TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse LINE-UP SENSATION WHITE ČESKÁ REPUBLIKA 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 95)
  • Autor
    Dexx
    Člen

Sakraaaa……

Guettu a G&D bych moooc chtěl,
    ale ten Armin…….. :-/:-/

LIT
    Člen

lineup je dost zajimavej na UM ale dost nezajimavej na SW…divim se ze tam neni schulz :oD kdyby to stalo tak o pulku min tak je to zajimava akce ale za ty penize…za ty penize se na tom konceptu nekdo napakuje zejo :oD

andre
    Člen

krááááásný lineup 😛

Showman
    Člen

2 Salim:

No tak bral bych nějakou BIG akci, kde by se představili třebas:

PvD, Marco V, Cosmic Gate, Giuseppe Ottaviani, Talla 2XLC, Ferry Corsten, Sean Tyas, Nish, John O’Callaghan, …………………… :oD:oD:oD:oD:oD

Andree
    Člen

Tak nejak jsem v koutku duse doufal, ze ten line-up na SW nebude stat za to, protoze mi to nejspis casove nevyjde. Ale ted teda brecim:´-(. Toto je asi nejlepsi line-up, co tu kdy na akci byl

Armin van Buuren – na TM2 dost nudil, ale verim, ze si svuj posramoceny dojem vylepsi

Gabriel and Dresden – jejich hudba neni pro me zrovna to prave orechove, ale muzou hodne prekvapit

Sander van Doorn – neni co dodat. Podle me hvezda vecera. Na Trance Parade byl naprosto uchvatnej a jeho styl techtrancu je presne to, co fakt muzu.

David Guetta – hodne zajimavy jmeno. Nazivo jsem ho jeste neslysel, jeho hitovy house na SW urco sedne

Sebastian Ingrosso – predstavitel swedish house mafie, stylu, ktery ma v housu nejvetsi budoucnost. Hoodne zajimavy jmeno

Michael Burian – jasna ceska jednicka. Na Cybertronicu hral hodne huste, tady urcite ale dostane nejmin
    lukrativni cas

komar
    Člen

Dnesni den je muj nejlepsi za posledni dobu, Sandera jsem nikdy na zivo nevidel, naprosto ho zeru a nemuzu se dockat…k tomu G&D a Armin…nemuzu byt spokojenejsi, od svedskyho housu nevim co cekat (to bychom museli dostat prednasku od pulpiho:´-)) …. a burian, mno co se da delat no%-)

Salim
    Člen

Lidi vy ste věčně nespokojený 😀 UM vám teď předhodila dva luxusní line-upy…….Transmission4 a teď dokonce taneční event Sensetion White. nevim o co vám pořád všem de.

Felipe
    Člen

Po skouknutí line-upu prodám lístek… kdo má zájem??;-)

Sq4Raa
    Člen

Koho by si vybral z českých djs ty?

JAG
    Člen

bože proc tam cpou buriana doufam ze bude hrat na konec a to tak 20 min no nevym proč se na takovou akci vubec sere :-!

Tadeas
    Člen

mohlo to byt rozhodne lepsiB-] ale i horsi:oD

Partygirl
    Člen

spokojena maximalne 🙂

Sq4Raa
    Člen

Myslím, že je to furt lepší line up než v Polsku….Akorát mám strach z toho věku :-/

Jinak , jestli to za ty prahcy bude stát je blbý, tuhle o tázku je dobrý pokládat až po skončení akce, to nikdy nemůžete odhadnout jak to celý dopadne…..Ale předpokládám super vizualizace…..Ovšem pokud si určuje ceny majitel místa, tak sebou 2x tolik peněz co na TM

Rem1
    Člen

Cekal jsem to teda lepsi… nejvetsi trance akce na svete… 😐 jedine Armin zajistuje qalitu,ostatni az na pana buraka celkem … no…. ne moc zname jmena… nevim zda to bude za ty prachy stat,Armina moc nemusim a nic lepsiho tam nevidim… ale asi to risknu kdyz tak sedadla tam jsou ne? :oD
    A ja tak chtel Ferryho,Jonga… i na Schulze bych se tesil vic… Reknete bude to stat za ty prachy?

Vlastig
    Účastník

..a malem bych zapomel..vivat AC! Za solidni kacky hodne muziky:-!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 95)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.