TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Loveparade 2008 – 19.7. in Dortmund

• Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (65 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 261)
  • Autor
    Showman
    Člen

tak já to budu dospávat asi dost dlouho… akce měla svoje plusy i mínusy, ale i u mně nakonec převládá větší sokojenost. Dost jsem si to užil… Taky jsem byl v okolí floatů a musim říct, že z trancu mě dostali Aly and Fila na Heavensgate, DJ Shoko a DJ Dean na Tunnelu a taky luxusní pařby byly u Nature One floatu…sm15 Prostě paráda a dost jsem si to užil… A zdravim všechny spolucestujícísm3

tracidek
    Člen

včera večer po práci jsem samozřejmě koukal….Armin a PvD očekávaná kvalita!!!!…i když Going wrong si odpustit Armin mohl!!!!….největším překvapením byl však pro mě Moby,který zahrál fakt skvěle!!!….celých 20minut mě dokonale bavil…moc se mi líbil remix na jeho Go (nevíte náhodou někdo co to byl za remix??)….vrcholem jeho setu byla pak why does my heart…feel so bed v remixu Ferryho Corstena!!!!….v ten moment mi přejel mráz po zádech,a i přesto,že jsem to sledoval jen doma u obrazovky,tak bych to pro mě s nadsázkou označil za nejlepší moment Love Parade 2008sm2

Luuuuuxus 🙂 …ani bouřky ani déšt mi nezkazili akci sm11 já byl zase většinou na hlavní stage a masakr 🙂 hrozně jsme to tam nasekali … jenom cesta ze stage byla dobrodrůžo přez to zoraný pole co tam vzniklo sm15
    to dance-event: tak málo? sm15 … tam je ty zfetovaný kolem me nosili tak často že jsem přez ten průvod nosítek pomalu neviděl na kamiony 😀

Dexx
    Člen

Slyšel jsem zhruba od půlky od Italoboys a líbilo se mi to takto:
    1) Moby
    2) Underworld
    3) AvB

BoRo
    Člen

1.Underworld
    2.Hawtin
    3.Digitalism + Audion
    PvD nic vyjimecneho

1370 zdrogovaných lidí odvezly sanitky z LP sm17

z milionu a půl to není moc sm15

kluk08
    Člen

jj, presne tak. naprosto supeeeeer . Dikas DjDkD@ve za zajezd

jj, teď říkali ve zprávách že rekord v návštěvnosti je překonaný o 100 tisíc lidí

DjPeroxid
    Člen

jaj armin i moby to pěkně rozjeli ale celkově to byla pěkná jízda od všchsm11

trip87
    Člen

Takže se překonal rekord z roku 1999? sm11

Tak oficiálně píšou 1 600 000 účastníků ! ! ! !

bajkal
    Člen

sm16Uz jsem taky domasm15nejlepsi byla ale after fakt luxusssssssssssm16A tam jsem zjistil neco co nas ceka na trance mission a nevim zda uz tak i hrali i evrope mozne nesm15

DjDkD@ve
    Člen

Take uz jsem doma a byl to nehorazny mazec, byl jsem spis na floatech, nez na hlavni stagei a naprosta spokojenost 😀

dorazil jsem z LP a musím říct že to byla skvělá akce. Jediný co mě štvalo – ožralové a feťáci a bahno po několika bouřkách, bylo úplně všude (jako na Woodstoku)sm15

Jinak parádní závěr v podobě pyro a light show

ceero
    Účastník

tak pre mna asi takto

shit festivalu
    -Dj Hell
    -Dubfire
    -Italoboys (!!!!!!!!!)

vrchol festivalu
    -Guetta — vsetcia na neho nadavaju ale medzi tym vsetkym neckutocne nudnym klikanim mi to jeho disco prislo ako balzam pre usi
    -PvD
    -Westbam

prekvapenie vecera
    -Richie Hawtin

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 261)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.