TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Language Of Trance s Progression 3.10.2008

• Toto téma obsahuje celkem 18 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)
  • Autor
    deivis
    Člen

Tak předně záleží na vkusu.. Cpát sem, že je něco silnější, nebo slabší ještě před hranímm mě přijde dosti mimo..

dukelak
    Člen

2 sexy & pokoko: vůbec nepobírám, proč by měli bejt Dazzle & Wanrooy slabší lajna než S&T?! jste mainstream trance listeners sm2 …nebo chodíte jen na ty akce, kde znáte veškerou produkci onoho DJe?

pokoko
    Člen

jo je pravda že ty dva je možno slyšet dost často. Jak řikam dazzle zahraje zajimave a podle me hodne dobřesm3 Ale cestovat z ovy kvuli nemu nebudu;)

Cloxx
    Člen

pokoko: no pro mě jsou treba stoneface and terminal jmena, ktery tu jsou kazdou chviličku a dost okoukany oproti progression s Dazzlem coz jsou pro mě neokoukany a zajimavy jmena..a jak rikal Fido – k tomu vstup zadarmo a raut – to si myslim ze je vic nez zajimavy

pokoko
    Člen

slabota to oproti třeba stoneface je, ale dazzle bude určite zajimavy:)

f1d0
    Člen

2Sexy: Mě to naopak přijde hodně zajímavé, Progression + Dazzle, vstup zadarmo a ještě ke všemu raut…dost mě mrzí, že jsem mimo ČR, jinak bych se nerozmýšlel a šel bych (A tim nemyslim, že bych se šel zadarmo najíst sm15. Oba headlineři jsou podle mě záruka super muziky. )

2Sexy
    Člen

Po Kandim a StonefaceTerminal je to trochu slabota, nemyslite?

Cloxx
    Člen

tak to mě to táhne rozhodně víc sem:)

Euphon1c
    Člen

skoda ze to je ve stejny den jako ta akce v retru, nevim proc ale do retra me to tahne trochu vic 🙂

sorry chlapci pokud me slavisté nevezmou do letadla(o čemž silen pochybuji) tak tou dobou budu nekde na kolejích v madarsku vracet se do čech..

LOT
    Člen

Oslavte s námi 2 výročí akce Language of Trance! V pátek 3.10. v klubu Vertigo! Vstup do 23:00 ZDARMA – poté pouze 100 Kč! Od 23:00 Raut zdarma pro každého!

[img]http://www.matamar.com/fly/language-of-trance-vol11-Slavime.jpg[/img]

Více info: [url=http://www.myspace.com/languageoftrance]myspace.com/languageoftrance[/url] nebo [url=http://www.matamar.com]matamar.com[/url]

f1d0
    Člen

Bohužel se nezastavim, ale tak či onak, rozhodně musim pochválit flyer, opravdu luxus

lákavé 🙂 uvidím(e) dle sil sm0

Pavlas
    Člen

Asi se taky stavím:)

Lukin_
    Člen

o tomhle vím nějaký pátek díky myspace ale možná se stavím když to je den předtím Entrace 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.