Úvod › Fóra › Trance Diskuse › LINE-UP SENSATION WHITE ČESKÁ REPUBLIKA 2007
- Toto téma obsahuje celkem 82 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
tweakman a poslední změna proběhla před 17 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11. 3. 2007 v 1:55 #11135
Anonymní uživatel
HostSensation White Amsterdam sold out in 2 hrs.
Sensation White Amsterdam SOLD OUT!
Today at 10 am the presale started for Sensation in Amsterdam. Like last year, the Ticketonline call centre was red-hot and the website booked a visitors record. The World’s Leading Dance Event, with 40.000 visitors all dressed in white, was sold out within 2 hours.
9. 3. 2007 v 13:36 #10934Anonymní uživatel
Host01. Armin Van Buuren – Miserere
02. Armin Van Buuren – Rush Hour
03. ID
04. Super8 & DJ Tab – Needs To Feel (Wippenberg Remix)
05. Kyau & Albert feat. Marc Marberg – Megashira
06. Michael Dow – Ascent
07. Armin Van Buuren vs. Rank 1 feat. Kush – This World Is Watching Me (Cosmic Gate Remix)
08. Cosmic Gate – Analog Feel (Original Mix)
09. Mike Foyle – Firefly
10. Nic Chagall – What You Need (NC’s Hard Dub)
11. First State – Evergreen
12. Dave202 – Torrent
13. Armin Van Buuren – Communication Part 3
14. Abel Ramos – Electro Fun (K-System Bootleg)
15. 4 Strings – Take Me Away (Mac Zimms Remix)
16. Way Out West – The Fall (Richard Durand Remix)
17. D-Factor – Mystique
18. Oxia – Domino (Sean Tyas Remix)
19. Sean Tyas – One More Night Out
20. Armin Van Buuren – Shivers (Alex M.O.R.P.H. Dub)
21. Armin Van Buuren feat. Racoon – Love You More
22. Remo-Con – Cold Front (Bart Claessen Remix)
23. Robert Miles – Children (Tatana & Peenyas Remix)6. 3. 2007 v 12:55 #10607SHP
ČlenDíky Milane za post, to se bude hodit. Já chodim na dencakce radiš v triku a mikině, kterou si pak obmotám kolem pasu. Trable s ukládáním věcí jsou pak vyřešený.
6. 3. 2007 v 9:01 #10600Rita
Člen1100 za lístek sice není málo, ale určitě to bude stát za to 🙂
Line-up super! Teď ještě pořídit si nějaký ty bílý „hadry“ 😀6. 3. 2007 v 8:04 #10598Sanchez
Člentak fotaky bych prezil ae jak mi sahnou na telephone tak se neznam:-(:-D
myslite ze na UM ukuchti taky nejakyho neplanowanyho Special Questa:-D???by byl mazec docela….B-]
6. 3. 2007 v 2:50 #10594Fox Mulder
ČlenJá věřim, že organizace SW bude plně v režii UM a ID&T a já těmto dvoum společnostem věřim, že jsou kvalitní a zkušení organizátoři a že tyto věci dokážou podchytit.. I když přece jen – jestli si nechaj najmout dementní ochranku Sazka Areny, tak to může dopadout i takhle.. :-/
Ale třeba si UM přečtou tenhle článek a zajistí, aby vše bylo OK. 😉
Jinak mimochodem si pamatuju na doby 2002-03, kdy pořadatelé zakazovali lidem foťáky na party.. Konkrétně šlo o 2 denní techno+d’n’b festival Cosmic Trip 2002, Teplice, pořadatel Next Level (Aleš Burger). Už si ani nevybavuju přesně důvody organizátorů, ale byly taky podobně nesmyslné.. %-)
6. 3. 2007 v 0:52 #10592mountainer
Člentak to je drsný…Sazka arena je výborná hala, ale organizátoři jsou v ní fakt otřesný, sám můžu potvrdit, že by tam leckdy člověka nenechali ani dejchat…jestli nám takhle po*ebou i SW, tak to potěš koště
5. 3. 2007 v 23:25 #10582milan
Členten první odkaz nepoužívat….přece jenom jsem to vložil špatně a správně je až ten druhej:_):oD
5. 3. 2007 v 23:25 #10581milan
ČlenTak jsem si přečetl jeden článek a musím dát autorovi zapravdu. Kdo si chce vzít na Sensation foťák, mobil nebo jiné věci po přečtení tohoto článku doufám změní názor….ujde aspoň těm tlačenicím u předražených šaten. Fakt doporučuju si dát věci před Sensation do úschovny na vlakovém nádraží a sebou do Sazka arény si vzít maximálně lístek a peníze!!!
Jenom jsem se v článku dočetl, že za šatnu v pojízdném karavanu se už neplatí 80kč jak když jsem tam byl na koncertě naposled, ale už rovných 100, to asi aby se to těm šikovným a pěkným šatnářkám líp počítalo:-D:-D
Článek je popsáním situace o zvládnutí pořadatele koncertu Shakiry..čili pohled na koncert trochu jinak. Byl jsem ohromen, ale je to bohužel tak. Možná na hokeje v Sazka aréně jsou pravidla mírnější, ale na koncerty to tak rozhodně nebude.
Přečtěte si a kdo článku neuvěří, ať si zkusí na Sensation přinést mobil a přesvědčí se sám!:-!:oD
Jo a tady je link: pohled na koncert trošku jinak
A kdybych to náhodou vložli špatně, tak radši ještě jednou:
http://weblog.musicserver.cz/reakce.php?clanek=217&z=rss5. 3. 2007 v 22:19 #10570TIGI
ČlenTaktez si myslim ze Burian je skvela volba. Jinak lineup mi sedne naprosto dokonale :o) Armin me sice na TM2 zklamal ale verim ze tedka zahraje lepe. 😉
5. 3. 2007 v 18:18 #10551Sickboy
ČlenPaya: Ale já to respektuju a chápu. Jenže prostě můj dojem je takový, že na SW se na nějakou „národní hrdost“ nehraje. Tam (a vůbec kdekoliv na parties) mi jde především o kvalitní hudbu. 🙂
5. 3. 2007 v 17:23 #10540Paya
ČlenSickboy: myslím, že bývá dobrým zvykem, že na mainstagei jakékoliv Sensation (nemluvím teď o Amstru, že jo) hraje jeden domácí DJ – proč je to zrovna tady problém? 🙂
4. 3. 2007 v 13:45 #10418vyrazec
ČlenFakt nechápu vaše negativní reakce…Je jasný že každej by tam chtěl někoho jinýho, ale tenhle lineup je hodně dobrej. Armin, Sander a GaD…to sou špičky dnešní doby..Navíc jde o tu atmosféru..
3. 3. 2007 v 23:52 #10390Sickboy
ČlenCo třeba nikoho? Já bych se klidně bez české stopy obešel… 😀
2. 3. 2007 v 22:08 #10281komar
ČlenJa bych rozhodne zaradil Petra Holmana, ten clovek ve me zanechal hluboky zážitek…:-D:_)
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.