TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Loveparade 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 190)
  • Autor
    Natix
    Účastník

Tyhle dva černí bratři si to docela dávaj. 🙂

milan
    Člen

BoRo – Nova?co to je?Já už minimálně dva roky nesleduju zprávy na nově a vůbec mi to nechybí:oD

BoRo
    Člen

Uz jsem chrapal na Chelsea,pak dal na Loveparade pokracoval-no a ted na Nove davaj ze kokain dotahl pervitin a vesele se oboji prodavaj za 1200kc. Byt tam v essenu,to uz bych si i ja slehnul%-).ani techno ani trance,bzzz. Ani ryba ani maso
    jezisi,tam davaj Shachtar-Tavria! 2:0,Cristiano Luccarelli double,konecne:-)
    Mel jsem odtrhnout od srdce radej ut 100kc a jit na Zizkov. Necekam ze Carola ted vezme od podlahy

iamek
    Člen

Jsem zvedavej na komenty od d@ve a spol… V tv to vypada na neuveritelnou nudu…

FDI
    Člen

njn ten breakdown proste svadi k nejakymu vstupu nebo reklame. to bohuzel u trancovek je, takovy techinko tohle nenabizi

iamek
    Člen

Boro: Oakenfold nehral 🙁

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ATb celkem trapas až na Breakfast – Sunlight, docela dobrej setík měl Moguai, jinak jediná tranceová skladba Breakfast – Sunlight dnešního dne a oni tam šopunou reklamu, pffff :_)

hoky
    Člen

na nově je něco lepšího? já raději koukám na anglickou kopanou

BoRo
    Člen

tak jak koukam na ten seznam tak ani nevim na koho cekat%-) snad Moby,raritka.prepinam na Novu

leqtrik
    Člen

kreténi:_)

hoky
    Člen

jn Super8 & Dj Tab aspoň něco ale oni to když už je to celkem dobrý ti chuji přerušijuo

BoRo
    Člen

chrrr chrrr chrrrX[] Hral Oakenfold?a co?

leqtrik
    Člen

konecne trance:-))sice od ATB kteryho moc nemusim,ale ted hraje velmi dobre:-))

milan
    Člen

To náměstí v Essenu se mi zdá větší než místečko, kde bývá závěrečná manifestace v Berlíně. Aji těch lidí je tam docela dost. Jsem zvědavej na „konečný“ čísla…

Natix
    Účastník

No jasně – ty prasata to klidně bez vyzvání přepnou z Roadkill, který hraje Moguai, na nějaké electro rychlejší asi o 10 BMP. Na zabití :_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 190)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.