TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Loveparade 2008 – 19.7. in Dortmund

• Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (65 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 261)
  • Autor
    andre
    Člen

jj, taky mi to včera přišlo na mail…

Lucca’s love affair with electronic music began performing as a DJ in 1999, but it was after a trip to London at 16 her real passion began, after the trip she got involved with Boby Center in Brno where the first Czech dance parties with the likes of Paul Van Dyk and Nick Warren took place in the mid 90’s.

Nick Warren s Paul van Dykem někdy hráli v Brně? sm10

milan
    Člen

Trochu OT, ale Lucca k LP patří (v minulosti tam hrála)..Přidala se k labelu Dancefield, takže kdo chce zabookovat Luccu, jedině přes tento labelsm16..teda pokud to někoho zajímásm0

milan
    Člen

Byl jsem na LP06 a sám můžu říct, že řešit line-up na tuto akci je fakt zbytečný..I skrz těch x lidí co tam je

BoRo
    Člen

jooo,Loveparade je Loveparade!!! YOsm2

Raduška
    Člen

aby ste se z těch lajnapů neposrali, to je vážně strašný!

Partygirl
    Člen

dance girl: tak ja ho treba resim kdyz tam nebude nikdo kdo by me zajimal tak nejedu sm0

sn@ke
    Člen

… nejlepsí bylo kdyz schaneli sponzora …. samsung by byl hlavním sponzorem love parade…ale ve smlouve bylo uvedeno, že společnost samsung může používat bez omezní ochranou znamku love parade…. tak zaplatpambůh se lidi z love parade a samsungu nedohodly………by jsi už ted kupoval telefony od samsungu “ love parade edition“ phone o))

andre
    Člen

snake: velký prachy jsou v tom už o hodně dřív… všude kde je hodně lidí, se točí velký prachy…

sn@ke
    Člen

…………….. btw o))) love parade byla vzdy druhý týden v červenci (většinou se to krylo se svojšicema) ..v ulici Straße des 17. Juni (často sit lidi pletly datum konaní s místem konnaní o))) ……

…. od roku 06 je z toho jedna velka komercní party :-/ …… tocej se f tom welké peníze…… btw ja byl naposled na 2006, ale jako VIP tak sem si cely week užíval 😀

SHP
    Člen

No jako Dortmund je hardcore město doslova a do písmene. Lajna by mohla bejt hodně dobrá. Jako minulej rok, kde hráli Outblast a Korsakoff na floatu a já tam nebyl, protože ta z***aná kr*** mě překecala, bože jak já jí…vit topic Conncetion

dance-girl
    Člen

Hehm, zrovna u Loveparade řešit line-up mi přijde fakt trochu zbytečný…sm3

Partygirl
    Člen

proto sem loni nejela,ale predloni kdyz hral Tijs tak sem byla a mazec 🙂

inferno
    Člen

mno, loni se objevovala nová jména line-upu trošku chaoticky, až do samotné akce, takže to ti moc nepomůže sm15

Partygirl
    Člen

videlo by se podle toho kdo by tam hral a nevim jestli v tom terminu nepojedu k mori,ale tak prca by byla ne sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

partygirl: jela bys?sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 261)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.