Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (65 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 261)
ty jovka koukám že i po letech stále funguje tzv FUCK PARADE 🙂 tam jsem dycky chtel radeji než na love 🙂
[url=http://www.youtube.com/watch?v=bVMbBn2-wAA][/url]
Mike_h:
sm15 … noooo měl jsem na mysli toto http://www.shop4djs.com/obchod/allen-a-heath/allenaheath-xone-1d.html
Je to midi ovladač a ovládáš tím ableton což jistě víš tak tomu řikáme midi ableton 🙂 … dokonce při objědnání tohoto panelu dostaneš ableton live zdarma 🙂 … nebo aspon byla ted akce sm15 já to neobědnával takže přesně nevím tak abych neřikal kraviny což už stejně řikám takže je to jedno sm15
jestli jsem správně sledoval tak z abletonu tam hráli skoro všichni měli tam i Midi ableton dokonce jsem tam na jednom notesu zahlídnul tuším Traktor 3 😀
Andrews – jasně, tak jelikož dle mě hrál z Abletonu tak tomu přidal svoje 🙂 Jednoznačně ale v tracklistu chybí ještě jeden track 🙂 A nebo dal 2* po sobě M2M a druhý je zase nějakej jinej remix, páč melodie z M2M končí cca 3minuty před koncem.
dance-event: sm4 s tebou za každýho počasí,třeba hned a klidně až do tramtárie… jinak takhle hromadně pojedu až na silvestra zase, do němec.. a tam doufam uvidim B+H,kteří slíbili účast
Tak vážení,konečně jsem se k tomu dostala,zdravim všechny co byli pařit..hlavně Most:DUO Brabec-Holub,..vy dva kašpaři musíte s náma jezdit pořád,jste fakt dobrý,))
LP až na déšť byla parádní,pro mě nejlepší pařba Underworldi,bezkonkurenčně…jinak spousta dobrých djs,a hodně mě potěšil Moby že přijel, pěkně to celý osvěžil.
Loveparade 2008 se povedla,stálo to za to.)
[quote deivis]Dle me hral po mouth to mouth jeste jeden track a nebo rmx mtm. Protoze ten track znam z pameti. Ale co to je ti ted nereknu. Nejsem v Brne a u pc.[/quote]
To Mouth To Mouth bylo v nějaké jeho monster festival úpravě; takhle brutální ty sirény nejsou v žádném oficiálním remixu. Až mi to už přišlo docela moc. To, co je zatím, neznám, ale určitě něco hrál, takže ten tracklist kompletní není.