TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Loveparade 2008 – 19.7. in Dortmund

• Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (65 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 261)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

PVD byl jasně pro mně nej, perfektní setík.
    Armin zklamání…hrál moc techy.
    Jinak Moby v pohodě, přechody sice jak vesničan, ale oproti těm ostatním kašparům co tam byly to bylo suprový. Překvapily ještě Underworld, kteří to naživo slušně rozbalili.

A k tomu zbytku radši no-comment, hudebně úplně mimo mě (Hawtin, Lexy K-Paul, Westbam, Karl Craig, Maritini Bors a ty další na který si ani nevzpomenu) osobně mi to připomnalo přehlídku hudebních antiumělců sm16

Dexx
    Člen

Moby hrál dobře a nějakej marmar na tom nic nezmění…

ceero
    Účastník

marmar : zober si ze moby vobec nezvykne hravat ako dj takze neviem co si ocakaval

K1aptcha
    Člen

hudo: no oni lidi reagujou na DJe i na vesnické diskotéce, tak tam bych rozdíl neviděl sm15
    ale nekoukal jsem, tak nemůžu hodnotit, ale jen jsem si chtěl rýpnout sm16

hudo
    Člen

marmarovy ak niekto prirovnava moby s vesnickym djem tak sorry asi nam tu cosi uslo marmare ty sy asi na schranz a hard tecno take sracky by som vedel zahrat ajja a ked sikukal lve tak si videl ako ludia reagovali na mobyho hned parili

Hanny
    Člen

SHP: z toho se nevykecáš :D:D:D

Užila jsem si to skvěle, kdž nepočítám déšt, bahno a vlezlý němce.
    Díky Korskoff jsem měla Vánoce 😀
    Nejlepší ovšem afterparty. sm0

TIGI
    Člen

Me osobne se nejvice libil Armin s Paul van Dykem.
    Moby sice mixoval jako dobytek ale taky dobry.

Anonymní uživatel
    Host

lidicky je uz nekde ke stazeni video z loveparade? cim vacsi, tym lepsi 🙂 nejlepsi by bylo kdyby od vsech interpretu

ceero
    Účastník

hudo : skus torrenty, skor ci neskor sa to tam objavi

SHP
    Člen

Dneska v Blesku velkej článek na zadní stránce…ale nepsal jsem to sm15

marmar
    Člen

prase je MOBY kamo,nikdo neresil komerci,ale ten mix samotnej (prechody jako vesnickej DJ) neveril jsem vlastnim ocim,co je tohle za DJ??????

bleeee

Magico
    Člen

Únava udělala svý, nicméně to za tu únavu stálo (i za promočený věci). Rozhodně to byla akce, na kterou budu hodně dlouho vzpomínat a to samozřejmě v dobrém i přes všechen ten déšť, bláto, či nečekanou kontrolu u celní policie.

takže u mě spokojenost a mohu jen dodat, že 1600 000 partypeople jsem opravdu nečekalsm11

hudo
    Člen

jo moby bol super neviem vela djov zacalo hravat temnu hudbu ktora sa nikomu nepaci moby guetta.buren to tam rozjeli teda hej

Josh
    Člen

Moby to rozjel a zachránil, po Guettovi nastala doba temna, která 80% lidem, s kterými jsem hovořil totálně nesedla

hudo
    Člen

caute neviete niekto kde by som si mohol stiahnut videa kvalitne okrem youtube.com diky moc bolo to to super

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 261)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.