TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Leon Bolier – 17

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Binary a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Kamca_
    Člen

není to nejlepší z jeho tvorby, ale mě se to líbí 🙂 Leon je prostě Leon …

Kucas
    Účastník

Taky mě to nechytlo 4/10

Stoupa
    Účastník

Leon má daleko lepší věci, tohle je slabý… 3/10

wenca
    Účastník

mě ta melodie teda taky ničím nechytila….

mountainer
    Člen

pro starej Poseidon mám slabost a je to u mě jasná desítka, ale toto se mi nijak výraznějš nelíbí, melodie je taková divná a ponurá…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Bolier už pro mně zdaleka neznamená to co kdysi….začal s takovýma peckama jako Subsphere – Infinite nebo Azior – Sunset At Myvatn (Subsphere rmx) a pak to šlo z kopce rychleji než sáňky a všechno to vyvrcholilo naprosto otřesným albem….

Sem tam ještě překvapí s docela ucházejícím trackem jako Poseidon, ale stejně je to furt na jedno,převážně nudný, brdo. Tohle je jen další Bolierovina s docela nudnou pohřební píštivou melodií. Ty dvě zmiňovaný věci už nikdy v životě nepřekoná, tím jsem si jistej

Tenhle track je ale přesto jeho současným nadstandatrem, což ale pro mě znamená známku tak 5+/10

Flash2001
    Účastník

Poslouchá se to velice příjemněsm5

Newman
    Člen

Přesně kvůli takovým trackům mám tak rád Boliera sm5

Binary
    Člen

[b]Leon Bolier – 17 (Original Mix) [320 kbps | 7:51 | 44 kHz][/b]

omfg sm10 tenhle klenot jsem slyšel před několika lety v jednom setu a soukromě si ho pojmenoval Surpresa – ID, protože je to zcela ve stylu Poseidonu a konečně mám full hq verzi. Je to možná nej Bolierův track ever… Umírám štěstím! sm9

Ofiko to zřejmě nikdy nevyjde.

[url=http://www6.zippyshare.com/v/7406447/file.html]RIP[/url] pro ty, kdo mají zájem.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.