TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Loveparade 2008 – 19.7. in Dortmund

• Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (65 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 261)
  • Autor
    deivis
    Člen

Dle me hral po mouth to mouth jeste jeden track a nebo rmx mtm. Protoze ten track znam z pameti. Ale co to je ti ted nereknu. Nejsem v Brne a u pc.

nexxie
    Člen

Freezer : PVD hral Aly & Fila remix

M.i.k.e
    Člen

mě na druhou stranu rychlosety nevadí…aspoň se to rychlejš střídá a když mi někdo nesedí,tak nemusim čekat dlouho než vypadnesm0

rychlosety .. sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Toho Audiona si stáhnu, docela mě zajímá, co hrál za ten nevydanej track. Ale jinak tyhle rychlosety jsou pěkně na nic.

jo milej zlatej bohatej… to enní z mé halvy ale z tranceaddictua tam se o jiném tracku ani nezminujou ..a jak jsem dostal tak dávám takže urguj tam… já nebýt audionfil.. sm4

deivis
    Člen

Ten audion neni cely. Po mouth to mouth hral jeste jedem track. A mouth to mouth byl nejaky remix posleze.

Magico
    Člen

Dost mě mrzí, že jsem z tý hlavní stage neviděl víc. Než jsme se prodrali tím davem, tak už hráli Underworld, ale zase jsem si to vynahradil u floatů, který hráli poměrně dlouho až do večera. Předloni to zabalili mnohem dřív co si pamatuju.

Jinak z čeho jsem nemohl byly upoutávací plakáty na Paul van Dyka a Transmission do O2 do Prahy. Hmm UM se činí. Akorát no nevim, jestli němci s těma jejich mega akcema budou ochotni přijet. Čekal bych spíš jinou cílovou skupinu, poláky, apod.

Audion
    01. Simon & Garfunkel – Sounds of Silence (Intro)
    02. Audion – Noiser
    03. Jesse Rose – Didn’t I (Audion Remix)
    04. Audion – Unreleased
    05. Audion – Mouth 2 Mouth

Anonymní uživatel
    Host

prosim vas nemate niekto playlist setu kt. hral Audion? bo zatial som ho nikde nevidel

pár fotek na [url=http://www.poslouchej.net/fotky-Treti-Fotky-z-Loveparade-1181-1.html]poslouchej.net[/url]

[img]http://www.poslouchej.net/fotos/albums/08-07-18-loveparade-dance-event//loveparade2008%20[/img]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jinak neví náhodou někdo co to hrál PVD za verzi Shine On? V tracklistech uvádějí originál, ale ten to teda nebyl. Podle soundu připadají v úvahu asi jen 3 jména…Ottaviani, sám PVD nebo JOC…je to docela dobrá verze ať už to dělal kdokoliv, hodně upliftová a méně cheesy 🙂 lepší než aly and fila rmx podle mně

Showman
    Člen

2 nexxie: no možná máš trochu pravdu, ale z toho co píšeš mi přijde, jako žes nikdy na LP nebyl a viděl jí jen v televizi… Ano, dřív byla o technu, dnes tam ale najdeš všechny možné styly taneční hudby (a proto asi i obsazení hlavní stage je takové..) a je to masova akce, i komerecni… ale dle me ma stale naprosto skvelou tvar a je to neco jedinecneho na celem svete!

Jinak PvD rulezz, super setik, tak to ma byt sm4 Moby mě teda troschu zklamal (nejen kvuli prechodum), Armin nebyl zlej, ale mohlo to být lepší sm3 A Underworld celkem fajn pohodovka na závěr sm0

nexxie
    Člen

Freezer : Armin hral trosku vic techtrance pac Loveparade driv byla o technu.. a i dneska kdyz slysis nekoho mluvit o Loveparade tak o ni mluvi ve spojeni s technem..

a posledni roky je z toho akorat komecrni akce jako sensation atd.. djs jako moby, guetta atd.. to nema s technem nebo trancem nic spolecnyho

jen lakadla na to aby prijelo co nejvic lidi.. coz se jim povedlo, ale uz to nebyla Loveparade jako kolem roku 2000..

me se nejvic libil PVD ale jinac nemuzu nic soudit pac 20 minut staci max na 3-4 tracky coz je silenost

afterparty mohly byt nadherny

M.i.k.e
    Člen

Freezer : Underworld to naživo rozbalej vždyckysm16…Karla Hyda kolikrát moc nechápu.Z něj ta energie přímo čiší a kdybych tam měl takhle hopsat já,tak sem po prvním songo mrtvej…

pro mě jsou jedničkou večera právě Underworld…teď sem zrovna koukal znova ne video a z jejich vystoupení sem měl místama i husí kůži…hned v závěsu za nima Hawtin,PvD a M.A.N.D.Y.

jinak videa už se pomalu začínají objevovat…zatím sem narazil na WestBama,Märtini Brös,Carl Craiga,Mobyho,Armina,
    Hawtina,PvDho a Underworld

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 261)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.