Toto téma obsahuje celkem 123 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Ramon de Move a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 190)
LP sice o trancu nikdy nebyla, ale jak už jsem psal PvD tam byl vždycky a pro mě tak trochu nedílná součást, stejně jako kruháč a anděl atd, ale to už bych se opakoval, počkám na hodnocení lidí, co tam jeli….pro mě osobně zklamání…..a nevím, jestli je ten trend, střídání měst zrovna nejšťastnější..
tjn z tranceu letos nezaznělo v podstatě nic, kromě již zmiňovaný Breakfast – Sunlight, ale dalo se to čekat s takovým line-upem…ale jo já souhlasím, že LP byla vždykcy spíš o electru, technu…
ja jinak souhlasim s tim,ze LP nikdy nebyla o trancu….ja treba mam s LP spojeny hlavne „electro“ a lidi jako Westbam,Lexy a K-Paul,Marusha,…nic to ale nemeni na tom,ze letos to byl des…jak uz bylo receno,sem zvedavej na komenty lidi co tam sou….
Westbam ted na konci nebyl uplne spatnej…oproti tomu jak tragickej je posledni cca rok…ale jinak pro me letosni LP desna nuda…nuda..nuda…vsechno to korunoval neuveritelne unylej a nudnej komentar Bely En na ocku…