TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse LINE-UP SENSATION WHITE ČESKÁ REPUBLIKA 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 91. až 95. (celkem z 95)
  • Autor
    Vlastig
    Účastník

No krome Armina a G&D a i Sandera taktrochu..hooodne slaby UM me o5 nezklamala a line-up svym zpusobem radne ojebala:oD

MarkAirman
    Člen

já jsem docela spokojenej… na SVD se těším – na Guettu sem zvedavej – Armin – tak to je klasika – tak uvidíme:)

jinak nevím zda tento line-up za ty peníze stojí – ale tady de spíš o koncept akce… a o to ze je to Sensation:´-))

takze kazdopadne si nenechám ujít..:oP

Sanchez
    Člen

jednoznacny luxus:-P az na pana buriana:_)….i toho armina preziju nebot sem s nim pocital…takze see yaa:-)

Showman
    Člen

ARMIN VAN BUUREN – jednoznačně jóóó.. 🙂
    GABRIEL & DRESDEN – v Mostě v Brooklynu hráli moc dobře, a myslim si, že i na SW budou úspěšní
    DAVID GUETTA – docela jsem na něj zvědavej, ještě jsem ho nikdy live neviděl, ale těšim se 😀
    SANDER VAN DOON – jeho tech trance se mi někdy líbí, někdy mě to zase příde už trapný, no fakt newim, co čekat..
    SEBASTIAN INGROSSO, MICHAEL BURIAN doufam, že budou na line-up až na konci, nejsem na ně vůbec zvědavej..:-!

.. no nevim, jestli má cenu si ten lístek vůbec kupovat, uvažoval jsem nad tim, ale 1100 Kč mi za to asi nestojí…

A co vy, jdete do toho??

tweakman
    Člen

LINE-UP SENSATION WHITE ČESKÁ REPUBLIKA 2007

ARMIN VAN BUUREN /NL/
    GABRIEL & DRESDEN /USA/
    DAVID GUETTA /FR/
    SANDER VAN DOORN /NL/
    SEBASTIAN INGROSSO /SWE/
    MICHAEL BURIAN /CZ/

MORE INFO @ http://unitedmusic.cz/rclanek.asp?id=580&skin=1&lang=1&vazat=

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 91. až 95. (celkem z 95)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.