TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse LINE-UP SENSATION WHITE ČESKÁ REPUBLIKA 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 95)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Nic, jen jsem nenašel souvislost a když jsem si ten řlánek přečetl, uvědomil jsem si, že jsme ztratil drahocenných 20 s, což ztrácím teď znovum když ti vysvětluju své myšlenkové pochody…

Sq4Raa
    Člen

Jo, ovšem kdyby Armin hrál to, co obvykle, to na SW asi čekat nemůžeme…

mína
    Člen

to tracid: ten email je skrytej protože se ozvalo hodně lidí nebo je v tom nějakej háček, kterej jsem neprokoukla?

Fox Mulder
    Člen

2 Sq4Raa: Já myslim, že B&J by se dobře hodili k Arminovi.. 🙂

Reflectiv
    Člen

— Sq4Raa: A co tim jako autor chtel rict? /Vodafone je partnerem, tedy junajtid mjuziku plati, tedy to jim to um zverejnil/

DanYjel
    Člen

no kuwa tak tohle je v řiti na sensation nemůžu :-/ a jen jsem se modlil ať tam neni armin a oni přihoděj ještě g&d a sandera!!! :´-(:´-(:´-( všechno je to v řiti :-/

Sq4Raa
    Člen

http://unitedmusic.cz/rclanek.asp?id=581&skin=1&lang=1&vazat=

Pěkná propaganda, určitě všechny zajímá, že VODAFONE se podílí na Trosečníkovi a vodopádu Tomáše Hanáka….

Sq4Raa
    Člen

Tak mě Sander opravdu sedí….Jinak myslel jsem to tak, že podle napsných stylů vůbec nezapadaj A&B nebo B&J do konceptu akce…Armin se nějak přispůsobí s ohledem na jeho tvorbu ;-).On taky umí zahrát pěkně od podlahy a jen složit tracklist z upliftů, který byly v posledních třech ASOTech :-).Můžeš si stěžovat na jména, ale B&J na nemůžech chtít vedle SvD, Guetty nebo Ingrossa.Můj názor

Tracid
    Člen

Line up je naprosto odpovídají Sensation White a podobnej jako všude v Evropě, já jsem spokojenej, věděl jsem, že to bude více hudebních stylů a na to se právě moooc těším, takže jsem rád, že už lupen dávno mám a pro ty, kdo nemají a rádi by ještě za původní cenu, tak se ozvěte na mailíka;-)..již bohužel ne, čas vypršel%-)

K1aptcha
    Člen

nejvíc je, že pro mě je line-up na TM4 poutavější než na SW… a to je co říct… chybí mi na SW „něco víc“, takhle je to ještě docela tuctovej a nekonzistentní line-up (jen můj názor :oP )
    jinak souhlasim se Showanem a Sq4Raaou, dobrý jména 🙂 ještě bych si „pro sebe“ doplnil RvdBeukena (bych bral třeba místo Sandera), Martina Rotha a Alphazone 😛

Fox Mulder
    Člen

2 Sq4Raa: Nerozumim tvý otázce.. Proč tech trance nebo house? Proč A nebo B? Kam podle tebe spadá Armin? Nerozumim kam tim míříš..

Sq4Raa
    Člen

Ne ne, nejvíc ho chci já! 🙂 A Sandera taky samozřejmě…..

2 Fox Mulder – B&J na SW? Myslíš že jsou spíš tech trance, nebo spíš house? :oD:oD:oD

2 LIT – Pokud by nepočítali s tím, že se na tom napakujou, nepřivezli by takový jména jako na TM4 jsou za 300 kč 🙂 .PvD To samý :-)…

2 Snowman – Místo těch teček bych tam dal Dave 202 😉

Salim
    Člen

LIT: tak pěkná blbost co si řek…UM vytváří kvalitní line upy i ted to potvrdili při Transmission 4….. a že je todle nezajímavej line up pro SW ??? :oD koukni do druhýho fora o SW kde Josh psal lune upy co byly jinde i za poslední roky v holansdku na SW a todle je jeden z nejzajímavějších line upu co je.

Leosh
    Člen

Jak to tak taky procitam, tak dospivam k nazoru, ze skoro nikdo nechce Armina…:-| Ja ho chci z tech vsech ani nejvic!:-) Jenom se obavam, zda styl hrani Sandera se hodi prave na SW, protoze v Plzni hral celkem tvrde:oP Holt se UM nikdy nezavdeci uplne kazdymuB-]…

Fox Mulder
    Člen

Já jsem s line-upem vcelku spokojenej, očekával jsem něco podobnýho. 🙂 Nejvíc se těšim asi na Sandera van Doorma (toho jsem ještě neslyšel), na Gabriel&Dresden (v Mostě zahráli skvěle, jsem zvědavej co na halovce), ale i na Armina van Buurena. Sice mě Armin ještě nikdy na party nenadchnul (slyšel jsem ho zatim dvakrát), ale dávám mu ještě šanci, věřím, že umí. 😉

Ovšem teda připouštim, že line-up mohl bejt „o trochu“ silnější přidat ještě nějaký třetí silný jméno, třeba Blank&Jones, Above&Beyond, apod. 😐 Abych pravdu řekl, tak Sebastian Igrosso je pro mě naprosto nové jméno.. 😐 Uvidíme..

Ale co, třeba se budou všichni účiňkující DJs snažit a bude se snažit i dav a pak to bude skvělá party. 😉 Buďme optimisté..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 95)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.