TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Loveparade 2008 – 19.7. in Dortmund

• Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (65 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 261)
  • Autor
    Magico
    Člen

Už mám zbaleno, ještě hodím do batohu něco k jídlu a večer vyrážíme sm3

tak pojeď s náma busem, uvolnilo se jedno místo. kámoš mi to odřekl takže [b]je jedno místo volný[/b]

vlada2.4
    Člen

Zdarec.
    Tak doufám, že to bude výlet jak má být .-) A v busu od SA se sejde dobrá partička lidí ((-.
    Vl

harrycarry
    Člen

servas všici… poradtě…. kde bude nejlepší přenos z Loveparade???? vim o óčku to je jasný a další???? sem se tou zas****nou němčinou na oficial stránkách nějak neprokousal k výsledku, na jakých Tv nebo Fm stanicích je ten přenos vysílán…. danke sm15

Tak jsem se před 10ti minutama dověděl že mi parťák odřekl zaplacený místo na LP. Takže ho tu pravděpodobně můžu nabídnout (a skoro zadarmo)

Anonymní uživatel
    Host

Čau nechce nekdo svézt na LOVEPARADE 2008 Známí to pomalu odříkali až jsem zůstal sám, ale jedu mám volné místo v autě Posílejte SMS722755585

Anonymní uživatel
    Host

Čau nechce nekdo svézt na LOVEPARADE 2008 Známí to pomalu odříkali až jsem zůstal sám, ale jedu mám volné místo v autě Posílejte SMS722755585

Anonymní uživatel
    Host

souca
    Člen

tak trutnovská crew vyráží také do akce. budeme se pohybovat někde poblíž floatu FridayDom & HeavensGate, tak přijďte zapařit:) poznávací znamení – ohromná česká vlajka:)

chci se zeptat, jestli se někdo chystá na afterparty, jak Dave zmiňoval výše. Jenom připomenu:

Heavens-Gate

Datum – sobota, 19.07.2008, začátek 20:00

vstupné – 20 Euro na místě

adresa – Dietrich Keuning Haus, Leopoldstrasse 50, Dortmund (mělo by to být cca 5 km od Westfallenhallen)

Line-up
    Heavens Gate Area:
    Alex M.O.R.P.H b2b Woody van Eyden (GER/NL)
    Menno de Jong (NL)
    Sied van Riel (NL)
    Aly & Fila (EGP)
    Sean Tyas (USA)
    Funabashi (GER)
    Simon Patterson (UK)
    Paul Miller (PL)
    Joop (NL)
    Ronald van Gelderen (NL)
    Leon Bolier vs Cliff Coenrad & Galen Behr (NL)

Sunshine Live House & Allstars Area:
    Chriss Ortega (GER)
    DJ Falk
    Neil Moore (BFBS Lndon)
    Oscar de la Fuente (SPA)
    Gregor & Greg Silver
    Benny Duarte

my se rozhodně chystáme. myslím, že to bude stát za to:)

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo jedete do Dortmundu se Student Agency z Prahy?

na RTL2 bude nějaký zpravodajství a pak to bude vysílat ještě nějaké německé radio. na oficiálních stránkách loveparade najdeš víc info

Trance7
    Člen

Ahoj, bude se to vysilat jeste nekde jinde nez na Ocku? Je fajn ze to budou Cesi vysilat, ale jeste bych radsi jeden zahranicni (satelitni) kanal, protoze to nemusej davat cely a nebo kdyby jim neco krachlo? Diky

prochi
    Člen

jj bude se to dávat..na óčku

Hanny
    Člen

Dexx: na Očku tušim, běžely reklamy

Dexx
    Člen

Bude se to vysílat v TV? Nevíte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 261)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.