TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse LFA 2007 (The Love from Above) 6.7.2007 Arena Berlin

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 86)
  • Autor
    bob
    Člen

Some photos také můžete zkouknout i tady.

bob
    Člen

Neví někdo, jestli to vysílal stejně jako loni Vonyc??? Jestli jo, je tu někdo, kdo to má?

Paya
    Člen

pár fotek zde

Airwave
    Člen

Akce bylo hoodně v poho…hlavně to jaxi to Paul pořádně užíval – takového jsem ještě nezažil=)

Přihazuji ještě pár tracku k PvD:

Junk Project vs. Allstars – Blue Series (A1 Mix)
    Sam Sharp – Deep
    Rob Lemon – Perfect (Yvan & Dan Daniel Rmx)
    Way Out West – Mindcircus

dance-girl
    Člen

Jinak když už tu jsou ty tracklisty, tak něco málo ze setu Duderstadt (celkem i v pořadí… snad):

Nic Chagall – What You Need
    Tiesto – Lethal Industry (asi Richard Durand Remix)
    Solar Stone – 7 Cities
    Kyau & Albert – Always A Fool
    Duderstadt vs. Above & Beyond – Can´t Smile
    Marc Marberg with Kyau & Albert – Megashira
    Dogzilla – Without You
    Vincent de Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix)
    Armin van Buuren vs. Rank 1 – This World Is Watching Me
    Ridgewalkers feat. El – Find
    Carrie Skiper – Time Goes By
    Thrillseekers – Synaesthesia
    Super 8 & DJ Tab – Needs To Feel
    Markus Schulz – Fly To Colors
    Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – Life Less Ordinary

a víc z hlavy fakt nedám :_)

Sq4Raa
    Člen

Taky jsem čuměl 🙂

dukelak
    Člen

Cox zahral Domino v Tyas mixu? :-O to jsou věci, to jsou věci :oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já sme to nějak zapomněl okomentovat :oD

no úplně luxusní party, prostředí klasika – arena – supr místo
    druhá stage, no tak ta byla vtipná, zprvu sem se smál velikosti i umístění (působila dojmem kapitánovy kajuty, rozloha tak 5x8metrů), nicméně na duderstadt úplně luxusní, málo lidí, který se fakt bavili. byla to taková typicky house stage, včetně lidí tam, který ve vetšině po vaitlovi odešli a na duderstadt zůstalo jen cca 30 lidí, avšak zahráli od electrohouse přes uplift po typickej cosmic-gate-sound, starší i novější pecky (megashira, always a fool, protonic?, life less ordinary, synaesthesia,..), co do kompozice setu hodně připomínali vystoupení k&a na creamech. jo a hráli 3 hodinky, protože nino byl nemocnej a nedorazil. tolik k druhý stagei, která byla přesně dle mého vkusu, komorní, veselá a našláplá 🙂

na main stage dyk – tady odkážu na dojmy od payi, nic jinýho napsat nejde, bylo to hodně luxusní a slyšet naživo zahranej rework for an angel, to trhalo vlasy, největší luxus co sem kdy na party zažil!!!
    nicméně dyk míchal jako vždy suprově, žádná změna oproti jindy, prostě mistr smyček a míchání všeho přes všechno B-]

morph se ukázal jako největší ďábel, podobnej nášup na konci party snad neudělal ani svd na naší sensation 🙂

jinak místo oproti minule ještě zluxusnělo (když pominu druhou stage, hnusný počasí, tim pádem i zavřenej chillout uprostřed a bazének), suprově vyřešeno uvnitř haly, ohromný duchny jako chillout, nějaký ty sedačky, dva bary, nafukovací sedačky, prostě pro každýho něco..
    světla skvěle libový, konečně sem zase někde viděl pořádný stroboskopy, pomalu začínaj mizet z party, nicméně tady to blikalo moc. no a zvuk – jako byl supr, klasika na dyka – hodně vytažený basy, ale špatnej určitě nebyl – všude jinde než 5 metrů od repráků nebo v prní řadě (zdravím tradici českých posádek:-D) byl vyváženej a špičkovej

celkově 9/10:-P:-P:-P

Sq4Raa
    Člen

Tak mně se party moc líbila. Trochu zklamáním pro mě byla druhá stage, nějak mi prostě to prostředí tam nesedlo 🙂 . Alespoň jsem si poslechl mistra Carla Coxe, který sice hrál styl odlišný od toho, co poslouchám, avšak tím, jak se prezentoval mi úplně učaroval. Skákal, tleskal svými mohutnými pažemi a když dostal mikrofon, projevil se jako velice zdatný speaker 🙂 . Z toho co jsem poznal zahrál Carl:

DJ Remy – Scrap
    Oxia – Domino (Sean Tyas Remix)
    Coldplay – Fix You (ID Remix)

Jinak Paulovo live prezentace alba byla výborná, stejně jako jeho set 🙂 . Nečekal bych , že někdo na party zahrajeAirwave – People Just Don’t Care … to bylo naprosto luxusní 😛 . Jinak Doplním Payu, který zapomněl na Pascal Feliz – From Inside The Speaker (Part 1), neskutečný nářez 😛 . A Pak hrál ještě Anthem 😐

Paya (ten český 🙂 ) nás bohužel musel upustit, protože cestoval na Creamy s Davem, takže doplním, že Alex M.O.R.P.H. hrál parádní tracky s nulovým mícháním, což mi ovšem moc nevadilo, protože jsem byl totálně zničen :oD
    Z toho co zahrál třeba:

