TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Lily Allen – The Fear (Myon & Shane 54 Remix)

• Toto téma obsahuje celkem 15 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Autor
    Schmidt
    Člen

[b]pleSioSauruS:[/b]

[quote-0=Ale to co předvedli M+S je na pověšení za koule do průvanu a lehké právní důsledky :)][/quote-0]

Hihi, tak koukám, že jsou všichni proti mně. sm0No dobrá, někde se opravdu jedné o tuctový vykrádačky (viz Paul Keely a naproti tomu jejich mix k Fake Awake od Andyho Moora). Ale stejně bych jim nerozsekával jejich choulostivé partie. Možná by to trochu narovnali tím, kdyby to nevydávali za novej track nebo remix úplně jiný věci, ale uváděli to prostě jako svůj remix tohohle původního tracku…sm4

Anonymní uživatel
    Host

Jedna věc je inspirace a druhá věc je do uší bijící vykrádačka. Autor na funnyordie.com si dal docela práci, normálně by si toho ani naposlouchanej člověk nevšimnul, protože dneska drtivá většina tranceových kusů je v „A“ a zbytek ve třech dalších tóninách, takže je těžké vymyslet melodii, která by tu už někdy nebyla. Ale to co předvedli M+S je na pověšení za koule do průvanu a lehké právní důsledky 🙂

Schmidt
    Člen

[img]http://tranceee.com/forum/images/Emoticon/emoall/binhsua32.gif[/img]

A to já nic zpět neberu. Ano, některý tracky sice zněj dost podobně vzájemně, ale někde bych to teda nepoznal, že se má jako jednat o kopii, jak tvrdí autor toho videa. Třeba teda u toho Tomcrafta nebo u těch Cosmic Gate…co je na tom proboha podobnýho jako na Change Your Mind ??

A i kdyby…tak nejsou zdaleka jedinými producenty, kteří čerpaj inspirace od jinech lidí (nebo říkejme klidně vykrádaj, jestli chcete)…stačí se třeba mrknout už jenom na ten blbej Ramsterdam v Deynhovenovym mixu a Oslo Syndrom nebo Anticipation od Lemon And Einar K…..sm6

Olmiq2
    Člen

Tak po tomhle video beru svá slova zpět. To mě fakt překvapilo některé tracky sou prakticky komplet čores.

Lukin_
    Člen

[quote dukelak]http://www.funnyordie.com/videos/2436a0e22e/warning-myon-shane54-thieves[/quote]

vostrý video. Některé kousky si jsou dost podobné ale takových případů je spouuuuuuusta

Nevim
    Účastník

[quote M1chl]Od dob Not a Lot Left, mě tvorba Myon & Shane neoslovuje....[/quote]

+1

dukelak
    Člen
    M1chl
    Člen

Od dob Not a Lot Left, mě tvorba Myon & Shane neoslovuje….

Olmiq2
    Člen

Myon & Shane jsou hodně produktivní a taky hodně dobří producenti. Jsou jedni z mála kdo má svůj osobitej zvuk kterej hned poznáš a to v téhle vykrádačské době je malej zázrak. Tenhle remix nepatří k jejich top produkci ale stejně je to nadprůměrná věc.

Schmidt
    Člen

[b]

Lukin_:[/b] [quote-0=Twe však oni PRZNÍ všechno na co jenom sáhnou.sm6 A tohle je the best fekál za letošní rok. škoda že Myon nedělá tracky jako Albion to se mu povedlo.][/quote-0]

Twe tak to mně zase Albion přijde pěkně nudnej (sice to nebyl špatnej nápad vzít vokály z Andain – Beautiful Things a pustit je v tomhle tracku pozpátku, ale stejně to zní divně). Ještěže se Myon spojil se Shanem 54, jejich společná produkce je mnohem, mnohem, mnohem lepší.

Ale samosebou beru, že se ti jejich věci nelíběj. Každopádně ruce bych jim kvůli tomu určitě neřezal…sm2

[b]Newman:[/b] + 1. sm3

Newman
    Člen

Líbí se mi to sm3 Ostatně jako téměř všechno, na co tihle dva sáhnou. Třeba to jejich podání Whiteroom se mi začíná líbit víc než origoš, pro mě je to jedna z nejlepších předělávek klasik vůbec. Ale to už je OT…

Lukin_
    Člen

Twe však oni [b]PRZNÍ[/b] všechno na co jenom sáhnou.sm6 A tohle je the best fekál za letošní rok.
    škoda že Myon nedělá tracky jako Albion to se mu povedlo.

Schmidt
    Člen

[b]Lukin_ :[/b]

[quote-0=Uřezat jím ruce!][/quote-0]

To si zkus !!!!! sm18sm15sm15

Miluju Myon & Shane 54 a tenhle remix jakbysmet !!! Budoucí Gabriel & Dresden podle mě ! Ať si každej řiká, co chce…

Dexx
    Člen

Nijak mě to nepohoršuje, ale ani neoslňuje.

leqtrik
    Člen

grc

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 19)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.