI!!! sm5sm5sm5sm5sm5sm5sm5sm5sm5sm5). ale teda justin chyběl.

LOT
    Člen

K1aptcha: Taky doufáme..kdyžtak se budeme procházet společněsm15

K1aptcha
    Člen

LOT: no já doufám, protože nám jede spoj zpátky do Liberce až v 7 sm4 (i když není nad procházku ranní Prahou, že? sm15)

LOT
    Člen

K1aptcha : line-up je plánovaný do 4:00, ale je velmi pravděpodobné, že se bude přetahovat a tak je možné, že se například dočkáme nějakého zajímavého back2back setu jako na LOTu s Danielem Kandimsm4

K1aptcha
    Člen

to bude konec už ve 4 ráno? sm6

seven
    Účastník

Jede někdo z plzně? 🙂

LOT
    Člen

Tak již dnes večer to vypukne! Začátek akce je ve 21:00 a do 23:00 je vstupné zdarma, takže přijďte včas:)

Line up na dnešní večer:

21:00 – 22:00 Thadeas
    [b]22:00 – 23:30 T-O-M aka Trance-O-Matic/NL[/b]
    [b]23:30 – 01:00 Dazzle/NL[/b]
    [b]01:00 – 02:30 Daniel Wanrooy aka Progression/NL[/b]
    02:30 – 04:00 Matamar aka Mark Airman & Mata C

Těšíme se na Vás!

LOT Music team

[url=http://www.myspace.com/languageoftrance]LANGUAGE OF TRANCE[/url]

Pavlas
    Člen

haaaaa už se těším:) doufám, že na mě zbyde naky jidlo:D ne to byl vtip jdu predtim s přítelkyní na večeřism0

Anonymní uživatel
    Host

Cloxx: Má ukázku na svým myspaceu http://www.myspace.com/danielwanrooy – není to špatný, je to dost originální, myslím.

Cloxx
    Člen

docela zajímavej rozhovor na techno.cz:

[url=http://techno.cz/party/53349/holandane-dazzle-a-daniel-wanrooy-do-prahy-privezou-nebezpecne-explozivni-material?open=27585#cl27585]http://techno.cz/party/53349/holandane-dazzle-a-daniel-wanrooy-do-prahy-privezou-nebezpecne-explozivni-material?open=27585#cl27585[/url]

jsem ani netušil že Wanrooy remixoval Nicelandasm3

dukelak
    Člen

přesně, hodnotit před hraním je blbost, ale jí chci vysvětlit, proč je lineup slabší? Wanrooye jsem jako dje nikdy hrát neslyšel, ale co se týče produkce, tak ho řadím vejš, než S&T (což je pro mě jeden z nejdůležitějších faktorů, proč na onoho člověka zajet) …čimž jsou trance producenti / djz tak specifičtí sm2

Euphon1c
    Člen

no oni lidi dost chodi na akce podle zvučných jmen interpretu. ale me konkretne S&T bavi vic nezli hodne ostatnich djs , ale zkusim stahnout nejaky set od od dazzle a wanrooy a podle toho se uvidi 🙂

vstup zdarma je taky lakadlo ale ten raut me nejak nebere , ja sem takova povaha ze i kdyz je nekde neco zadarmo tak si stejne nevemu a jen cumim 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.