Toto téma obsahuje celkem 18 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 31)
2 sexy & pokoko: vůbec nepobírám, proč by měli bejt Dazzle & Wanrooy slabší lajna než S&T?! jste mainstream trance listeners sm2 …nebo chodíte jen na ty akce, kde znáte veškerou produkci onoho DJe?
pokoko: no pro mě jsou treba stoneface and terminal jmena, ktery tu jsou kazdou chviličku a dost okoukany oproti progression s Dazzlem coz jsou pro mě neokoukany a zajimavy jmena..a jak rikal Fido – k tomu vstup zadarmo a raut – to si myslim ze je vic nez zajimavy
2Sexy: Mě to naopak přijde hodně zajímavé, Progression + Dazzle, vstup zadarmo a ještě ke všemu raut…dost mě mrzí, že jsem mimo ČR, jinak bych se nerozmýšlel a šel bych (A tim nemyslim, že bych se šel zadarmo najíst sm15. Oba headlineři jsou podle mě záruka super muziky. )
Oslavte s námi 2 výročí akce Language of Trance! V pátek 3.10. v klubu Vertigo! Vstup do 23:00 ZDARMA – poté pouze 100 Kč! Od 23:00 Raut zdarma pro každého!