TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse LINE-UP SENSATION WHITE ČESKÁ REPUBLIKA 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 95)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Sensation White Amsterdam sold out in 2 hrs.

Sensation White Amsterdam SOLD OUT!

Today at 10 am the presale started for Sensation in Amsterdam. Like last year, the Ticketonline call centre was red-hot and the website booked a visitors record. The World’s Leading Dance Event, with 40.000 visitors all dressed in white, was sold out within 2 hours.

Anonymní uživatel
    Host

01. Armin Van Buuren – Miserere
    02. Armin Van Buuren – Rush Hour
    03. ID
    04. Super8 & DJ Tab – Needs To Feel (Wippenberg Remix)
    05. Kyau & Albert feat. Marc Marberg – Megashira
    06. Michael Dow – Ascent
    07. Armin Van Buuren vs. Rank 1 feat. Kush – This World Is Watching Me (Cosmic Gate Remix)
    08. Cosmic Gate – Analog Feel (Original Mix)
    09. Mike Foyle – Firefly
    10. Nic Chagall – What You Need (NC’s Hard Dub)
    11. First State – Evergreen
    12. Dave202 – Torrent
    13. Armin Van Buuren – Communication Part 3
    14. Abel Ramos – Electro Fun (K-System Bootleg)
    15. 4 Strings – Take Me Away (Mac Zimms Remix)
    16. Way Out West – The Fall (Richard Durand Remix)
    17. D-Factor – Mystique
    18. Oxia – Domino (Sean Tyas Remix)
    19. Sean Tyas – One More Night Out
    20. Armin Van Buuren – Shivers (Alex M.O.R.P.H. Dub)
    21. Armin Van Buuren feat. Racoon – Love You More
    22. Remo-Con – Cold Front (Bart Claessen Remix)
    23. Robert Miles – Children (Tatana & Peenyas Remix)

SHP
    Člen

Díky Milane za post, to se bude hodit. Já chodim na dencakce radiš v triku a mikině, kterou si pak obmotám kolem pasu. Trable s ukládáním věcí jsou pak vyřešený.

Rita
    Člen

1100 za lístek sice není málo, ale určitě to bude stát za to 🙂
    Line-up super! Teď ještě pořídit si nějaký ty bílý „hadry“ 😀

Sanchez
    Člen

tak fotaky bych prezil ae jak mi sahnou na telephone tak se neznam:-(:-D

myslite ze na UM ukuchti taky nejakyho neplanowanyho Special Questa:-D???by byl mazec docela….B-]

Fox Mulder
    Člen

Já věřim, že organizace SW bude plně v režii UM a ID&T a já těmto dvoum společnostem věřim, že jsou kvalitní a zkušení organizátoři a že tyto věci dokážou podchytit.. I když přece jen – jestli si nechaj najmout dementní ochranku Sazka Areny, tak to může dopadout i takhle.. :-/

Ale třeba si UM přečtou tenhle článek a zajistí, aby vše bylo OK. 😉

Jinak mimochodem si pamatuju na doby 2002-03, kdy pořadatelé zakazovali lidem foťáky na party.. Konkrétně šlo o 2 denní techno+d’n’b festival Cosmic Trip 2002, Teplice, pořadatel Next Level (Aleš Burger). Už si ani nevybavuju přesně důvody organizátorů, ale byly taky podobně nesmyslné.. %-)

mountainer
    Člen

tak to je drsný…Sazka arena je výborná hala, ale organizátoři jsou v ní fakt otřesný, sám můžu potvrdit, že by tam leckdy člověka nenechali ani dejchat…jestli nám takhle po*ebou i SW, tak to potěš koště

milan
    Člen

ten první odkaz nepoužívat….přece jenom jsem to vložil špatně a správně je až ten druhej:_):oD

milan
    Člen

Tak jsem si přečetl jeden článek a musím dát autorovi zapravdu. Kdo si chce vzít na Sensation foťák, mobil nebo jiné věci po přečtení tohoto článku doufám změní názor….ujde aspoň těm tlačenicím u předražených šaten. Fakt doporučuju si dát věci před Sensation do úschovny na vlakovém nádraží a sebou do Sazka arény si vzít maximálně lístek a peníze!!!
    Jenom jsem se v článku dočetl, že za šatnu v pojízdném karavanu se už neplatí 80kč jak když jsem tam byl na koncertě naposled, ale už rovných 100, to asi aby se to těm šikovným a pěkným šatnářkám líp počítalo:-D:-D
    Článek je popsáním situace o zvládnutí pořadatele koncertu Shakiry..čili pohled na koncert trochu jinak. Byl jsem ohromen, ale je to bohužel tak. Možná na hokeje v Sazka aréně jsou pravidla mírnější, ale na koncerty to tak rozhodně nebude.
    Přečtěte si a kdo článku neuvěří, ať si zkusí na Sensation přinést mobil a přesvědčí se sám!:-!:oD
    Jo a tady je link: pohled na koncert trošku jinak
    A kdybych to náhodou vložli špatně, tak radši ještě jednou:
    http://weblog.musicserver.cz/reakce.php?clanek=217&z=rss

TIGI
    Člen

Taktez si myslim ze Burian je skvela volba. Jinak lineup mi sedne naprosto dokonale :o) Armin me sice na TM2 zklamal ale verim ze tedka zahraje lepe. 😉

Sickboy
    Člen

Paya: Ale já to respektuju a chápu. Jenže prostě můj dojem je takový, že na SW se na nějakou „národní hrdost“ nehraje. Tam (a vůbec kdekoliv na parties) mi jde především o kvalitní hudbu. 🙂

Paya
    Člen

Sickboy: myslím, že bývá dobrým zvykem, že na mainstagei jakékoliv Sensation (nemluvím teď o Amstru, že jo) hraje jeden domácí DJ – proč je to zrovna tady problém? 🙂

vyrazec
    Člen

Fakt nechápu vaše negativní reakce…Je jasný že každej by tam chtěl někoho jinýho, ale tenhle lineup je hodně dobrej. Armin, Sander a GaD…to sou špičky dnešní doby..Navíc jde o tu atmosféru..

Sickboy
    Člen

Co třeba nikoho? Já bych se klidně bez české stopy obešel… 😀

komar
    Člen

Ja bych rozhodne zaradil Petra Holmana, ten clovek ve me zanechal hluboky zážitek…:-D:_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 95)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.