Alex Bartlett feat. Anthya – Touch The Sun (ID Remix) (Parádní opening track 🙂 )
    Factoria – More Sleepless Nights 😛 😛 😛
    Daniel Kandi – Make Me Believe 😛 😛 😛
    Duderstadt vs. Above & Beyond – Can´t Smile (Ronski Speed Mash-Up)
    Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – Life Less Ordinary (Mekk Remix)

Odcházeli jsme vyčerpáni za zvuku Paul Van Dyk – The Other Side 🙂

PS: Santiago Nino z důvodu nemoci nedorazil -((

Paya
    Člen

LXS, živé vystoupení mi vyrazilo dech, mám zážitek na celý život, a ať si o tom albu myslí kdo chce, co chce, tak bude fantastický, a to včetně White Lies 😀

tracklist mám komplet k živému vystoupení

Paul van Dyk Live @ Arena Berlin 07-07-07 (set time 00:45-01:45)
    01. Paul van Dyk – For An Angel (Paul van Dyk ReWork Live)
    02. Paul van Dyk feat. Jessica Sutta of Pussycat Dolls – White Lies (Live)
    03. Paul van Dyk – Far Away (Live)
    04. Paul van Dyk – Get Back (Live)
    05. Paul van Dyk feat. Ashley Tomberlin of Luminary – New York City (Live)
    06. Paul van Dyk – Nothing But You (with Hemstock & Jennings ReWork Live)
    07. Paul van Dyk feat. Ryan Merchant – Talk In Grey (Live)
    08. Paul van Dyk feat. Lo Fi Sugar – Castaway (Live)
    09. Underworld – Born Slippy (Paul van Dyk ReWork Live)
    10. Paul van Dyk – Another Sunday (with Probspot feat. Ben Lost – Blows My Mind MashUp Live)
    11. Paul van Dyk feat. Rea Garvey of Reamonn – Let Go (Live)
    12. Paul van Dyk – Time Of Our Lives (with Vega 4 Vocal ReWork Live)

čili jak sami můžete vidět, proběhla polovina nového alba a 4 legendární tracky – a v geniálním provedení

v DJ setu pak mistr zahrál např.

Lange vs. Gareth Emery – Another You, Another Me
    Paul van Dyk feat. Wayne Jackson – Stormy Skies
    Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – Life Less Ordinary (A Less Ordinary Rank 1 Mix)
    Airwave – People Just Don’t Care
    Kuffdam & Plant – Summer Dream (WhiteRoom Remix vs. Paul van Dyk Remix Mash Up)
    Paul van Dyk feat. Ashley Tomberlin – New York City
    Underworld – Born Slippy (Paul van Dyk Mix)
    FKN feat. Jahala – Why (Aly & Fila Mix)
    Emmanuel Top – Mars (Kai Tracid Remix)
    Paul van Dyk feat. Jessica Sutta – White Lies
    Paul van Dyk feat. Ryan Merchant – Talk In Grey
    Schiller mit Heppner – Leben (I Feel You)
    Wolfsheim – Wundervoll
    Paul van Dyk feat. Lo Fi Sugar – Castaway
    Young Parisians feat. Ben Lost – Jump The Next Train
    Paul van Dyk – The Big Bang
    Kuffdam & Plant – The Ones We Loved (Dogzilla Remix)
    Paul van Dyk – For An Angel

k narozeninám jsem si nemohl přát nic lepšího 😉

zdravím Slaavka, Tomashe, Petra, Hellmana, Foxe, Winnie, Dance.Girl, Sq4Raau, Tom.Angela, Storm.Ice

dance-girl
    Člen

Moje dojmy:

Paul van Dyk – takovej celkem dykovskej set, stejně ale byla nejlepší prezentace alba… ty zpěvačky a zpěváci tomu dodali fakt šťávu (nejvíc mě oslovil Rea Garvey a Lo Fi Sugar, ale všichni byli super), nehledě ne bicí 🙂
    Duderstadt – místo Coxe jsem si radši střihla vystoupení dvojky Duderstadt na druhý stagi, která měla cca 12 m2 (a to ještě přehánim :oD), na zemi byl písek a bylo tam obrovský okno, což v tý ranní zimě nebylo nic extra X[] zahráli pěkně, jen s tou komunikací to bylo poněkud slabší… jinak ale musim pochválit, nebránila bych se jim ani tady v ČR 🙂
    Alex M.O.R.P.H. – rozsekávač 😛 my už jsme ale bohužel byli všichni mrtví, takže z toho moc nebylo, ale rozhodně musim říct, že by se na to pařilo pěkně 🙂

Toť asi tak vše, veškerý moje dojmy z LFA zastínily naprosto boží Creamfields!

richardexx
    Člen

tak sme se uspesne vratili z Berlina 🙂 ale byl to mazec, kdyz nam 10 km pred hranicema do CR dosel benzin 🙂 no o tom nekdy jindy, jinak akce celkem dost vyvedena, teda az na ten zvuk a VJing, ale zas na druhou stranu ocenuju dyka jak hraje vsechno Live, no ale k tomu tranciku by to chtelo lepsi zvuk, bylo to hrozne prebassovany a ten zvuk hrozne skakal pokud ste nebyli uprostred, ale jinak good:) atmoska takovej vic underground styl….ale nemuzu si pomoct, lasery uz dneska k trancu neodmyslitelne patrej 🙂 tak se uvidime za tyden na Airwavu v Bratislave 🙂 tak cus

dance-girl
    Člen

Pánové a dámo prej :oD:oD:oD
    to jako Winnie nejede nebo mě považuješ za chlapa? :´-))

Fox Mulder
    Člen

Tak, pánové a dámo, já jedu!! B-] Uvidíme se tam! 😉 Snad jsem si nic nezapomněl.. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 86)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.